Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga, jakąś fotkę z wakacji albo chociaż malutki opisik:)

Ja nie mam żywopłotu wcale, ale tylko do wiosny;) będzie taki z dereni paskowanych, takich biało- zielonych - fantastycznie wygląda, ale zimą nie spełnia swojej roli ze względu na brak liści. Od strony, z której mamy część rekreacyjną póki mamy matę wiklinową;)

Aga, jakąś fotkę z wakacji albo chociaż malutki opisik:)

Ja nie mam żywopłotu wcale, ale tylko do wiosny;) będzie taki z dereni paskowanych, takich biało- zielonych - fantastycznie wygląda, ale zimą nie spełnia swojej roli ze względu na brak liści. Od strony, z której mamy część rekreacyjną póki mamy matę wiklinową;)

Fotkę wstawię, jak sie do aparatu dorwę, bo na razie mąż okupuje;)

W sobote kupilismy znow troche zieleniny i nie dalismy rady wszystkiego wsadzic, bo wieczor nas zastał. Oby wyrosło;)

wpadłam tylko zameldować, że dostałam się na TO szkolenie i w prawdzie na MM się nie wybierzemy ale może jakaś kawka przelotem, hę?

Of kors :D:D:D

Dobry wieczór :bye: :hug:

No dobry dzień:) Co słychać? Pewnie szkołę ogarniasz? :hug:

Ile czekałaś na cebule z Benexu? Wiem, ze realizuja wg. zamówienień, ale tak mniej więcej?

zamowilam juz w lipcu sprzedaz przedsezonowa- byly nizsze ceny, dostalam we wrzesniu. spokojnie te 2 tygodnie mozesz liczyc

Pisałam już, ze uwielbiam jesień? ;) Wrozsy, jarzębina, złote liscie na drzewach...... :rolleyes:

jeszcze jak slonce swieci to jak cie moge strawie jesien. ale pluchy nie cierpie. o wiele brdziej wole wiosne i jak wszystko powoli budzi sie do zycia, ta swiezosc kolorow, ten blask paczkow i zieleni jeszcze nie umeczonej i nie zakurzonej. jesien z wiosna nie wytrzymuje tej konkurencji :)

No dobry dzień:) Co słychać? Pewnie szkołę ogarniasz? :hug:

Hejka :hug:

szkołę nawet nie, przedszkole też nie - w tym roku wszystko przeszło bezproblemowo,, tfu, tfu....;)

Zakretu nie mogę złapać w domu. Za przetwory się wzięłam. Kompoty, buraczki, ogórki , papryczka .... Dzis mnie koleżanka nawiedziła z 3 siatami - w jednej buraki i cukinie, w drugiej winogrono a w trzeciej brzoskwinie. Zatem mam zajęcie na wieczór ;)

Poza tym cały czas cos dłubię w sypialni. Ostatnio wydłubałam siedzisko tapicerowane, dziś dłubałam przy zasłonach bo w końcu się karnisza moje okno doczekało :) Jutro jak mama nie zawiedzie (albo raczej jej 40letni sprzęt- maszyna) to będzie zrobione prawie na cacy ;) No i to miał być koniec ale dziś kolezanka jak weszła (ta od siatek ;) ) to stwierdziła ze regały na książki tez powinna z palet wydłubać a nie w Ikea kupować tak jak planowałam . No i zabiła mi ćwieka . No i chyba już wiem jak to zrobić ... ech.... a iałam jesienią "se" odpocząć :rotfl:

I tak u mnie dzień za dniem .... :) Satysfakcji sporo mi daje te moje wypociny (kuchenne i stolarskie ) .

Pozdrawiam i trzymam kciuki za cebule coby nie zagineły w akcji i pięknie wzeszły na wiosnę :)

Buziaki

dobry wieczór.

ja póki co jesieni nie lubię, bo u mnie ciągle pada. bleeee

zakupiłam w biedrze nowe cebulki tulipanów. zeszłoroczne się ładnie udały, to postanowiłam skorzystać z tego samego źródła.

a wczoraj mama przywiozła mi jeszcze cały woreczek cebul od ciotki. różne kolory mają być i nie tylko tulipany.

tylko niech przestanie padać, bo chciałabym już sadzić. :yes:

a myślicie, że w trawie też można te cebulki poutykać, czy zginą?

zostawiam uściski :hug: