Mmelisa 30.09.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 (edytowane) rety buty ja od miesiaca latam za jakimis dla siebie.... w ubieglym roku kupilam na wysokim obcasie i szczerze/nie dalam rady jechac autem w nich w roli kierowcy,przez to sobie lezaly w szafie bo ja wszedzie tylko autem:bash: teraz poluje na Huntery na jesien:rolleyes: no wiecie, u mnie deszcze jak zaczna padac to juz po nas, woda non stop po ulicy plynie w centrum masa rabatow na buciory, a ja szukam czegos i nie moge tego czegos dla siebie wybrac..a to kolor nie taki, a to nie na goretexie...ahhh w sobote w koncu wyjelam moje czolenka od unisa mialam ku temu okazje, bo az sie prosily od pol roku na zalozenie a najlepszy fakt taki, ze je dostalam za darmo od jakiejs zony sportowca (zapomniala z hotelu,ja znalazlam wiec oddalam do szefowej.. a ona po jakims czasie mi:eek: myslalam, ze zartuje ) ja to bym mogla miec butow setki...ale moj M tylko patrzy na mnie zabijajacym wzrokiem... wiec czasami cichaczem chowam je gdzies w szafe a po czasie wyjmuje a wiecie co`? zamowilam w koncu bukiecik dla mojej mamci :hug:o taki jak ponizej ale najwiekszy z bilecikiem mam nadzieje, ze sie ucieszy:rolleyes: mialy byc roze ale pozniej sobie pomyslalam, ze niech ma kolorowe [ATTACH=CONFIG]215544[/ATTACH] Edytowane 30 Września 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Meliska to ty gumiaczkow szukasz? wybor taki ze powala mnie najbardziej takie zuchwale się podobają http://snobka.article.sds.o2.pl/20e7a0753677b819f7c97ffb79c151d1cb76b7f6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 TAR ale boooskie az slinka na ich widok mi poleciala tylko gdzie ja takie tutaj znajde? bo u mnie to wszystko w sklepach na plaskiej podeszwie:bash: ale te to wymiataja co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 tylko to chyba model z poprzedniego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 w poprzednim sezonie tez ich nie widzialam... ehh tutaj tylko na niskim spodzie kalosze...a te to z mila checia bym kupila,...nawet ze ciezko by bylo mi jezdzic...jakos do wprawy bym doszla co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.09.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Tarcia boskie te gumaki w sam raz na wieś Ja tam tez kocham buty, ale chyba mieszczę się w normach. Meliska super bukiet, mama na pewno się ucieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 pocieszy was ze kosztowaly powyżej 650 zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Tar ...dla mnie to norma wiec moja reakcja nijaka na cene...dzien w dzien zmagam sie z tym widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 hmm, dla mnie jednak to nie norma:lol2: za gumiaki tyle kasy:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 no coz... musialam sie przyzwyczaic do tego.... dzisiaj trafilam na super promocje...spodnie z 499nok na 49! to dopiero okazja co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 no i to jest okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 :lol::lol: takie uwielbiam a te moje czolenka na obcasie w gratisie...cene widzialam 1200nok... czyli niejakie 650pln... tez okazja ehh dobra mykam... ide na M jak milosc p.s. dzisiaj dzien chlopaka wiec z moim trzeba sie troszku poprzytulac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2013 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Cześć Tarcia, wybrane? Dziewczyny dla mnie stówka za kalosze to przegięcie a co dopiero ponad sześć Wczoraj rano widziałam laske w kremowych hunterach (może i ładne, ale musiałabym na głowę upaść, zeby je kupić). Pewnie szła do pracy, albo na uczelnię. I teraz moja zagwostka: jak ona cholera da radę cały dzień w gumiakach chodzić???? Nie wyobrażam sobie momentu ściągania tych butów wieczorem po całym dniu, bleeeee. A wiadomo, ze nie każda zmienia buty w pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 nie, ochlonelam i odpuscilam. mam wazniejsze wydatki obecnie niz kolejne buty do kolekcji:( kurde czemu nie mam szmalu jak lodu:confused: nie zastanawialabym sie nad pierdolami:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Oj, każda z nas ma te problem niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Teraz jak teraz ale widziałam latem laski w kaloszach - sukienka na naramakch i kalosze... Pewnie jakieś drogie ale ja się nie znam:D Najlepiej jak przyjedzie moja siora - zawsze ma jakieś markowe ciuchy a ja się nigdy nie poznam:D ostatnio też, mówię: fajny sweterek, a ona nooo myślałam że nie zauważysz to (tu została wymówiona nazwa firmy o której mam dosyc mgliste pojęcie) jest, kupiłam sobie trzy, wiesz jaka okazja??:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 :D:D Taka moda teraz;) Choc ja bym nie dala rady. Kalosze nosze tylko i wylacznie do ogrodu, albo na grzyby gdy pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 no wlasnie ja taka niemarkowa jestem, nosze to w czym w miare przyzwoicie wygladam i nie zabija mnie cenowo. jesli kupilam sobie buty i dobrze w nich sie czulam to jesli beda w nastepnym sezonie kupie takie same. nie podazam jak slepa kura za moda, bo trendy nawracaja cyklicznie wiec szkoda czasu i kasy. jakosc ubran ostatnio to "szkoda gadac" wszystko produkowane chiny/indonezja/taiwan itp. ostatnio kupilam sobie w next na wyprzedazy 2 poncza, w porownaniu z sieciowkami to jakosc wykonania niebo a ziemia. tyle, ze w sieciowce za ponczo (takie ladne) zaplace 69 - 130 zl. a na nextowej wyprzedazy 40 zł. dla mnie jest roznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Nie lubie chodzic po sklepach wiec jak juz ide to po konkrety. Podziwiam kobiety, ktore pol dnia a galerii siedza i chodza od sklepu do sklepu wlasciwie bez celu. Mnie od razu glowa boli, kręgosłup, zęby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 tez nie lubie lazic po galeriach, ostatnie zakupy robilam w wakacje. no i na necie obuw i ponczo se fundnelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts