Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

te drugie to te ale juz 289 zł

http://www.butyk.pl/image_22894_Polbuty_red_hot_Sheila_28990.jpg

za to mam red hoty i jakosciowo zarabiste, wygodne i ladnie wykonane. tylko o rozmiar wieksze trzeba zamawiac.

mam skrupuly bo ostatnio kupilam polbuty na teraz i botki na zime. ale te pepiki mnie tak kusza :D, jeszcze podobaja mi sie pepe James Bond ale odpuscilam bo rozmiaru mojego nie ma - wiec i klopot z bani

Tacia, chyba uda sie Wam na rybkę skoczyć. W Gdyni słońce świeci:D

chiba jednak nie, bo "stary" se przypomnial, ze jakies spotkanko ma po pracy - skubany zalapal sie na sluzbowa kolacje. no nic. ja sie bede odchudzac, zjem pomidora z ananasem i popije sokiem sliwkowym :D

na pocieszenie jutro zabierze mnie na rybcie, pogod ma byc podobny :D

ja ją skrzetnie ukrywam przed lubym ale juz miejsc mi brakuje na kitranie nowych nabytkow. chyba sie czegos domysla:rolleyes::lol2:

Jak mówię, ze trzeba zrobić półkę w garderobie (swoją drogą od zawsze miała tam być) to słyszę: "Co? Miejsca na buty już nie masz?!"

:rotfl:

Buziaki zostawiam:) Ja jeszcze jestem skazana na baleriny i tęsknię za szpilami jak nie wiem co, więcej tematu nie kontynuuję:D

Cześć:hug:Fajnie, że zaglądasz. Przydałaby się kontunuacja na priv;)

Baleriny tez lubię:yes: