Kamila i Marcin 27.11.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Jak to się zbliża? u nas wczoraj/dziś tak: w zasadzie mamy +1*C więc wsio topnieje w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 u nas tylko jakas drobna breja ale zielen trawnika jest mocniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Będę twardo jak dąb negocjować drzwi, chyba że na południu Polski dęby są droższe Dorka, ten stolarz to w lesie na końcu świata mieszkał, więc może nie wie ile co kosztuje;) zima sie zbliza bleee:sick: ja chce wiosny, juz, natentychmiast Tarka, już niedługo znó bedzie;) Tzn, jak zima pójdzie sobie;) Jak to się zbliża? u nas wczoraj/dziś tak: w zasadzie mamy +1*C więc wsio topnieje w oczach U nas nawet więcej było, ale dziś śladu nie ma. u nas tylko jakas drobna breja ale zielen trawnika jest mocniejsza Trawnik skoszony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 hehe stopil sie i psie lapy rozniosly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 snieg znaczy. nie trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 (edytowane) Nawet 4 łapy;) a właściwie, to u Ciebie 8:D Edytowane 28 Listopada 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Hello Agalind piekne lampy i zaslony rowniez az musialam kilka stronek sie cofnac co by nadrobic zaleglosci i wyczytalam ze spotkanko z Amglad mialyscie a pomyslalyscie chociaz przez tysieczna sekundy o zablakanej owieczce na skandynawii:rolleyes: pewnie nie:P bo gdzie w takim fajnym towarzystwie myslec o kims innym..nawet nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 28.11.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 U nas jeszcze trochę śniegu leży, ale to bardziej tu kupka tam kupka.. dziś było +5 więc topiło się w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrjazewicz 28.11.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Nawet najlepszym sie zdarza;) Dziękuję w imieniu swoim (fotografa, kiepskiego zresztą) i domku:) Teraz ma już lampy: http://img405.imageshack.us/img405/6721/img0003ygm.jpg Witam serdecznie, czy ta "piękna" realizacja drzwi, to drzwi firmy WIKĘD z Luzina???? Pozdrawiam Jażewicz Piotr regionalny kierownik sprzedaży WIKED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.11.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 o, Pan ze Słupska zawitał tylko dlaczego piękna jest w cudzysłowie???? jest autentycznie piekna, proszę Pana, na własne 'piękne' oczy widziałam;) a ja melduje uprzejmie z rana:p że w Nadmorzu ani grama sniegu nie ma...był przez chwilę we wtorek - zmieszał sie z gradem i ze wstydu sie stopił po chwili... u nas tylko jak zwykle....wieje:wiggle: ale to norma:sick: kolejny weekend się zbliża,zachwile mikołajki a ja bez pomysłu.... buziaki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.11.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Witam serdecznie, czy ta "piękna" realizacja drzwi, to drzwi firmy WIKĘD z Luzina???? Pozdrawiam Jażewicz Piotr regionalny kierownik sprzedaży WIKED A i owszem:D Witam serdecznie i pozdrawiam:) o, Pan ze Słupska zawitał tylko dlaczego piękna jest w cudzysłowie???? jest autentycznie piekna, proszę Pana, na własne 'piękne' oczy widziałam;) Sis, mój Ty adwokacie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Ja rowniez Witam, i dziewczyny i Pana ze Slupska Ania czy ty masz cudo zwane KA u siebie w kuchni? moj mi wczoraj zaproponowal jego zakup a ja odmowilam powiedzialam ze mam podreczny mikser do ciast, a na ka nie mam miejsca zeby tutaj z nim sobie popracowac... czy ja jestem normalna? po przespanej nocce zaczynam miec wyrzuty sumienia... teraz pewnie bedzie za pozno na poprawe i zmiane zdania U mnie deszczowo! norma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Meliska zwariowalas, przyznaj sie:rolleyes: KA sie nie odmawia:p:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Meliska zwariowalas, przyznaj sie:rolleyes: KA sie nie odmawia:p:D pewnie tak zapodam link do tego co tutaj maja... zniesmaczylo mnie to ze pokrywa od miski nie jest w cenie... i nie ma gratisow to na alledrogo w tej samej cenie znalazlam wiecej... jedne byly z jakimis pierdzielnikami do makaronu...a inne z maszynkami do miesa, warzyw itp.. zglupialam i odmowilam:rolleyes: teraz pewnie jak wroce na swoje do pl i bede chciala to moj mi powie ze nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 z tego co kojarze z ubieglorocznej rozmowy o KA na innym watku to sa dwa rodzaje tych artisanow (slabsze i mocniejsze) na aledrogo sprzedaja pewnie te gorsze stad cena atrakcyjniejsza ale to dwa rozne sprzety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 zerkalam wczoraj na ten i na ten wizualnie ladniejszy drugi ale i slabszy od pierwszego na razie odpuszczam sobie ten temat staram sie nie myslec... bo mam obecnie za mala kuchnie w mieszkaniu i brak miejsca na schowanie czy tez odstawienie go:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrjazewicz 30.11.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Witam serdecznie Zbieram obecnie zdjęcia do konkursu na najciekawszą realizację drzwi WIKĘD (szczegółowe informację http://www.wiked.pl) stąd też trafiłem tu na forum, po zdjęciu zamieszczonym które widnieje w sieci grafik google. Bardzo bym prosił w miarę możliwości o przesłanie zdjęć Pani realizacji do mnie na adres e-mail: [email protected] Będę bardzo wdzięczny ! A tak na poprawę humoru, że istnieją również inne ciekawe projekty zamieszczam zdjęcie innego klienta. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.11.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 cześć Aga.zostawiam w przelocie uściski i regeneruję się dalej po ciężkim tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 01.12.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) jakbym moje widziała, jako żywo, tyle, że ja łupka czy innego paskudztwa nie znoszę.... ale ładny domek Pan ze Słupska pokazał ogólnie:) uroczy Sis, zostawiam uściski i pędzę, bo wieje strasznie............................................................................................................ Edytowane 1 Grudnia 2013 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.12.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Cześć Aga Lubię się pogapić na Twój dom, więc wdzięczna jestem Panu ze Słupska za wyciągnęcie fot z czeluści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts