Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Pani i Panowie :bye:

W nocy przeszła u nas burza. Były pioruny, grzmoty, wichura i deszcz sie lał strugami. Najgorsza jaką przeżyliśmy w domu. Teraz kawę muszę wypić, bo po takiej nocce dzień sie kiepsko zapowiada...

Komuś jeszcze kawy? Tarcia, pewnie Tobie też sie przyda, bo od Ciebie ta burza przyszła;)

ale żadnych strat, przecieków itd...?

czyli domek test przeszedł? ;)

do nas przyszla ze starogardu, tczewa i gdanska - taka trojstronna cholera, gradzilo u was tez?

Mało okien nie powybijało.

paczcie Panie, a u mnie nic...kurde, nawet burza się tu nie zapuszcza;)

ja kawkę baaardzo chętnie. jestem w trakcie pieczenia ptysi, zaraz zrobię krem budyniowy i zapraszam Was na ptysie. Sis zrobi kawkę i jakoś do południa dotrwamy;)

Jak ja Cie uwielbiam, wiesz? :hug:

ale żadnych strat, przecieków itd...?

czyli domek test przeszedł? ;)

Przeszedł wzorowo:D

paczcie Panie, a u mnie nic...kurde, nawet burza się tu nie zapuszcza;)

ja kawkę baaardzo chętnie. jestem w trakcie pieczenia ptysi, zaraz zrobię krem budyniowy i zapraszam Was na ptysie. Sis zrobi kawkę i jakoś do południa dotrwamy;)

Ania uwazaj bo wywolasz wilka z lasu i ciebie nawiedze niespodziewanie, na 13 mam takie godzinne spotkanie z doktorkiem i smigam do M na kontrole ;)

My niedawno przerabialiśmy przejazd przez nawałnicę. Boooosh miałam pełne gacie ze strachu, drzewa łamało i niektóre z korzeniami wyrywało i przystanki wyrywało no a trzeba było jechać bo zostać było niebezpiecznie. Mówię wam, myślałam, że ze strachu zejdę na zawał conajmniej.

A jeszcze ad ptysi - ostatnio i ptyśki małe i karpatkę robiłam z bitą śmietaną. Delikatniejsze niż z masą budyniową i kremową ale mają jedną wadę - znikają od ręki