Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agalind, ciesze sie, ze zalozylas osobny watek na dziennik. Teraz moge spokojnie podgladac Wasze postepy, u Ciebie narod płodny:), duzo pisze i ciezko mi bylo odnalezc w gaszczu wpisow co sie dzieje. A z twoich tynkow ciesze sie bardzo, nie wiedzialam ze to juz:)

Agalind, ciesze sie, ze zalozylas osobny watek na dziennik. Teraz moge spokojnie podgladac Wasze postepy, u Ciebie narod płodny:), duzo pisze i ciezko mi bylo odnalezc w gaszczu wpisow co sie dzieje. A z twoich tynkow ciesze sie bardzo, nie wiedzialam ze to juz:)

Faktycznie, zamieszanie się zrobiło i mało przejrzyście. Sama miałam problem z wyszperaniem informacji:) Tynki szybko się zaczęły i jeszcze szybciej skończyły. Oby też szybko wyschły:)

Pewnie przysnęłaś kładąc Marcina spać?

Mój mąż miałby ubaw jakby to przeczytał:) Bo on mi stale wygaduje to że często z Marcinem zasypiam:):) I jakby się dowiedział, że nawet na forum juz jest o tym głośno:):):)

Trochę wczoraj wieczorem różnych zajęć miałam, faktycznie troche tez przysnęłam;) i jakoś mi tak zleciało;)

Mój mąż miałby ubaw jakby to przeczytał:) Bo on mi stale wygaduje to że często z Marcinem zasypiam:):) I jakby się dowiedział, że nawet na forum juz jest o tym głośno:):):)

Trochę wczoraj wieczorem różnych zajęć miałam, faktycznie troche tez przysnęłam;) i jakoś mi tak zleciało:)

Taaa, jasne;)

Może wcale tego drewna nie zrobię... mąż chce dać taki pasek od łazienkowego okna w dół, czyli zagospodarować moją pustą ścianę;) ja nie jestem przekonana, bo tam mam coś innego zaplanowane. To na taras też się ten modrzew nie nadaje? Pumpaluna, Aga - z czego w takim razie robicie tarasy, pewnie egzotyki?

Może wcale tego drewna nie zrobię... mąż chce dać taki pasek od łazienkowego okna w dół, czyli zagospodarować moją pustą ścianę;) ja nie jestem przekonana, bo tam mam coś innego zaplanowane. To na taras też się ten modrzew nie nadaje? Pumpaluna, Aga - z czego w takim razie robicie tarasy, pewnie egzotyki?

Na taras chciałam modrzew. Dopiero od Pampaluny usłyszałam, ze jest problem z żywica.

Pogoda ma rozpieszczać Twoich dekarzy, mam nadzieję, że nie rozleniwi ich słoneczko, bo czekam na fotki pięknej blachy, którą darzę dużą sympatią (ale tylko jeśli kładziona na rąbek stojący):)

Dużo takich dachów w Twojej okolicy? U nas jak na lekarstwo, ale jeśli już jest blacha na rąbek to zawsze na ładnych domach:)