agalind 28.10.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Cześć Dziewczynki:) Ale się wyspałam, przez ta zmianę czasu.... Malka - ja tez dołączam się do gratulacji. I zazdroszczę tego dreszczyka emocji, tego podekscytowania dobry wieczór wszystkim Cześć Kinia, czytałam, że zabalowaliście;) Swego czasu o globusie. Ale nie tym kulistym. arystokracja tfuuuu cześć wszystkim a kto ma globus i z jakiego powodu? mówisz Malka, że nie arystokracja? a ja myślałam, że starannie wybierałam towarzystwo. jak nie arystokracja to chociaz inteligencja? jaka herbate popijacie w tej caffe? wódę chlają, jak rasowe żule Kasia, , właśnie mówię, że arystokracja jak jasna cholera, mnie tam łeb napierd..la, a Was globus meczy Wypraszam sobie, ja wino:p Matko, z kim ja się zadaję???:D:D Hej Sis, jak wyprawa do ikea? jak firanki? warto czy nie? całuje, stukam z lekcji wiec krótko i szybko:hug::hug: :hug::hug: byłam, pomacałam i zakupiłam:D Jeszcze nie skróciłam ani nie zawiesiłam, ale może dziś to zrobię, bo weekend był za krótki;) Wstawie fotkę to sama ocenisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 28.10.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 doborowe towarzystwo: arystokracja, inteligencja, a nawet żule są rasowe. witam wszystkich, obojętnie do której grupy się zaliczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Cześć Kasiu, W tym towarzystwie inteligencja, arystokracja i rasa schodzi na drugi plan;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.10.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Aha, czyli żule rzadza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Grunt, że towarzystwo wybitne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.10.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 to teraz nie wiem (jak ta żaba) czy ja jestem inteligencja, arystokracja czy żul?? hmm przeciez się nie roztroję czesc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 to teraz nie wiem (jak ta żaba) czy ja jestem inteligencja, arystokracja czy żul?? hmm przeciez się nie roztroję czesc dziewczyny Nitka, a słyszałaś o opcji 3w1?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.10.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.10.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Cześć Kinia, czytałam, że zabalowaliście;) już nie pamiętam kiedy ostatnio tak dobrze się bawiłam. Było cudownie :hug::hug: byłam, pomacałam i zakupiłam:D Jeszcze nie skróciłam ani nie zawiesiłam, ale może dziś to zrobię, bo weekend był za krótki;) Wstawie fotkę to sama ocenisz. Które?? Może te taniutkie, których po skróceniu nie trzeba podwijać ??? Bo ja właśnie na nie czekam Do gabinetyu sobie je strzele jako tymczasówki ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 a ja wlasnie czekam na zamowione firanki i zaslonki do saloonu, mam nadzieje, ze ten maly gnom ich nie bedzie ruszal, lubi lapac w zęby firane i ciagnac. ciekawa jestem kiedy karnisz zrzuci:rolleyes: on mnie juz tak wkurza:evil: ale jak potem podleci radosny, merdajacy, lizacy to dziwnie mi przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Właściwie to nie firanki a zasłonki. Kupiłam Vivany z Ikei, bo tanie były a potrzebowałam 6 sztuk;) Są z tych cieńszych, ale na prasowanie lnianych sie nie piszę. I z układaniem nie powinno byc problemu, bo materiał taki lejący się. W każdym razie wyprane czekają na prasowanie, skracanie i wieszanie;) Zdam relację jak zawisną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 to teraz nie wiem (jak ta żaba) czy ja jestem inteligencja, arystokracja czy żul?? hmm przeciez się nie roztroję czesc dziewczyny padłam:lol2::lol2: Właściwie to nie firanki a zasłonki. Kupiłam Vivany z Ikei, bo tanie były a potrzebowałam 6 sztuk;) Są z tych cieńszych, ale na prasowanie lnianych sie nie piszę. I z układaniem nie powinno byc problemu, bo materiał taki lejący się. W każdym razie wyprane czekają na prasowanie, skracanie i wieszanie;) Zdam relację jak zawisną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 bylam ostatnio w eurofiranach - az mi sie cos zrobilo w srodku niektore takie czaderskie i nie trzeba prasowac. ale ceny:sick: zamowilam przez neta z uszyciem w innej firmie, akurat mieli ten material eurofiranowy koncowki serii w cenach o dobre 80% mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Właściwie to nie firanki a zasłonki. Kupiłam Vivany z Ikei, bo tanie były a potrzebowałam 6 sztuk;) Są z tych cieńszych, ale na prasowanie lnianych sie nie piszę. I z układaniem nie powinno byc problemu, bo materiał taki lejący się. W każdym razie wyprane czekają na prasowanie, skracanie i wieszanie;) Zdam relację jak zawisną białe vivany mam w sypialni, szare i białe w salonie (szare robią za zasłony a białe za firany ) a bezowe w gabinecie Troche mało lejące są Moje nie skrócone więc opierają się o podłogę. Muszę je ręcznie na tej podłodze układać bo są dość "sztywne" i się stawiają. Ale skoro obcinasz i nie będą leżeć na podłodze to powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Luka, wiesz, że popcorn niezdrowy? bylam ostatnio w eurofiranach - az mi sie cos zrobilo w srodku niektore takie czaderskie i nie trzeba prasowac. ale ceny:sick: zamowilam przez neta z uszyciem w innej firmie, akurat mieli ten material eurofiranowy koncowki serii w cenach o dobre 80% mniej Materiały mają tam piekne, ale ceny przyprawiają o zawał białe vivany mam w sypialni, szare i białe w salonie (szare robią za zasłony a białe za firany ) a bezowe w gabinecie Troche mało lejące są Moje nie skrócone więc opierają się o podłogę. Muszę je ręcznie na tej podłodze układać bo są dość "sztywne" i się stawiają. Ale skoro obcinasz i nie będą leżeć na podłodze to powinno być ok Zobaczę co z tego wyjdzie. Najwyżej kasy nie będzie żal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Zobaczę co z tego wyjdzie. Najwyżej kasy nie będzie żal;) Wyjdzie dobrze bo: - jeśli obetniesz i nie będą leżeć to ok - jeśli będą leżeć to po prostu tak jak ja będziesz musiała się od czasu do czasu schylić i je ładnie ułożyć A cena jest rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Chcę spróbować z ta tasmą wklejaną, bo to szybciej niż dać krawcowej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.11.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) Witam Szanowne Koleżanki:) Zasłony wyprasowane, skrócone, powieszone:D Zdjęcie mam jedno, ale słabe, bo robione o świcie z lampą, żeby nie było, że zapomniałam:P;) http://img4.imageshack.us/img4/9903/o7c0.jpg Układają się fajnie i za taką kasę bardzo mi się podobają Powinny być ciut krótsze, ale zostawiłam troszke zapasu w razie skrócenia się w praniu. Niby prane juz były, ale cholera wie co z nimi będzie w kolejnym praniu;) Podkładałam je taśmą i zelazkiem, stąd ten "mankiet" na dole. Do krawcowej mi było za daleko;) Pozdrawiam Szanowne Grono:D Edytowane 4 Listopada 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.11.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Bardzo szlachetnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 o patrz Pani, ja tez w weekend wieszalam nowe zaslonki i firanki. od razu jakos jasniej w saloonie sie zrobilo jak czysciochy powiesilam, u mnie efekt bialo-biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts