Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja dziś lepiej, poza tym na dworzu slonce, wywloklam swe organy na zewnątrz i wsadziłam 250 cebulek roznosci i rzutem na tasme 6 wrzoskow i 6 zawciagow. i nawet odchwaszczylam jedna rabate, mezul skosil trawke a ja jeszcze spryskałam swierka na grzybka. i czuje się zmeczona, jakies pol godzinki dla słoninki zrobie.:sleep:

Witam po weekendzie:)

Dziewczyny, mam nadzieję, że zdrowiejecie? Tarcia, z gorączką chyba nie sadziłaś tych cebul?

Sobotnie przedpołudnie też spędziłam na sadzeniu, w przerwach miedzy deszczem;) Wsadziłam 180 cebul: tulipany, narcyze, szafirki, czosnki.:) Zostało mi jeszcze 50 krokusów, ale te w tygodniu powciskam;) Już sie nie mogę doczekać wiosny:D

Edytowane przez agalind

Dziewczyny a ja tak z innej beczki, ale tez na temat kwiatow...

Czy zamawialyscie moze kwiaty przez internet dla kogos? mam na mysli bukiet.. np poczta kwiatowa lub eurofloris...

moja mamcia jutro ma okragle urodziny, (60) mialam byc w PL (oczywiscie ona o tym by nie wiedziala, ze przylatuje) ale plany sie posypaly...

myslalam o zamowieniu jej bizuterii jakies i bukietu badz sam bukiet a prezent jak bede w PL to osobiscie wrecze... i nie wiem co robic...

czy taka poczta sie sprawdza... a jak mi przelewu nie zaakceptuja zza granicy?

bo tez myslalam o przeslaniu kasy przez westernunion dla szwagierki i ona by kupila ten bukiet, ale oni nie dotrzymuja slowa i jeszcze ta kase mi roztrwonia i nie bedzie ani kwiatow ani... :p

Edytowane przez Mmelisa