Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Sis, super jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ta w gościnnym wymiata

a sypialniana bardzo mi sie podobała a teraz dość skromnie sie na focie prezentuje. ona się obraca - rusza?

buziaki

ps. nadaje potajemnie z lekcji:rolleyes:

Dzieci wiedzą?;)

Ta z sypialni nie jest jakaś szczególnie duża. Ona ma coś poniżej 40cm srednicy. Inna sprawa, że fotograf ... wiadomo;)

fajne lampiszcza, szczegolnie goscinny i sypialnia - co to? i czemu takie drogie?

Musiałam poszperać w necie, zeby poszukać jak sie zwą. Goscinna to Mersey Nowodvorski cos ok. 130zł:D a sypialniana to Evola koło 2 stówek. Chyba nie az tak drogo;)

PS. Obie w marketach gdzieś dostałam;)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tarcia z późno przeczytałam i sama poleciałam po zakupy, a potem już szans na odzyskanie kompa nie było. :mad:

witam się wieczorową porą :)

Aga ozdóbki świąteczne urocze. schowałaś na razie, czy już porozwieszane?

bo ja bym się nie mogła oprzeć. zresztą aniołki nie tylko do świąt pasują.

a lampki super. wszystkie. sypialniana zwłaszcza mnie się podobuje.

a te z holu też gdzieś ostatnio widziałam i zatrzymałam na nich wzrok.

nie zdziw się, jak kiedyś u mnie zobaczysz pół swojego domu. :D

to kiedy tymi dostawczymi przyjeżdżacie?

świetne lampy takie z pazurkiem :D

Nad tą gościnną się właśnie zastanawiam do sypialni tylko w wersji czarnej, nad tą sypialnianą też myślałam, ale się przestraszyłam że za bardzo po oczach daje (?) a w sypialni wolałabym delikatniejsze światło.

Sypialniana nie daje po oczach. Mam w goscinnym i sypialni taką samą moc żarówki i ta w sypialni jest słabsza. Nei dosc, ze ta kula jest mleczna to jeszcze obrecz czarna. My ją ustawilismy prostopadle do łózka, wiec jak leżę, to widzę obręcz czarną i tylko po bokach białą kulę. Do sypialni sie nadaje, ale w innych pokojach byloby za ciemno dla mnie.

Aga ozdóbki świąteczne urocze. schowałaś na razie, czy już porozwieszane?

bo ja bym się nie mogła oprzeć. zresztą aniołki nie tylko do świąt pasują.

a lampki super. wszystkie. sypialniana zwłaszcza mnie się podobuje.

a te z holu też gdzieś ostatnio widziałam i zatrzymałam na nich wzrok.

nie zdziw się, jak kiedyś u mnie zobaczysz pół swojego domu. :D

to kiedy tymi dostawczymi przyjeżdżacie?

Kasia, bierz co chcesz;)

Wlasnie mi uświadomiłaś, że ozdóbki wożę w bagazniku:sick: Zapomniałam je wczoraj wyjąć:bash:

Lampy!!!!!!!!!!!

:)

Fajne lampy:) Podobają mi się - szczególnie ta do sypialni...

Fajny bajer;)

to zapamiętaj patent przy następnym razie:lol2: zycie trzeba sobie ulatwiac, kedys to my robiliśmy za piloty od tv:rotfl:

:rotfl:

Aga - z lamp zdecydowanie przygarnęłabym ta z gościnnego. Jest genialna :jawdrop:

Fajna, ładnie świeci. Właściwie to nawet nie przypuszczałam, ze będzie aż tak dobrze:)

cześć Sis:bye:

dzieci nie wiedziały...;)

buziaki, zapraszam na kawkę:)

:yes::D

poczulam sie zbulwersowana i przyszlam sie pozalic.

swego czasu Pinkoladka dala mi linka do fajowych lamp w calkiem przyzwoitych cenach. niestety ten sprzedawca zakonczyl sprzedaz na all i zalozyl swoj sklep, lampy dostaly nowe nazwy (ten sam wyglad) i nowe ceny 3-4ro krotnie wyzsze:mad::sick:

i jak np. lampa kosztowala 99 zł dzis kosztuje w owym sklepie 435 zl., to przeginka - tak wlasnie tworzy sie "polski dizajn" dopier....olic cene bedzie modne i trendi i gupi lud kupi. jak to mowia fakin skucha:bash::evil: ciekawe czy rynek to zweryfikuje?

Pina mialas farta :D

Edytowane przez TAR

poczulam sie zbulwersowana i przyszlam sie pozalic.

swego czasu Pinkoladka dala mi linka do fajowych lamp w calkiem przyzwoitych cenach. niestety ten sprzedawca zakonczyl sprzedaz na all i zalozyl swoj sklep, lampy dostaly nowe nazwy (ten sam wyglad) i nowe ceny 3-4ro krotnie wyzsze:mad::sick:

i jak np. lampa kosztowala 99 zł dzis kosztuje w owym sklepie 435 zl., to przeginka - tak wlasnie tworzy sie "polski dizajn" dopier....olic cene bedzie modne i trendi i gupi lud kupi. jak to mowia fakin skucha:bash::evil: ciekawe czy rynek to zweryfikuje?

Pina mialas farta :D

Tarcia, też ogladała,m te lampy i to całkiem niedawno. Kurccze, facet poczuł kasę. Taaa, polski dizajn=mega oszustwo.

Kinia, chodzi o firme, gdzie kupiłaś swoje żółte lampy. Facet biznes zweszył;)

Szczęściara, zdążyłaś kupić:D

dokładnie, ale z cenami to pojechal równo, lampa na all 68 zł teraz 235, inne to samo. cena z all razy 3 lub 4, rozumiem 10 gora 15% ale nie 300%:evil:

Kinia, chodzi o firme, gdzie kupiłaś swoje żółte lampy. Facet biznes zweszył;)

Szczęściara, zdążyłaś kupić:D

No co Wy gadacie ??? :jawdrop:

Naprawde gościowi odwaliło ??????

Patrz jak mu zareklamowałam firmę :D Powinnam procentów od sprzedaży żądać :p