Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Siebie i K:)

dziwna pogoda u nas skoroświt....ciemno, znad morza jakby ściana deszczu lub mgły takiej mokrej nadciągała a podmuchy wiatru są takie, że sosenki się nisko kłaniają...nawet pies dżes zrobił co trzeba i szybko do kocyka wrócił;) wie, co dobre:)

ja wyprawiam mojego Miska do fabryki, potem tenis młodego i na Was czekam:)

buziaki:hug::hug::hug:

do południa:D:D:D:wave::wave::wave::wave:

Dzielna Dziewczynka jestes...:)

Misiek dziabnął jescze szklaneczkę trunku i padł...:)

a potem była pełnia....i potwornie kiepska noc..

a dzis - urwanie dooopy od rana:o

buziaki do jutra:bye:

Przez pełnię też noc mielismy z głowy. Rano wstać nie mogliśmy i dzień potem do dupy:(

:hug:

Przez pełnię też noc mielismy z głowy. Rano wstać nie mogliśmy i dzień potem do dupy:(

:hug:

eh Sis, ja tez juz którąś noc z kolei kiepsko spię... zostawiłas talerz, ten spod ciasta, które przywiozłaś... zostalismy wielbicielami Twoich mufinek :yes::yes::yes: Kuba tylko wydłubuje pomarańczę;)

ja nazywam je fakinki, bo jak zacznę je spozywać, nie mogę przestać...a potem zła jestem na siebie, że spożyłam tyle i zła na fakinki, że sa takie dobre....:D

eh Sis, ja tez juz którąś noc z kolei kiepsko spię... zostawiłas talerz, ten spod ciasta, które przywiozłaś... zostalismy wielbicielami Twoich mufinek :yes::yes::yes: Kuba tylko wydłubuje pomarańczę;)

ja nazywam je fakinki, bo jak zacznę je spozywać, nie mogę przestać...a potem zła jestem na siebie, że spożyłam tyle i zła na fakinki, że sa takie dobre....:D

Widziałam, że wydłubywał, ale dobrze że mu smakowały. :)

O talerzu przypomniałam sobie po drodze, ale już wracać nie było sensu. W kazdym razie będzie kolejna okazja do spotkania:)

Fakinki:lol2: Ładnie;) A wiesz, jak smakują jeszcze ciepłe???? Mniam, czekolada płynąca jeszcze..... :rolleyes: