agalind 15.11.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 cześć Sis:D własnie ustaliłam menu na Wasz przyjazd:D:D:D:D morda mi sie cieszy o tak:D i cała jestem taka - o taka:wave: buziaki Ty lepiej powiedz co mam zrobić i przywieźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 16.11.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Siebie i K:) dziwna pogoda u nas skoroświt....ciemno, znad morza jakby ściana deszczu lub mgły takiej mokrej nadciągała a podmuchy wiatru są takie, że sosenki się nisko kłaniają...nawet pies dżes zrobił co trzeba i szybko do kocyka wrócił wie, co dobre:) ja wyprawiam mojego Miska do fabryki, potem tenis młodego i na Was czekam:) buziaki:hug::hug: do południa:D:D:D:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.11.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Hej Sis, super weekend spędziliśmy... znowu:D Dziekujemy bardzo i mamy nadzieję na kolejne spotkanie:) :hug: PS. Wyprzedziłam wszystkie auta, które jechały wczoraj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.11.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Dzielna Dziewczynka jestes... Misiek dziabnął jescze szklaneczkę trunku i padł... a potem była pełnia....i potwornie kiepska noc.. a dzis - urwanie dooopy od rana:o buziaki do jutra:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.11.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dzielna Dziewczynka jestes... Misiek dziabnął jescze szklaneczkę trunku i padł... a potem była pełnia....i potwornie kiepska noc.. a dzis - urwanie dooopy od rana:o buziaki do jutra:bye: Przez pełnię też noc mielismy z głowy. Rano wstać nie mogliśmy i dzień potem do dupy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 21.11.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Przez pełnię też noc mielismy z głowy. Rano wstać nie mogliśmy i dzień potem do dupy:( eh Sis, ja tez juz którąś noc z kolei kiepsko spię... zostawiłas talerz, ten spod ciasta, które przywiozłaś... zostalismy wielbicielami Twoich mufinek :yes: Kuba tylko wydłubuje pomarańczę ja nazywam je fakinki, bo jak zacznę je spozywać, nie mogę przestać...a potem zła jestem na siebie, że spożyłam tyle i zła na fakinki, że sa takie dobre.... buziaki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 witam w klubie niespokojnych spaczy:cool: kolejny dzien na rzesach bede chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 21.11.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 witam w klubie niespokojnych spaczy:cool: kolejny dzien na rzesach bede chodzic cze Tarcia:hug::hug: pełnia.... kazde marzenie sie spełnia...oprócz porządnego spanka:sleep::sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 mowisz? bo marzen u mnie pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 21.11.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 mowisz? bo marzen u mnie pod dostatkiem oooooooooooo u mnie też...chociaz ostatnio takie przyziemne- taras, ogródek;) ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 moje tez przyziemne ale te sa najlepsze i w sumie najlatwiej je spelnic a jaka frajde daja potwornickich duzo wstawilam u siebie, trza sie pewnie cofnac o stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 21.11.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 sie pochwale, moj stan posiadania wzbogacil sie o 2 pary butow i jeden plaszcz (oficjalnie dostane to od meza pod choinke ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2013 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 eh Sis, ja tez juz którąś noc z kolei kiepsko spię... zostawiłas talerz, ten spod ciasta, które przywiozłaś... zostalismy wielbicielami Twoich mufinek :yes: Kuba tylko wydłubuje pomarańczę ja nazywam je fakinki, bo jak zacznę je spozywać, nie mogę przestać...a potem zła jestem na siebie, że spożyłam tyle i zła na fakinki, że sa takie dobre.... buziaki:hug::hug: Widziałam, że wydłubywał, ale dobrze że mu smakowały. O talerzu przypomniałam sobie po drodze, ale już wracać nie było sensu. W kazdym razie będzie kolejna okazja do spotkania:) Fakinki:lol2: Ładnie;) A wiesz, jak smakują jeszcze ciepłe???? Mniam, czekolada płynąca jeszcze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 sie pochwale, moj stan posiadania wzbogacil sie o 2 pary butow i jeden plaszcz (oficjalnie dostane to od meza pod choinke ) Fajne prezenty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.11.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 "Pada śnieg, pada śnieg..." ...zaczęło sie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.11.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 e tam śnieg, trzeba się bardzo wpatrzyć żeby go dojrzeć przez ten deszcz ale wieje strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.11.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Nitka nie mów, że u Ciebie nie ma:eek: U nas biało, ślisko, zimowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.11.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Będę twardo jak dąb negocjować drzwi, chyba że na południu Polski dęby są droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 zima sie zbliza bleee:sick:ja chce wiosny, juz, natentychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts