Lukarna 06.11.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Aga czy berker kwadrat jest biały, śnieżnobiały czy pożółkłybiały? :lol2::lol2: Kinga nie opowiadaj tylko pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.11.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Aga czy berker kwadrat jest biały, śnieżnobiały czy pożółkłybiały? jak dobrze, że te dylematy już za mną Kinga nie opowiadaj tylko pokaż Jutro, bo dziś już światło nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 06.11.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 cześć Pina:):hug::hug: mam takie same mysli jak Ty - dobrze, że to już poza mna.... całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Phi jeszcze troche i będzie to i za nami:D:DNajwyżej osiwiejemy do tego czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 06.11.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Asiunia, a ja u Ciebie własnie sie udzielam:) jaki masz dylemat? ja rozwiążę każdy problem wal smiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.11.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Jak nie to Ci kupimy i przywieziemy:) to kiedy przyjeżdżacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Asiunia, a ja u Ciebie własnie sie udzielam:) jaki masz dylemat? ja rozwiążę każdy problem wal smiało A widzisz jak na zawołanie problem sie pojawił to kiedy przyjeżdżacie? A co potrzebujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.11.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 nie pytaj Luka. jakąś przyczepkę musiałabyś załatwić. ganiam tak za Wami, ale Młody zabiera mi kompa i muszę chyba skapitulować. tym bardziej, że muszę po cukier do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 nie pytaj Luka. jakąś przyczepkę musiałabyś załatwić. ganiam tak za Wami, ale Młody zabiera mi kompa i muszę chyba skapitulować. tym bardziej, że muszę po cukier do sklepu. młodego poślij:lol2: i komp twoj:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 złoty środek:D ja się muszę też oderwać od kompa żeby dzieciarnię przypilnować przy kąpaniu i zapakowac do łóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) jak dobrze, że te dylematy już za mną A pamiętasz te rozprawy nocne nad bielszym odcieniem bieli? ja sie nie wypowiadalam o garach bo nic o nich powiedziec nie moge a w ogole to wcurwa mam od poniedzialku przeje....ny tydzien. Tarcia, co Cie tak wkurzyło? Bo raczej nie nowy domownik:) Ja tych garów z Ikei nie mam więc się nie wypowiedziałam a zasłonki mam Na razie to "biedna" jestem dlatego musze robic cos z niczego a zdolna będę jak dotrwam do końca Jadę po pomarańczowa nić Przynajmniej talenty odkrywasz;) Aga czy berker kwadrat jest biały, śnieżnobiały czy pożółkłybiały? Śnieżnobiały nie jest. Odbierz priva. pinacolada wpędzasz mnie w kompleksy podziwiam za pomysły i wykonanie No i szczuje nas w kółko;) cześć Pina:):hug::hug: mam takie same mysli jak Ty - dobrze, że to już poza mna.... całuski Mam tak samo:) Phi jeszcze troche i będzie to i za nami:D:D Najwyżej osiwiejemy do tego czasu;) Farbę dobrą sobie kup;) nie pytaj Luka. jakąś przyczepkę musiałabyś załatwić. ganiam tak za Wami, ale Młody zabiera mi kompa i muszę chyba skapitulować. tym bardziej, że muszę po cukier do sklepu. Kasia, każda podjedzie dostawczym jakimś i się zapakujemy;) młodego poślij:lol2: i komp twoj:p Edytowane 7 Listopada 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 W sklepach już ozdoby choinkowe, fajny czas sie zaczyna:wiggle: Przed chwila otrzymałam cieplutką jeszcze paczuszkę I sówki dziergane pięknej urody, ale obrazka nie moge wrzucić, bo już wykupione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 pamiętam, pamiętam Do tej pory rozróżniam kilka odcieni bieli ale już nie wywołuje to u mnie frustracji Takie cosik wyszło z jednego kocyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Aga -sliczne ozdoby - ja jakoś jeszcze nie czuje klimatu świątecznego - znów wszystko będzie na ostatnia chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Kinia, super wyszło. Masz dryg dziewczyno:) Ja swój brak talentu tłumaczę permanentnym brakiem czasu Zawsze lubiłam święta, a teraz to się już doczekać nie mogę. Nigdy tak wcześnie ozdób nie kupowałam, a teraz oprzeć się nie mogłam:D W domu jest całkiem inny klimat i to pewnie o to chodzi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Zawsze lubiłam święta, a teraz to się już doczekać nie mogę. Nigdy tak wcześnie ozdób nie kupowałam, a teraz oprzeć się nie mogłam:D W domu jest całkiem inny klimat i to pewnie o to chodzi:wiggle: Aga - bo nie pamiętam daty przeprowadzki - to Wasze 1 święta w domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Nie, już drugie:) Przeprowadziliśmy się w sierpniu 2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2013 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Własnie znalazłam na pendrivie fotki lamp już powieszonych:D Obiecałam, więc voila! Korytarz na górze:http://img600.imageshack.us/img600/3470/zg8c.jpg http://img208.imageshack.us/img208/3451/zw04.jpg Tymczasowy gościnny: http://img196.imageshack.us/img196/4647/whgq.jpg Sypialnia:http://img19.imageshack.us/img19/6756/uun1.jpg Jeszcze kilka(naście;) ) i będę mogła powiedzieć, że żadnych gołych kabli już nie mam:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 07.11.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Sis, super jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ta w gościnnym wymiataa sypialniana bardzo mi sie podobała a teraz dość skromnie sie na focie prezentuje. ona się obraca - rusza?buziakips. nadaje potajemnie z lekcji:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 fajne lampiszcza, szczegolnie goscinny i sypialnia - co to? i czemu takie drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts