agalind 30.09.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 a dryndnij tam i zapytaj, na pewno sporo towaru jeszcze maja Tak zrobię oo to to za cholerę mi się z niczym nie kojarzyło Mi się z kremem nivea kojarzy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 i to galanta ta nivea:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 my tu pitu pitu o drzewkach a ja powaznie mysle nad zamowieniem butow (kolejnych zreszta) ale tak mi sie podobaja i do autka idealne. ot nie miala baba problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 (edytowane) Jakie buty? Hasło BUTY ma moc:D Edytowane 30 Września 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Buty Pepe Jeans Preston 264 lubRed Hot Sheila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 kurde nie moge fotek wstawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.09.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 te pierwsze fajne widziałam za 2 stówy, ale tych drugich nie moge znaleźc modeluTarcia kusisz, właśnie dziś myślałam,że musze sobie kupić buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 te drugie to te ale juz 289 zł http://www.butyk.pl/image_22894_Polbuty_red_hot_Sheila_28990.jpg za to mam red hoty i jakosciowo zarabiste, wygodne i ladnie wykonane. tylko o rozmiar wieksze trzeba zamawiac. mam skrupuly bo ostatnio kupilam polbuty na teraz i botki na zime. ale te pepiki mnie tak kusza , jeszcze podobaja mi sie pepe James Bond ale odpuscilam bo rozmiaru mojego nie ma - wiec i klopot z bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 no i co robic, co robic???? mam fisia na buty, musialam dokupic 2 szafki i upchnac w garazu a i tak nie mieszcza wszystkich, kurde kolekcjonerka od siedmiu blesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Tarcia, widzę, ze my podobnie mamy. Kazde buty są potrzebne:D Te drugie mi się bardziej widzą Mają to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 tez mi te drugie bardziej sie widza ale obcas o 1.5 cm. wyzszy i sie boje, ze nie dam rady z moim platfusem. ostatnio odsylalam, blinki, takie cudne z cwiekami. obcas 11.5 cm jest optimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2013 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Tacia, chyba uda sie Wam na rybkę skoczyć. W Gdyni słońce świeci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Aga a masz buty takie nawet nierozpakowane? ja niestety tak, karton byl otwierany tylko przy zakupie. :bash:to choroba chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 No tak, obcas to czasem problem niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Aga a masz buty takie nawet nierozpakowane? ja niestety tak, karton byl otwierany tylko przy zakupie. :bash:to choroba chyba? No mam:yes: I to nie jedne:D Matko, to faktycznie choroba:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Tacia, chyba uda sie Wam na rybkę skoczyć. W Gdyni słońce świeci:D chiba jednak nie, bo "stary" se przypomnial, ze jakies spotkanko ma po pracy - skubany zalapal sie na sluzbowa kolacje. no nic. ja sie bede odchudzac, zjem pomidora z ananasem i popije sokiem sliwkowym na pocieszenie jutro zabierze mnie na rybcie, pogod ma byc podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 No mam:yes: I to nie jedne:D Matko, to faktycznie choroba:sick: ja ją skrzetnie ukrywam przed lubym ale juz miejsc mi brakuje na kitranie nowych nabytkow. chyba sie czegos domysla:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.09.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Buziaki zostawiam:) Ja jeszcze jestem skazana na baleriny i tęsknię za szpilami jak nie wiem co, więcej tematu nie kontynuuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 ja ją skrzetnie ukrywam przed lubym ale juz miejsc mi brakuje na kitranie nowych nabytkow. chyba sie czegos domysla:rolleyes: Jak mówię, ze trzeba zrobić półkę w garderobie (swoją drogą od zawsze miała tam być) to słyszę: "Co? Miejsca na buty już nie masz?!" Buziaki zostawiam:) Ja jeszcze jestem skazana na baleriny i tęsknię za szpilami jak nie wiem co, więcej tematu nie kontynuuję Cześć:hug:Fajnie, że zaglądasz. Przydałaby się kontunuacja na priv;) Baleriny tez lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts