TAR 30.07.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 do nas przyszla ze starogardu, tczewa i gdanska - taka trojstronna cholera, gradzilo u was tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 30.07.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 paczcie Panie, a u mnie nic...kurde, nawet burza się tu nie zapuszcza;)ja kawkę baaardzo chętnie. jestem w trakcie pieczenia ptysi, zaraz zrobię krem budyniowy i zapraszam Was na ptysie. Sis zrobi kawkę i jakoś do południa dotrwamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.07.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Hej Pani i Panowie W nocy przeszła u nas burza. Były pioruny, grzmoty, wichura i deszcz sie lał strugami. Najgorsza jaką przeżyliśmy w domu. Teraz kawę muszę wypić, bo po takiej nocce dzień sie kiepsko zapowiada... Komuś jeszcze kawy? Tarcia, pewnie Tobie też sie przyda, bo od Ciebie ta burza przyszła;) ale żadnych strat, przecieków itd...? czyli domek test przeszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.07.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 do nas przyszla ze starogardu, tczewa i gdanska - taka trojstronna cholera, gradzilo u was tez? Mało okien nie powybijało. paczcie Panie, a u mnie nic...kurde, nawet burza się tu nie zapuszcza;) ja kawkę baaardzo chętnie. jestem w trakcie pieczenia ptysi, zaraz zrobię krem budyniowy i zapraszam Was na ptysie. Sis zrobi kawkę i jakoś do południa dotrwamy;) Jak ja Cie uwielbiam, wiesz? ale żadnych strat, przecieków itd...? czyli domek test przeszedł? Przeszedł wzorowo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 30.07.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 malusie ptysie, jeszcze chwilkę zanim będą gotowe, bo krem musi ostygnąć - właśnie pożarłam jednego ciepłego samotnego ptysia i jest pyszny:) http://imageshack.us/a/img708/3761/aeaa.jpg częstujcie się Dziewczynki i Esiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.07.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) O-ja-Cie!!!!!!!! Zaślinię się tutaj:D PS. Odbierz priva Edytowane 30 Lipca 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.07.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Amglad, wiesz że Cię lubię ale nie pokazuj więcej takich smakołyków buuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.07.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 paczcie Panie, a u mnie nic...kurde, nawet burza się tu nie zapuszcza;) ja kawkę baaardzo chętnie. jestem w trakcie pieczenia ptysi, zaraz zrobię krem budyniowy i zapraszam Was na ptysie. Sis zrobi kawkę i jakoś do południa dotrwamy Ania uwazaj bo wywolasz wilka z lasu i ciebie nawiedze niespodziewanie, na 13 mam takie godzinne spotkanie z doktorkiem i smigam do M na kontrole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.07.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Soorki , bo ja zawsze w biegu Dzien dobry... ja to Was nigdy nie nadrobie...tyle tygodni beze mnie, tzn bez neta, to nie lada wyczyn aby wsio przeczytac ... byle do 14tego i bede na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.07.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 znów nadrabiam zaległościwięc tylko się witam i pochłaniam ptysia. mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 30.07.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Sis, ja dziś spadam, bo koleżanka mnie odwiedza, ale napisz mi Kochana na priv jak to się robi;) hihi a jutro obiecuję, że będę zwarta i gotowa do dalszych doświadczeń buziaki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.07.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) Dobra, Aniu, miłęgo popołudnia. Buziaki:hug: EDIT: Ja myślę, ze najlepiej jak porposisz syna;) Edytowane 30 Lipca 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.07.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 mmmm ależ pyszności burza była na najwyższym poziomie, nawet mnie obudziła o 3 nad ranem (a mam kamienny sen), błyskało non stop, a grzmoty takie, że aż ciarki przechodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 My niedawno przerabialiśmy przejazd przez nawałnicę. Boooosh miałam pełne gacie ze strachu, drzewa łamało i niektóre z korzeniami wyrywało i przystanki wyrywało no a trzeba było jechać bo zostać było niebezpiecznie. Mówię wam, myślałam, że ze strachu zejdę na zawał conajmniej. A jeszcze ad ptysi - ostatnio i ptyśki małe i karpatkę robiłam z bitą śmietaną. Delikatniejsze niż z masą budyniową i kremową ale mają jedną wadę - znikają od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ale u nas ukrop. Deszczu nie widać. Trawa schnie... Wczoraj po pracy szybko obiadek, kostium, rower i nad jezioro... a tam sinice:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.08.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 cześć Aga. chyba już po upale, co?u nas od wczoraj pada. dobrze, bo przywiozłam trochę badylków od teściowej i wczoraj wsadzałam. przynajmniej nie uschną.ale trochę lata mogłoby jeszcze być, żeby z jeziorka pokorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.08.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Aguś jak tam weekendowe szaleństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.08.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 A ja chciałabym jeszcze dokupić kilka pierisów ale w zeszłym tygodniu się bałam że za gorąco i zdechną w transporcie a w tym za krótki tydzień i mogą nie dojść na czas więc pewnie zostanie mi je kupić po 18tym ale ob y wtedy kasa na nie jeszcze była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.08.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Aguś jak tam weekendowe szaleństwa? najwidoczniej jeszcze trwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.08.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Że było super to nie wątpimy ale jakieś szczegóły by się przydały ciekawskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts