agalind 07.11.2013 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Sis, super jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ta w gościnnym wymiata a sypialniana bardzo mi sie podobała a teraz dość skromnie sie na focie prezentuje. ona się obraca - rusza? buziaki ps. nadaje potajemnie z lekcji:rolleyes: Dzieci wiedzą? Ta z sypialni nie jest jakaś szczególnie duża. Ona ma coś poniżej 40cm srednicy. Inna sprawa, że fotograf ... wiadomo;) fajne lampiszcza, szczegolnie goscinny i sypialnia - co to? i czemu takie drogie? Musiałam poszperać w necie, zeby poszukać jak sie zwą. Goscinna to Mersey Nowodvorski cos ok. 130zł a sypialniana to Evola koło 2 stówek. Chyba nie az tak drogo;) PS. Obie w marketach gdzieś dostałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 świetne lampy takie z pazurkiem Nad tą gościnną się właśnie zastanawiam do sypialni tylko w wersji czarnej, nad tą sypialnianą też myślałam, ale się przestraszyłam że za bardzo po oczach daje (?) a w sypialni wolałabym delikatniejsze światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.11.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Tarcia z późno przeczytałam i sama poleciałam po zakupy, a potem już szans na odzyskanie kompa nie było. witam się wieczorową porą Aga ozdóbki świąteczne urocze. schowałaś na razie, czy już porozwieszane? bo ja bym się nie mogła oprzeć. zresztą aniołki nie tylko do świąt pasują. a lampki super. wszystkie. sypialniana zwłaszcza mnie się podobuje. a te z holu też gdzieś ostatnio widziałam i zatrzymałam na nich wzrok. nie zdziw się, jak kiedyś u mnie zobaczysz pół swojego domu. to kiedy tymi dostawczymi przyjeżdżacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Lampy!!!!!!!!!!! Fajne lampy:) Podobają mi się - szczególnie ta do sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Tarcia z późno przeczytałam i sama poleciałam po zakupy, a potem już szans na odzyskanie kompa nie było. to zapamiętaj patent przy następnym razie:lol2: zycie trzeba sobie ulatwiac, kedys to my robiliśmy za piloty od tv:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Aga - z lamp zdecydowanie przygarnęłabym ta z gościnnego. Jest genialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.11.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 cześć Sis:bye: dzieci nie wiedziały... buziaki, zapraszam na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Nie wiedziały bo same trzymały nosy w swoim swiecie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 świetne lampy takie z pazurkiem Nad tą gościnną się właśnie zastanawiam do sypialni tylko w wersji czarnej, nad tą sypialnianą też myślałam, ale się przestraszyłam że za bardzo po oczach daje (?) a w sypialni wolałabym delikatniejsze światło. Sypialniana nie daje po oczach. Mam w goscinnym i sypialni taką samą moc żarówki i ta w sypialni jest słabsza. Nei dosc, ze ta kula jest mleczna to jeszcze obrecz czarna. My ją ustawilismy prostopadle do łózka, wiec jak leżę, to widzę obręcz czarną i tylko po bokach białą kulę. Do sypialni sie nadaje, ale w innych pokojach byloby za ciemno dla mnie. Aga ozdóbki świąteczne urocze. schowałaś na razie, czy już porozwieszane? bo ja bym się nie mogła oprzeć. zresztą aniołki nie tylko do świąt pasują. a lampki super. wszystkie. sypialniana zwłaszcza mnie się podobuje. a te z holu też gdzieś ostatnio widziałam i zatrzymałam na nich wzrok. nie zdziw się, jak kiedyś u mnie zobaczysz pół swojego domu. to kiedy tymi dostawczymi przyjeżdżacie? Kasia, bierz co chcesz;) Wlasnie mi uświadomiłaś, że ozdóbki wożę w bagazniku:sick: Zapomniałam je wczoraj wyjąć Lampy!!!!!!!!!!! Fajne lampy:) Podobają mi się - szczególnie ta do sypialni... Fajny bajer;) to zapamiętaj patent przy następnym razie:lol2: zycie trzeba sobie ulatwiac, kedys to my robiliśmy za piloty od tv:rotfl: Aga - z lamp zdecydowanie przygarnęłabym ta z gościnnego. Jest genialna Fajna, ładnie świeci. Właściwie to nawet nie przypuszczałam, ze będzie aż tak dobrze:) cześć Sis:bye: dzieci nie wiedziały... buziaki, zapraszam na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) poczulam sie zbulwersowana i przyszlam sie pozalic. swego czasu Pinkoladka dala mi linka do fajowych lamp w calkiem przyzwoitych cenach. niestety ten sprzedawca zakonczyl sprzedaz na all i zalozyl swoj sklep, lampy dostaly nowe nazwy (ten sam wyglad) i nowe ceny 3-4ro krotnie wyzsze:mad: i jak np. lampa kosztowala 99 zł dzis kosztuje w owym sklepie 435 zl., to przeginka - tak wlasnie tworzy sie "polski dizajn" dopier....olic cene bedzie modne i trendi i gupi lud kupi. jak to mowia fakin skucha:bash: ciekawe czy rynek to zweryfikuje? Pina mialas farta Edytowane 14 Listopada 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2013 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 poczulam sie zbulwersowana i przyszlam sie pozalic. swego czasu Pinkoladka dala mi linka do fajowych lamp w calkiem przyzwoitych cenach. niestety ten sprzedawca zakonczyl sprzedaz na all i zalozyl swoj sklep, lampy dostaly nowe nazwy (ten sam wyglad) i nowe ceny 3-4ro krotnie wyzsze:mad: i jak np. lampa kosztowala 99 zł dzis kosztuje w owym sklepie 435 zl., to przeginka - tak wlasnie tworzy sie "polski dizajn" dopier....olic cene bedzie modne i trendi i gupi lud kupi. jak to mowia fakin skucha:bash: ciekawe czy rynek to zweryfikuje? Pina mialas farta Tarcia, też ogladała,m te lampy i to całkiem niedawno. Kurccze, facet poczuł kasę. Taaa, polski dizajn=mega oszustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 A nie kupiłam tej lampy tylko dlatego, ze koloru nie bylo. Szkoda, moglam kupic i zarobic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 no wlasnie ja tez wtedy nie kupilam, bo koloru nie bylo. a potrzebuje z 5-6 szt. do pokoi. teraz nie kupie na pewno, wyslalam mu tylko maila, ze przegial z cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Smutna cechaa: jak tylko swęszy pieniadzeto nie widzi już nic poza tym. Bo jak to możliwe? Nagle jakoś produktów i koszty wykonania wzrosły???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.11.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 poczulam sie zbulwersowana i przyszlam sie pozalic. swego czasu Pinkoladka dala mi linka do fajowych lamp w calkiem przyzwoitych cenach. Pina mialas farta nie pamiętam o kogo chodzi ..... Napisz proszę tu albo na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) Kinia, chodzi o firme, gdzie kupiłaś swoje żółte lampy. Facet biznes zweszył Szczęściara, zdążyłaś kupić Edytowane 14 Listopada 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.11.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 cześć Sis:D własnie ustaliłam menu na Wasz przyjazd:D:D:D:D morda mi sie cieszy o tak:D i cała jestem taka - o taka:wave: buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Kinia, chodzi o firme, gdzie kupiłaś swoje żółte lampy. Facet biznes zweszył Szczęściara, zdążyłaś kupić dokładnie, ale z cenami to pojechal równo, lampa na all 68 zł teraz 235, inne to samo. cena z all razy 3 lub 4, rozumiem 10 gora 15% ale nie 300% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.11.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Kinia, chodzi o firme, gdzie kupiłaś swoje żółte lampy. Facet biznes zweszył Szczęściara, zdążyłaś kupić No co Wy gadacie ??? Naprawde gościowi odwaliło ?????? Patrz jak mu zareklamowałam firmę Powinnam procentów od sprzedaży żądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 wysle ci na privka nowe namiary na sklep sama zobacz i sie upomnij :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts