agalind 11.09.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Dzięki Sis:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.09.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Aga, jakąś fotkę z wakacji albo chociaż malutki opisik:) Ja nie mam żywopłotu wcale, ale tylko do wiosny;) będzie taki z dereni paskowanych, takich biało- zielonych - fantastycznie wygląda, ale zimą nie spełnia swojej roli ze względu na brak liści. Od strony, z której mamy część rekreacyjną póki mamy matę wiklinową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.09.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 wpadłam tylko zameldować, że dostałam się na TO szkolenie i w prawdzie na MM się nie wybierzemy ale może jakaś kawka przelotem, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.09.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 pumpa czyli wszystko poszło dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.09.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Nitko rozmowy pomyślne, ponoć powaliłam na kolana (dobrze że ich a nie siebie ), a szkolenie to z innej puli ale czekałam na klasyfikację kilka tygodni więc to szczególnie dla mnie ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.09.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 tym bardziej się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.09.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Aga, jakąś fotkę z wakacji albo chociaż malutki opisik:) Ja nie mam żywopłotu wcale, ale tylko do wiosny;) będzie taki z dereni paskowanych, takich biało- zielonych - fantastycznie wygląda, ale zimą nie spełnia swojej roli ze względu na brak liści. Od strony, z której mamy część rekreacyjną póki mamy matę wiklinową Fotkę wstawię, jak sie do aparatu dorwę, bo na razie mąż okupuje;) W sobote kupilismy znow troche zieleniny i nie dalismy rady wszystkiego wsadzic, bo wieczor nas zastał. Oby wyrosło;) wpadłam tylko zameldować, że dostałam się na TO szkolenie i w prawdzie na MM się nie wybierzemy ale może jakaś kawka przelotem, hę? Of kors :D:D Dobry wieczór No dobry dzień Co słychać? Pewnie szkołę ogarniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.09.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 dobry, dobry bys jaka fote zieleniny wkleila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Tarcia, wkleje cos jak skonczymy, ale nie bedzie tak spektakularnie i kolorowo jak u Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.09.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 e tam teraz to u mnie dupowate kolory kroluja, jesienne (z wylaczeniem rozowego i odcieni) nic nie zastapi soczystej wiosennej zieleni i kolorow pierwszych kwiatow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ile czekałaś na cebule z Benexu? Wiem, ze realizuja wg. zamówienień, ale tak mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Pisałam już, ze uwielbiam jesień? Wrozsy, jarzębina, złote liscie na drzewach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.09.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ile czekałaś na cebule z Benexu? Wiem, ze realizuja wg. zamówienień, ale tak mniej więcej? zamowilam juz w lipcu sprzedaz przedsezonowa- byly nizsze ceny, dostalam we wrzesniu. spokojnie te 2 tygodnie mozesz liczyc Pisałam już, ze uwielbiam jesień? Wrozsy, jarzębina, złote liscie na drzewach...... jeszcze jak slonce swieci to jak cie moge strawie jesien. ale pluchy nie cierpie. o wiele brdziej wole wiosne i jak wszystko powoli budzi sie do zycia, ta swiezosc kolorow, ten blask paczkow i zieleni jeszcze nie umeczonej i nie zakurzonej. jesien z wiosna nie wytrzymuje tej konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Każda pora roku ma swoj urok. Wiadomo, że z wiosną przegrywają wszytskie inne, ale jesień sloneczna tez piękna:) Tak myslaam, ze ze 2 tyg. to potrwa, czyli już niedługo będę miała cebule:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.09.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 a ja szukam miejsca gdzie moje skarby poupychac:rolleyes: chce sadzic w ostatni wrzesniowy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 No ja w sumei nie mam za duzo rabat jeszcze, wiec pousuwałam z koszyka sporo roznosci, bo nie maialabym gdzie tego wsadzic niestety. Docelowo wiosna ma byc bardzo tulipanowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.09.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 hej :0 ja zamawiałam cebulki jakoś w sierpniu chyba, na poczatku i przyszły w pierwszym tygodniu września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.09.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 No dobry dzień Co słychać? Pewnie szkołę ogarniasz? Hejka szkołę nawet nie, przedszkole też nie - w tym roku wszystko przeszło bezproblemowo,, tfu, tfu.... Zakretu nie mogę złapać w domu. Za przetwory się wzięłam. Kompoty, buraczki, ogórki , papryczka .... Dzis mnie koleżanka nawiedziła z 3 siatami - w jednej buraki i cukinie, w drugiej winogrono a w trzeciej brzoskwinie. Zatem mam zajęcie na wieczór Poza tym cały czas cos dłubię w sypialni. Ostatnio wydłubałam siedzisko tapicerowane, dziś dłubałam przy zasłonach bo w końcu się karnisza moje okno doczekało Jutro jak mama nie zawiedzie (albo raczej jej 40letni sprzęt- maszyna) to będzie zrobione prawie na cacy No i to miał być koniec ale dziś kolezanka jak weszła (ta od siatek ) to stwierdziła ze regały na książki tez powinna z palet wydłubać a nie w Ikea kupować tak jak planowałam . No i zabiła mi ćwieka . No i chyba już wiem jak to zrobić ... ech.... a iałam jesienią "se" odpocząć I tak u mnie dzień za dniem .... Satysfakcji sporo mi daje te moje wypociny (kuchenne i stolarskie ) . Pozdrawiam i trzymam kciuki za cebule coby nie zagineły w akcji i pięknie wzeszły na wiosnę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.09.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 dobry wieczór. ja póki co jesieni nie lubię, bo u mnie ciągle pada. bleeee zakupiłam w biedrze nowe cebulki tulipanów. zeszłoroczne się ładnie udały, to postanowiłam skorzystać z tego samego źródła. a wczoraj mama przywiozła mi jeszcze cały woreczek cebul od ciotki. różne kolory mają być i nie tylko tulipany. tylko niech przestanie padać, bo chciałabym już sadzić. a myślicie, że w trawie też można te cebulki poutykać, czy zginą? zostawiam uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts