TAR 02.10.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 kropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.10.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Taka ze mnie ogrodniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 spojrz tez na zdrowe igly czy zmian nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Taka ze mnie ogrodniczka a ze mnie to jaka???? tez szkol wlasciwych nie pokonczylam w tym kierunku uczylam sie pomalutku na bledach wiekszych lub mniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.10.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 a ze mnie to jaka???? Doświadczona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 zażyłas mnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.10.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Wiem, niespodziewałaś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.10.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 A teraz relaksik:D Tak się odchodzi z pracy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 zmieniajac temat - dzis jedziemy nad stawy, pogoda fajowa, slonko swieci, wiatru nie ma. wezmiemy kurdupla i zjemy na swiezym powietrzu - pewnie ostatni raz w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.10.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 A tak odpowiada firma na utratę pracownika: Miłego popołudnia:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.10.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 zmieniajac temat - dzis jedziemy nad stawy, pogoda fajowa, slonko swieci, wiatru nie ma. wezmiemy kurdupla i zjemy na swiezym powietrzu - pewnie ostatni raz w tym sezonie Brzmi super:) Szkoda tylko, że naprawdę kolejny raz dopiero wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 02.10.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 O ja, ale ładnie.. super.. jak to wszystko ładnie powyrasta będzie cud, miód, malina.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.10.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 bardzo mi się nowe nasadzenia podobają. jak to Kamila ujęła cud mniód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.10.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 :lol2::lol2::lol2: podoba mi sie odejscie z pracy podobnie odchodzilam ale bez videonagrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.10.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Agalind o jacie :jawdrop: boskie drzewka i jaki profesjonalizm i precyzja chyba z poziomicą wsadzałaś, co? super, bardzo mi się podoba TAR cia Kleszczewko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 04.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Sis o ja....:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: o jacie....krecę.... nie wiem czym, zadkiem najpewniej;) ślicznie bosko profeska pełna po kaszubsku - slicznie, schludnie i porządek;) całuję i ściskam, wracaj z tego labu odcietego od świata bo tesknie buziaki:hug::hug: i dla Krystiana serdeczności od nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 spojrz tez na zdrowe igly czy zmian nie maja Na kosodrzewinie widać kropki, więc teraz czym pryskać? Coś konkretnego kupić, bo mam coś na grzyba dla iglaków ale nie napisali że to na osutkę sosny? O ja, ale ładnie.. super.. jak to wszystko ładnie powyrasta będzie cud, miód, malina.. No, jak wyrośnie;) bardzo mi się nowe nasadzenia podobają. jak to Kamila ujęła cud mniód. Agalind o jacie :jawdrop: boskie drzewka i jaki profesjonalizm i precyzja chyba z poziomicą wsadzałaś, co? super, bardzo mi się podoba [ Mój mąż bez sznurków i miarki nie wsadza niczego;) Tylko czekam jak geodetę ściągnie;) Następnym razem zrobię fotkę jak wygląda pajęczyna sznurków przed wsadzaniem. No nei ma prawa być nierówno;) Sis o ja....:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: o jacie....krecę.... nie wiem czym, zadkiem najpewniej;) ślicznie bosko profeska pełna po kaszubsku - slicznie, schludnie i porządek;) całuję i ściskam, wracaj z tego labu odcietego od świata bo tesknie buziaki:hug::hug: i dla Krystiana serdeczności od nas:) Dzięki Sis:hug: Jestem już, ale na chwilę własciwie. No po kaszubsku, od linijki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 mozesz topsinem, dithanem naprzemiennie, powtarzannie co tydzien. jednak musisz sie liczyc z tym, ze wiosna powtorka z rozrywki. jesli teraz nie prysniesz to jest ryzyko, ze do wiosny nie dotrwaja. jakie duze te twoje kosodrzewiny? ja swoich dwoch nie ratowalam, bo srodek na psikanie byl drozszy niz dwie nowe sadzonki. akurat wtedy mialalm "pierwszoroczniaki" wiec zalu wielkiego nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No one młodziutkie, wiosną wsadzane. Popsikam i zobaczymy co wiosna będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.10.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 zostawiam buziaki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts