nita83 16.09.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 ja utknęłam krokusy w trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.09.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 kurtka ale w trawie one z czasem się zgubia, lepiej na rabaty. o ile krokusy, przebiśniegi to jeszcze w trawie moga ale tulipany zdecydowanie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.09.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Hejka szkołę nawet nie, przedszkole też nie - w tym roku wszystko przeszło bezproblemowo,, tfu, tfu.... Zakretu nie mogę złapać w domu. Za przetwory się wzięłam. Kompoty, buraczki, ogórki , papryczka .... Dzis mnie koleżanka nawiedziła z 3 siatami - w jednej buraki i cukinie, w drugiej winogrono a w trzeciej brzoskwinie. Zatem mam zajęcie na wieczór Poza tym cały czas cos dłubię w sypialni. Ostatnio wydłubałam siedzisko tapicerowane, dziś dłubałam przy zasłonach bo w końcu się karnisza moje okno doczekało Jutro jak mama nie zawiedzie (albo raczej jej 40letni sprzęt- maszyna) to będzie zrobione prawie na cacy No i to miał być koniec ale dziś kolezanka jak weszła (ta od siatek ) to stwierdziła ze regały na książki tez powinna z palet wydłubać a nie w Ikea kupować tak jak planowałam . No i zabiła mi ćwieka . No i chyba już wiem jak to zrobić ... ech.... a iałam jesienią "se" odpocząć I tak u mnie dzień za dniem .... Satysfakcji sporo mi daje te moje wypociny (kuchenne i stolarskie ) . Pozdrawiam i trzymam kciuki za cebule coby nie zagineły w akcji i pięknie wzeszły na wiosnę Buziaki Kinga, jestes (moim;)) bohaterem w swoim domu:D:D:D Zarówno wnętrzarskim jak i kulinarnym:) Wczoraj dostałam kosz jablek i ..... upchnęłam wszystko w lodówce żeby nie patrzeć ile roboty mnie czeka;) Mam nadzieję, ze się pochwalisz co nowego stworzyłas:) Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.09.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 W trawie krokusy przetrwają, z tulipanami gorzej. Najważniejsze, ze bedzie kolorowo na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Kupiłam wczoraj 2 lampy do górnego holu, a jak dobrze pójdzie to dziś odbiorę lampę do sypialni. Naprawdę mam dośc wiszących gołych żarówek. Z drugiej strony cieżko dostać coś co nie straszy, jest porządnie wykonane i jeszcze nie kosztuje fortuny, Najlepsze zakupy są takie przy-okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Pokaż te co już kupione Ja w sobotę przy okazji kupiłam szafę garderobianą A pojechaliśmy "na klopsy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Właściwie to nic szczególnego, bo plan był inny, ale wycofali "te moje" z produkcji. Mialy byc czarne i są w tym stylu: http://magialamp.pl/upload/190/ball[12].jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 takie kulki ? Oglądałam - fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Mialy byc inne, ale sa takie. Promocja była to wzielam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Świetne lampy:) czyli przekonałaś się do kropli czerni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Świetne lampy:) czyli przekonałaś się do kropli czerni:) Nigdy nie bylam przeciwna kropli czerni. Nie przekonuje mnie mnie plama czerni;) Zreszta na tym holu sa juz obrazki morza w sepii z czarnym obramowaniem. W sypialni lampa tez bedzie czarna + czarne ramki ze zdjeciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Wyobraziłam sobie wszystko i pięknie mi to wygląda:) Bardzo klimatycznie, morze w sepii:) A ja mam dom poplamiony;) ale co tam, dla każdego coś miłego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Wyobraziłam sobie wszystko i pięknie mi to wygląda:) Bardzo klimatycznie, morze w sepii:) A ja mam dom poplamiony;) ale co tam, dla każdego coś miłego:) I całe piękno w tym, ze każdy jest inny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.09.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ładne lampki. i ważne, że w promocji. udały Ci się zakupy przy okazji. dzięki za rady odnośnie tulipanów. melduję, że zostały wczoraj wsadzone.(nie w trawę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Kinga, jestes (moim;)) bohaterem w swoim domu:D:D:D Zarówno wnętrzarskim jak i kulinarnym:) Aga - zawstydziłas mnie Mam nadzieję, ze się pochwalisz co nowego stworzyłas:) Buziaki:hug: No to się chwalę siedzisko z przodu łóżka i zasłonki (jeszcze nie podpięte bo czekam na klipsy magnetyczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ooo Pinka dobrze ze jesteś , przypomnij mi prosze nazwy tych zoltych lamp k. schodow sypialnia CZADOWA, co to sa klipsy magnetyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ooo Pinka dobrze ze jesteś , przypomnij mi prosze nazwy tych zoltych lamp k. schodow sypialnia CZADOWA, co to sa klipsy magnetyczne? jesu kochany, a czy one w ogóle miały jakąś nazwę zaraz spróbuje odtworzyć klipsy magnetyczne - http://allegro.pl/klipsy-magnetyczne-na-lince-krysztal-kolo-i3376331586.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Tarciu - ja za &^%&*^$%^ nie mogę sobie przypomnieć jak one się nazywały a co gorsze nie mam ich NIGDZIE zapisanych Wiem tylko tyle, że z allegro......więc niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 luzik jak kiedyś sobie może przypomnisz albo się gdzies na nie natkniesz to wspomnij mnie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 luzik jak kiedyś sobie może przypomnisz albo się gdzies na nie natkniesz to wspomnij mnie :cool: MAM :wave: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25862401 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts