Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Cześć Dziewczynki:)

Ale się wyspałam, przez ta zmianę czasu....:wiggle:

Malka - ja tez dołączam się do gratulacji. I zazdroszczę tego dreszczyka emocji, tego podekscytowania :)

dobry wieczór wszystkim :)

Cześć Kinia, czytałam, że zabalowaliście;):D

Swego czasu o globusie. Ale nie tym kulistym.

arystokracja tfuuuu ;)

cześć wszystkim :)

a kto ma globus i z jakiego powodu?

mówisz Malka, że nie arystokracja? a ja myślałam, że starannie wybierałam towarzystwo. :p :D

jak nie arystokracja to chociaz inteligencja?

:)

jaka herbate popijacie w tej caffe?

;)

wódę chlają, jak rasowe żule ;)

Kasia, , właśnie mówię, że arystokracja jak jasna cholera, mnie tam łeb napierd..la, a Was globus meczy ;)

Wypraszam sobie, ja wino:p

Matko, z kim ja się zadaję???:D:D:D

Hej Sis, jak wyprawa do ikea? jak firanki? warto czy nie?

całuje, stukam z lekcji wiec krótko i szybko:hug::hug::hug:

:hug::hug::hug::hug: byłam, pomacałam i zakupiłam:D Jeszcze nie skróciłam ani nie zawiesiłam, ale może dziś to zrobię, bo weekend był za krótki;) Wstawie fotkę to sama ocenisz.

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Kinia, czytałam, że zabalowaliście;):D

już nie pamiętam kiedy ostatnio tak dobrze się bawiłam. Było cudownie :)

:hug::hug::hug::hug: byłam, pomacałam i zakupiłam:D Jeszcze nie skróciłam ani nie zawiesiłam, ale może dziś to zrobię, bo weekend był za krótki;) Wstawie fotkę to sama ocenisz.

Które?? Może te taniutkie, których po skróceniu nie trzeba podwijać ??? Bo ja właśnie na nie czekam :D Do gabinetyu sobie je strzele jako tymczasówki

;

a ja wlasnie czekam na zamowione firanki i zaslonki do saloonu, mam nadzieje, ze ten maly gnom ich nie bedzie ruszal, lubi lapac w zęby firane i ciagnac. ciekawa jestem kiedy karnisz zrzuci:rolleyes: on mnie juz tak wkurza:evil: ale jak potem podleci radosny, merdajacy, lizacy to dziwnie mi przechodzi ;)

Właściwie to nie firanki a zasłonki. Kupiłam Vivany z Ikei, bo tanie były a potrzebowałam 6 sztuk;) Są z tych cieńszych, ale na prasowanie lnianych sie nie piszę. I z układaniem nie powinno byc problemu, bo materiał taki lejący się. W każdym razie wyprane czekają na prasowanie, skracanie i wieszanie;) Zdam relację jak zawisną:)

to teraz nie wiem (jak ta żaba) czy ja jestem inteligencja, arystokracja czy żul?? hmm przeciez się nie roztroję

czesc dziewczyny

padłam:lol2::lol2::lol2::lol2:

Właściwie to nie firanki a zasłonki. Kupiłam Vivany z Ikei, bo tanie były a potrzebowałam 6 sztuk;) Są z tych cieńszych, ale na prasowanie lnianych sie nie piszę. I z układaniem nie powinno byc problemu, bo materiał taki lejący się. W każdym razie wyprane czekają na prasowanie, skracanie i wieszanie;) Zdam relację jak zawisną:)

:popcorn:

białe vivany mam w sypialni, szare i białe w salonie (szare robią za zasłony a białe za firany ;) ) a bezowe w gabinecie :cool:

Troche mało lejące są

Moje nie skrócone więc opierają się o podłogę. Muszę je ręcznie na tej podłodze układać bo są dość "sztywne" i się stawiają.

Ale skoro obcinasz i nie będą leżeć na podłodze to powinno być ok :yes:

:popcorn:

Luka, wiesz, że popcorn niezdrowy?;)

bylam ostatnio w eurofiranach - az mi sie cos zrobilo w srodku niektore takie czaderskie i nie trzeba prasowac. ale ceny:sick: zamowilam przez neta z uszyciem w innej firmie, akurat mieli ten material eurofiranowy koncowki serii w cenach o dobre 80% mniej

Materiały mają tam piekne, ale ceny przyprawiają o zawał:rolleyes:

białe vivany mam w sypialni, szare i białe w salonie (szare robią za zasłony a białe za firany ;) ) a bezowe w gabinecie :cool:

Troche mało lejące są

Moje nie skrócone więc opierają się o podłogę. Muszę je ręcznie na tej podłodze układać bo są dość "sztywne" i się stawiają.

Ale skoro obcinasz i nie będą leżeć na podłodze to powinno być ok :yes:

Zobaczę co z tego wyjdzie. Najwyżej kasy nie będzie żal;)

Zobaczę co z tego wyjdzie. Najwyżej kasy nie będzie żal;)

Wyjdzie dobrze :yes: bo:

- jeśli obetniesz i nie będą leżeć to ok

- jeśli będą leżeć to po prostu tak jak ja będziesz musiała się od czasu do czasu schylić i je ładnie ułożyć :)

A cena jest rewelacyjna :yes:

Witam Szanowne Koleżanki:)

Zasłony wyprasowane, skrócone, powieszone:D

Zdjęcie mam jedno, ale słabe, bo robione o świcie z lampą, żeby nie było, że zapomniałam:P;)

http://img4.imageshack.us/img4/9903/o7c0.jpg

Układają się fajnie i za taką kasę bardzo mi się podobają:D Powinny być ciut krótsze, ale zostawiłam troszke zapasu w razie skrócenia się w praniu. Niby prane juz były, ale cholera wie co z nimi będzie w kolejnym praniu;) Podkładałam je taśmą i zelazkiem, stąd ten "mankiet" na dole. Do krawcowej mi było za daleko;)

Pozdrawiam Szanowne Grono:D

Edytowane przez agalind