TAR 20.09.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 o dzieki Ci dobra kobieto:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 20.09.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 sis całusy zostawiam i zmykam...:hug: dziewczyny ściskam, pina piekna sypialnia... jestes bardzo uzdolnioną dziewczynką...:yes::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.09.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ładne lampki. i ważne, że w promocji. udały Ci się zakupy przy okazji. dzięki za rady odnośnie tulipanów. melduję, że zostały wczoraj wsadzone.(nie w trawę) Moje tulipany może w weekend wylądują już na swoim miejscu, a mam ich i innych cebul od groma i ciut ciut. Ciekawe ile na wiosnę się pokaże. Aga - zawstydziłas mnie No to się chwalę siedzisko z przodu łóżka i zasłonki (jeszcze nie podpięte bo czekam na klipsy magnetyczne) Kinia, komplementy trzeba sie nauczyc przyjmowac;) Dajesz dziewczyno czadu, wiec sie przygotuj, że ludzie będą chwalić Sypialnia boska:yes: sis całusy zostawiam i zmykam...:hug: Oj, Sis, coś ostatnio zabiegana jestes;) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 tez bede w weekend sadzic cebulki, jak patrze na karton z asortymentem to jakos mi slabo, załuje ze nie posiadam sadzarki. musze nadrobic to niedopatrzenie......kiedys milego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.09.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 U mnie też kartonik sobie stoi i patrzy na mnie tęsknym wzrokiem;) Jeszcze siostra mnie obdarowała: 30 cebul tulipanów i 2 rhodo. Mam nadzieję, że rhodo przezyją do wiosny jak je włókniną otulę. Wiem, że z pojemników to można do jesieni wsadzać, ale jakos późno mi się już wydaje teraz sadzić. Miłego dzionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.09.2013 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Tarcia, w Leroy sadzardka Gardeny 37zł, a taka no name 6,60zl;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 czy ja wiem czy rh trzeba oslaniac? wazne by mokro mial. podsyp mu sporo kory by nie odparowywalo. mowisz ze w liroju sa, moze bede przejezdzac w tygodniu obok to zerkne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 U Was to takie by się sprawdziły http://pictures.trader.pl/pictures/Tabor24/original/8/e1/ab/e5062b85859c6064fb06fa97bb152953.jpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 nie zmiesci sie na mojej mikrej dzialeczce:rolleyes: kombinuje za to co innego, przerobki ogrodowe. tylko musze jakas tania altanke znalezc - byloby co robic od wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.09.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 czy ja wiem czy rh trzeba oslaniac? wazne by mokro mial. podsyp mu sporo kory by nie odparowywalo. Chciałam oslonic te, ktore teraz w ziemi mają wylądować, bo nie wiem czy one takie zahartowane. Rhodo, którego wiosną sadziłam nie bedę osłaniać. Mówisz, żeby ich nie osłaniać? U Was to takie by się sprawdziły http://pictures.trader.pl/pictures/Tabor24/original/8/e1/ab/e5062b85859c6064fb06fa97bb152953.jpg.jpg Mówisz?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 No mówię ja mam ręczną sadzarkę, ale tylko z 300 cebul, to dam radę. Przy waszych hurtowych ilościach,to ręczną można zajechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 w sumie teraz niewiele wiecej mam do wsadzenia, ale mam tylko takiego dziobaka co dziury robi. Aga co najwyzej oslaniaj w razie silnych mrozow - konieczne codzienne sprawdzanie prognoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.09.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 (edytowane) No mówię ja mam ręczną sadzarkę, ale tylko z 300 cebul, to dam radę. Przy waszych hurtowych ilościach,to ręczną można zajechać No to u mnie chyba nie bedzie wiecej, wiec reczną dam radę Aga co najwyzej oslaniaj w razie silnych mrozow - konieczne codzienne sprawdzanie prognoz O matko, musze meteo sobie do ulubionych wpisac:eek: EDIT: Tarcia, ale zimą to mróz jest, wiec caly czas osloniete powinny byc;) Edytowane 23 Września 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 26.09.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Sis, usadowiłas juz cebule i rodo???bo ja jeszcze nie zdążyłam posadzić moich krzaczków....musze się zmusić...nie mam ani ochoty ani weny ani niczego...buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 jezeli jest snieg i mroz to nie trzeba oslaniac, moze jedynie siatke cieniujaca przeciwsloneczna. a w ogole to ja sie nie znam na rh, u mnie mialy za sucho i wylecialy, zima nie przemarzly mimo nieokrywania tylko susza je zalatwila:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Aga ja w sobote / niedziele zmusze sie do posadzenia cebul - bedzie ciezko tez sie zmus to wiosna zrozumiesz zmuszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.09.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Sis, usadowiłas juz cebule i rodo??? bo ja jeszcze nie zdążyłam posadzić moich krzaczków....musze się zmusić...nie mam ani ochoty ani weny ani niczego... buziaki Rhodo i reszta krzaków już na miejscu. A mnie korci skopać (rękami męża;) ) jeszcze jeden kawałek i coś posadzić. PS.Ania wiem, ze nie jest lekko, ale to kurcze wreszcie musi minąć:hug::hug: Przecież aż tak nie narozrabiałyśmy;) jezeli jest snieg i mroz to nie trzeba oslaniac, moze jedynie siatke cieniujaca przeciwsloneczna. a w ogole to ja sie nie znam na rh, u mnie mialy za sucho i wylecialy, zima nie przemarzly mimo nieokrywania tylko susza je zalatwila:rolleyes: Jak Ty się nie znasz to ja moje rhodo kiepsko widzę Aga ja w sobote / niedziele zmusze sie do posadzenia cebul - bedzie ciezko tez sie zmus to wiosna zrozumiesz zmuszanie Póki co zmuszać się nie muszę. Wprost przeciwnie radochę mam jak dziecko:D Jak pogoda w sobotę nie odstraszy będę sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 a bo z Amgladzia macie podobne niebieskie avatarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 moze Elfir zapytaj, ja wole azalie, bo rownie ladne ale mniej wymagajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.09.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 a bo z Amgladzia macie podobne niebieskie avatarki No wiem, zdarza się Z nią możesz mnie mylić moze Elfir zapytaj, ja wole azalie, bo rownie ladne ale mniej wymagajace No azalie tez mam. Z rhodo zobacze co wyjdzie na wiosne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts