Ardea 03.10.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ardea myślę że Twoje słowa to miód na serce inwestorki Agi:) A ja z całego serca się przyłączam;) bo ja bardzo miła jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.10.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 I skromna jeszcze do tego:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dziewczyny, uwielbiam Was:) Zawsze można na Was liczyć W bezpośrednim sąsiedztwie nie ma żadnego domu z takim dachem. Trochę dalej widziałam 2 domy. Okien narożnych też nikt nie ma:) Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli i wykonawca zrobi swój pokazowy dach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 A my uwielbiamy byc uwielbiane:) Będziesz miała pielgrzymki w celu obejrzenia tego wyjątkowego domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Pewnie będą chcieli zobaczyć co tez Ci nowi wymyślili;) A tak na serio, to będzie wyjątkowy, bo nasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 (edytowane) Ja o powtarzalnym Bławatku też tak myślę - dla nasz będzie niepowtarzalny i wyjątkowy, chociaż taki zwykły Edytowane 3 Października 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 To nikogo nie znacie tak bliżej w nowym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 (edytowane) W sumie to zaraz obok mamy na razie tylko jednego sąsiada. Dalej sa jeszcze 2 domy, ale mało towarzyscy chyba ludzie tam mieszkaja. Oprócz nas nie ma w tej częsci wioski domów. Edytowane 3 Października 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 My budujemy się w naszym rodzinnym mieście, na naszej uliczce jest 9 domków w różnym stadium i prawie wszyscy się znamy i lubimy. Z jednym wyjątkiem (Wyjątek chodzi i komentuje wszystkie budynki - oczywiście na NIE) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2011 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 A my uwielbiamy byc uwielbiane:) Będziesz miała pielgrzymki w celu obejrzenia tego wyjątkowego domu;) Ardea dlaczego ja znowu się z Tobą zgadzam?? Hmm :D:D My budujemy w mieście ale w takim zakątku, że na razie mam 2 sąsiadów, a dojdzie przy naszej ulicy jeszcze jeden tylko. Chociaż w sumie może jeszcze wydzielą 2 działki na końcu ale to juz za zakrętem i poza zasięgiem mojego wzroku:) Jedengo sąsiada nie znam a od tego drugiego kupiliśmy działkę. Trochę było nieprzyjemnie na poczatku bo nas trochę oszukał ale jakos rozeszło się po kościach:) Ostatnio nawet mi 2 cukinie podarował z ogródka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 agalind, jak się nazywa Wasza cegła klinkierowa i jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Kominy robiliśmy z pełnej cegły Terca kolor Matrix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ok, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Do tego fuga grafitowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A jak Twoi dekarze? Dużo ludzi czeka na efekty ich działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No to pierwsza rocznica za wami, na drugą będziecie już przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Klaudiuszozo my też mamy ciemne kominy, stosowaliśmy cegłę Wienerberga grafitową - Stratus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Uwielbiam październik i jeszcze u Ciebie taka piękna rocznica:) Tak sobie myślę co ja będę robiła za rok... może malowała, może nadzorowała montaż kuchni... na pewno będę intensywnie będę myślała o przeprowadzce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Czas leci bardzo szybko, więc ten montaż już niedługo:) Dekarze działają. Nabijają kontrłaty i poziomują wszystko żeby potem nie było żadnych nierówności widać. Też się nie moge doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.10.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Pozwól dekarzom spokojnie się zająć robotą i dawaj tą kuchnię ps. i gratuluję rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts