agalind 23.07.2013 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Tarcia, a teraz w mieszkaniu jeszcze smieci wzrosły. My mieliśmy 7 zł, a teraz od lipca jest 34zł .Do tego doszly podwyzki rożnych stawek za czynsz, podgrzanie wody itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.07.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Tak czytam o tych stawkach za śmieci i u mnie w mieście to jest jednak dość tanio no i liczą od gospodarstwa domowego czy to blok czy dom jednorodzinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 W Gdańsku w bloku liczą od metrów, a u nas od osoby. I w bloku jest 34zł, a my w domu płacimy 22zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.07.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Zamówiłam wczoraj ten ekogroszek, ceny już idą w górę więc jeśli nie zrobiliście jeszcze zimowego zakupu to chyba czas. Tam gdzie my braliśmy to na razie 15zł ale w 2 innych miejscach różnica była 20 i 25zł na tonie już. W czwartek mamy mieć dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 W Gdańsku w bloku liczą od metrów, a u nas od osoby. I w bloku jest 34zł, a my w domu płacimy 22zł a u nas w gminie licza od metrow wiec wzroslo mi x2. Za to gdansku to jedna wielka porazka zarowno z organizacja jak i metoda segregacji. oczywiscie zawsze inaczej niz cala reszta jak to w budyniowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.07.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 co znaczy "budyniowie" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Na prezydenta gdanska mowią "budyń":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.07.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 o jak, smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ja bym raczej powiedziała, że mdło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Kurcze takiego posta tu wysmażyłam wcześniej i mnie kupela nabrała że kontrola idzie i zamknęłam nie kliknąwszy "wyślij":mad:Chodziło o to, że w P-niu maja być worki na smieci z kodami kreskowymi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 U nas firma sie poprawila i odebrali komunalne w wyznaczonym dniu, potem zabrali plastik i papier tez na czas, worki zostawili. Kultura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 u nas od początku bylo ok wiec teraz to moze byc juz tylko lepiej do budynia bardziej tylko pasuje: rozmemlany maslak (okreslenie mojej kumpelki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Tarcia, ale lepiej brzmi "pochodzę z budyniowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 co ty, zawsze mozna powiedziec ze z lasu:lol2: na szczescie ja nie pochodze z budyniowa, co prawda rodzilam sie w lesie ale nie maslanym w gdansku zabawilam przejazdem parenascie latek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.07.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 u nas też żadnych problemów nie ma... były już dwa wywozy odpadów komunalnych i jeden segregowanych, żadnych opóźnień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 co ty, zawsze mozna powiedziec ze z lasu:lol2: na szczescie ja nie pochodze z budyniowa, co prawda rodzilam sie w lesie ale nie maslanym w gdansku zabawilam przejazdem parenascie latek:lol2: Trochę Ci zeszło;) u nas też żadnych problemów nie ma... były już dwa wywozy odpadów komunalnych i jeden segregowanych, żadnych opóźnień... Czyli nie taki diabeł straszny jak go malują U nas gdy zabierali w piątek komunalne Panowie się smiali, ze takiej ilości to dawno nie wywozili:D Pół worka 35l po dwóch tygodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.07.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 A mi ta ustawa nie leży, ale wiecie ja miałam wywóz śmieci co tydzień a teraz się wydłużyło. Pierwsze 2 wywozy były co 2tyg ale teraz na następny trzeba czekać już 3tygodnie. Dobrze że mamy 2 kosze po 120l bo byśmy się nie zmieścili (nie segregujemy z założenia wg ustawy ale oddzielamy plastik, szkło, puszki i makulaturę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 uwazam, ze wywoz segregowanych raz w miesiacu to troche rzadko, niestety smierdzi juz nam w garazu np. puszki po piwku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Wolałabym gdyby komunalne odbierali raz na miesiąc a segregowane co 2 tyg. U nas byl wór plastików i jeden maleńki woreczek śmieci komunalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 a ja i to i to co 2 tygodnie, byloby akurat, najwiecej mam papierow i plastikow. szkla tyle co nic, pare butelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts