agalind 27.09.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Chciałam drewno, ale koszt tego troche mnie przeraził. Porządne drewno, które wytrzyma różne warunki niestety kosztuje. Może do przyszłego roku coś nam się zmieni? Chociaż w lotka nie wygralismy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.09.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ja o egzotykach nawet nie myślę, obstawiałam modrzew na taras i ewentualnie na elewacji... Cen kompletnie nie znam, ale na pewno powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Tarasu nie odpuszczę, a na elewacji może kiedyś się pojawi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Idę spać, bo rano czeka mnie wczesna pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.09.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Noo jak ja przyszłam to impreza się kończy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.09.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Agalind, ciesze sie, ze zalozylas osobny watek na dziennik. Teraz moge spokojnie podgladac Wasze postepy, u Ciebie narod płodny:), duzo pisze i ciezko mi bylo odnalezc w gaszczu wpisow co sie dzieje. A z twoich tynkow ciesze sie bardzo, nie wiedzialam ze to juz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.09.2011 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Noo jak ja przyszłam to impreza się kończy:) Pewnie przysnęłaś kładąc Marcina spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.09.2011 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Agalind, ciesze sie, ze zalozylas osobny watek na dziennik. Teraz moge spokojnie podgladac Wasze postepy, u Ciebie narod płodny:), duzo pisze i ciezko mi bylo odnalezc w gaszczu wpisow co sie dzieje. A z twoich tynkow ciesze sie bardzo, nie wiedzialam ze to juz:) Faktycznie, zamieszanie się zrobiło i mało przejrzyście. Sama miałam problem z wyszperaniem informacji:) Tynki szybko się zaczęły i jeszcze szybciej skończyły. Oby też szybko wyschły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.09.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ardea mi drzewiarze (wuj i kulega) kazali sobie wybić z głowy modrzew, ponoć płacze. Wygląda pięknie ale płacze żywicą :/ Mają mi zrobić wycenę dla dębowych dech na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.09.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Pewnie przysnęłaś kładąc Marcina spać? Mój mąż miałby ubaw jakby to przeczytał Bo on mi stale wygaduje to że często z Marcinem zasypiam:) I jakby się dowiedział, że nawet na forum juz jest o tym głośno:):) Trochę wczoraj wieczorem różnych zajęć miałam, faktycznie troche tez przysnęłam;) i jakoś mi tak zleciało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.09.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Mój mąż miałby ubaw jakby to przeczytał Bo on mi stale wygaduje to że często z Marcinem zasypiam:) I jakby się dowiedział, że nawet na forum juz jest o tym głośno:):) Trochę wczoraj wieczorem różnych zajęć miałam, faktycznie troche tez przysnęłam;) i jakoś mi tak zleciało Taaa, jasne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.09.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 przyznaj się, że sobie drzemkę dłuższą niż planowana ucięłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.09.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Może wcale tego drewna nie zrobię... mąż chce dać taki pasek od łazienkowego okna w dół, czyli zagospodarować moją pustą ścianę ja nie jestem przekonana, bo tam mam coś innego zaplanowane. To na taras też się ten modrzew nie nadaje? Pumpaluna, Aga - z czego w takim razie robicie tarasy, pewnie egzotyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.09.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 my czekamy na wycenę dębu ale wstępnie była mowa o max 100zł/m2, egzotyki mi się podobają ale są za drogie - przeraziło mnie te coś ok 40zł od metrowej deski teak a za bangi coś tam że ponad 200zł/m2; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.09.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Może wcale tego drewna nie zrobię... mąż chce dać taki pasek od łazienkowego okna w dół, czyli zagospodarować moją pustą ścianę ja nie jestem przekonana, bo tam mam coś innego zaplanowane. To na taras też się ten modrzew nie nadaje? Pumpaluna, Aga - z czego w takim razie robicie tarasy, pewnie egzotyki? Na taras chciałam modrzew. Dopiero od Pampaluny usłyszałam, ze jest problem z żywica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.09.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Trzymam kciuki żeby wszystko szybko pięknie wyschło:)A jaka pogoda jest u Was teraz?? Bo u nas na razie pięknie tfutfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Piękną wiosnę mamy tej jesieni:) 19st., słoneczko. Oby jak najdłużej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Dobranoc Aga:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Pogoda ma rozpieszczać Twoich dekarzy, mam nadzieję, że nie rozleniwi ich słoneczko, bo czekam na fotki pięknej blachy, którą darzę dużą sympatią (ale tylko jeśli kładziona na rąbek stojący) Dużo takich dachów w Twojej okolicy? U nas jak na lekarstwo, ale jeśli już jest blacha na rąbek to zawsze na ładnych domach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.10.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ardea myślę że Twoje słowa to miód na serce inwestorki Agi:) A ja z całego serca się przyłączam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts