nita83 17.10.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 hej Aga, i gdzie te zdjęcia? przylazłam i czekam ja chyba za mało piłam, bo żadnej burzy nie widziałam Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.10.2013 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Cześć Sis, cześć dziewczynki:hug::hug: Tarcia, Nita - kope lat:hug::hug: u nas też nieźle waliło ale w niedzielę popołudniu - pamietam bo bylismy u mamusi na obiadku;) mój białas ma wywalone na burze - nie rusza go zupełnie:yes: w tej dyscyplinie jest mistrzem i bije na głowę wielkie zestrachane psy całusy, ludzie dzisiaj PIĄTEK:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2013 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Cześć Dziewczynki:) Gdzie jesteście jak Was nie ma gdzie powinnyście być???? hej Aga, i gdzie te zdjęcia? przylazłam i czekam ja chyba za mało piłam, bo żadnej burzy nie widziałam Dobry wieczór wszystkim Zdjeć nie bedzie, bo nic nie zrobiłam wczoraj:( Po weekendzie dopiero. Cześć Sis, cześć dziewczynki:hug::hug: Tarcia, Nita - kope lat:hug::hug: u nas też nieźle waliło ale w niedzielę popołudniu - pamietam bo bylismy u mamusi na obiadku;) mój białas ma wywalone na burze - nie rusza go zupełnie:yes: w tej dyscyplinie jest mistrzem i bije na głowę wielkie zestrachane psy całusy, ludzie dzisiaj PIĄTEK:cool: Sis:hug::hug: Jak ja sie cieszę, ze już piątek:wave: Jest szansa, ze sie wyśpię:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 ja się dziś wyspałam, obijałam się do 9 w lozeczku, a polozylam się o 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Szczesciara:) Choc wiem, ze urlop uzdrowiskowy;) Ja mam taki plan na weekend:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 w zasadzie to ubezwlasnowolniona jestem, ktoś spi znowu przyklejony a mnie lodowka wzywa by cos wszamac. od wczoraj nic jeszcze nie jadlam, ssia mnie brzuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Tarcia, mam coś dla Ciebie: http://www.fionka.pl/_var/gfx/f091f75e1035ad28fd078181dae530a7.jpg Białaś będzie przy Pańci, a Pańcia wreszcie coś zje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 ma mur by mi z paszczy wyciagal odstawiłam przylepe i zrobiłam szybka jajcowe na szyneczce i szczypiorku. czuje się najedzona mogę dalej się obijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Tarcia, zawsze możesz na plecy sobie założyć przylepę fajnie masz:) Jeszcze 2,5 godzinki i też bedę mogła się poobijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 a ja z nudow czytam, nie mogę się ruszyc, bo cien zaraz za mna, odleżyny mam ciesze się ze weekend, mezus wroci i nie będę taka samotna na wieczor zaplanowałam sobie grzanca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.10.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 dołączam do cieszących się z weekendu. po dzisiejszym dniu w pracy po prostu padłam. nic mi się nie chce. no najwyżej kliknąć do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.10.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Aguś - całkiem niedawno czytałam, że martwisz się sosenkami i ich żółtymi igiełkami. Chciałam Cię uspokoić trochę... Otóż w 2007 roku kupiliśmy działkę głównie dla tych sosen (mam ich na 45 arach podejrzewam ponad 200 ) . Przyjeżdżałam tam często napawać się ich widokiem i zapachem. Kiedy jesienią zajechałam po dłuższym "niebyciu" oniemiałam. Moje sosny były żółte (od środka, od pnia) . Pomyślałam, że mi je ktoś "urzekł" Byłam załamana. Wiosną okazało się jednak , że sosenki ożyły a ze zgubionych igieł powstało piękne "poszycie". Poszycia przybywa co rok. Na dzień dzisiejszy jego warstwa jest tak gruba , ze chwasty jej nie przerastają. Nie potrzebuje kory Dosadzam pod nimi tylko krzewy, wrzosy, konwalie itp./...... W tym roku sosny sa wyjątkowo żółte. Ja już sobie nie przybieram do głowy . Jakbym miała ich kilka mogłabym je czymś psikać zakładając że to choróbsko. Przy tylu sztukach nie jestem w stanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 21.10.2013 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Sis kochana, ja też mam teraz złote igły - drzewka gubia na jesień tak samo jak pylą potwornie na wiosne;) całuje i lece do roboty, mam nadzieje, że uda nam się spotkac chwilke i pogadać wiesz gdzie:) :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witam sie i ja.... ostatnio slabo sie dziewczyny z naszej paczki udzielaja...uciekaja gdzies gdzie od dawna prosilam o poinformowanie mnie o co chodzi...nie wiem i nie bede sie juz narzucac..(widocznie grupka zostala juz wybrana do rozmow) i jest tez ok.... od czasu do czasu skrobne cos tutaj i tez bedzie dobrze. Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.10.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 ke...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.10.2013 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 witam sie rankiem ponurym, mokrym z nadzieja na lepsze...Sis jak sosenki? bo moje na dodatek, że mają złote igły to jeszcze je zgubiły... jak to starożytni wikingowie mawiaja, nadmiar wolnego czasu jest zgubny dla psychiki człowieka;) więc lecę do roboty:D :hug::hug:buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.10.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Heloł wszystkim:) Sosenki samosiejki żółkną dokładnie jak Wasze. W sumie to nawet pocieszające;), bo w kupie raźniej:lol2: Co z moją malutką kosodrzewiną i sosną bośniacką okaże sie na wiosnę, One nie mają żółtych igieł, tylko suche igły w środku. Spryskałam je na grzyba, zobaczymy czy zimę przeżyją. Wsadzałam je takie malutkie na wiosnę. Cudne są i szkoda by było, ale trudno. Jak to Sis mówisz?: "najwyżej kupię nowe";) Miłego dnia. U nas mglisto, pochmurnie, bleeee:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.10.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 tylko wpadłam tylko powiedziec, że u mnie pieknie sie zrobiło - słonko, zero wiatru i ciepło - 19 stopni:) buziaki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.10.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Sis, a co Ty dziś taka nieobecna???? tęsknię buziaki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jestem już Kochana:hug: Miłego słonecznego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts