max-maniacy 02.12.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 dzięki Aga za przepis pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.12.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Melisa, KA odmówiłaś ???? Nie pisz o tym głośno, bo Cię zbanują Sis, dzieki Kochana, u nas też wiało jak cholera. Aż nam prąd "wyszedł" i moje ciasto z piekarnika poszło do kosza:sick: Luka, Kasia, smacznego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.12.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Emoty nawaliły???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.12.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Witam serdecznie Zbieram obecnie zdjęcia do konkursu na najciekawszą realizację drzwi WIKĘD (szczegółowe informację http://www.wiked.pl) stąd też trafiłem tu na forum, po zdjęciu zamieszczonym które widnieje w sieci grafik google. Bardzo bym prosił w miarę możliwości o przesłanie zdjęć Pani realizacji do mnie na adres e-mail: [email protected] Będę bardzo wdzięczny ! A tak na poprawę humoru, że istnieją również inne ciekawe projekty zamieszczam zdjęcie innego klienta. [ATTACH=CONFIG]227631[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]227632[/ATTACH] Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę Trudno odróżnić: Hormann czy Wikęd;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrjazewicz 02.12.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Trudno odróżnić: Hormann czy Wikęd;) WIKĘD ma dwa niezależne zamki, stąd na zdjęciu widać dwa szyldy na klucz i wkładkę. W Hormann jest to jeden zamek listwowy z jedną wkładką. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Uff, przeżyliśmy nawałnicę Pradu nie było od 18 do 23, potem w nocy z przerwami. Rano okazało się ze wody brak:sick: Jak nie urok, to.... Ważne, że obyło sie bez strat w ludziach i mieniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 . Jak nie urok, to.... przemarsz ruskich? dobrze, ze wszystko ok. u nas byl prad, woda i gaz wiec calkiem przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 przemarsz ruskich? Znam jeszcze inaczej;) Kolezanka z pracy w Twoich okolicach mieszka i tez u niej bez atrakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 tylko jazda do pracy stresujaca byla, poludniowa oczywiscie nieodsniezona , trasa sucharskiego - beznadzieja, biala i zalodzona, pluga nie widziala od ostatniej zimy. jechalam wolno ale dojechalam calo. za to niektorzy miszczowie kierownicy ho ho - snieg i lod im niestraszny zyc 9 maja jak koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.12.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Uff, przeżyliśmy nawałnicę Pradu nie było od 18 do 23, potem w nocy z przerwami. Rano okazało się ze wody brak:sick: Jak nie urok, to.... Ważne, że obyło sie bez strat w ludziach i mieniu:) u nas prąd załączyli po 22, w nocy przerwy, z rana prysznic przy świeczce, wyjazd do pracy o 6 więc jeszcze ciemno, nie zauważyłem strat... ale teraz nadal ostro wieje i nie przestaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Melisa, KA odmówiłaś ???? Nie pisz o tym głośno, bo Cię zbanują madra glowka co nie? u mnie wczoraj z przebojami... sasiadowi kawal elewacji spadl na chodnik..koszel lataly po ulicy... skrzynki na listy zrywalo.. ja z dziecmi pod szkola we wszystkie strony bylam rzucana..z braku sil na chwile z dziecmi przycupnelam na chodniku... pod szkola drzewo sie zawalilo na placu zabaw..ale jak to oni mowia, ci urzedasy...ze szkoly i przedszkola normalnie funkcjonuja bo nic zlego nikt nie zglaszal... ale ja i tak dzisiaj z dziewczynkami w domu..w dodatku sniegiem sypie na maxa, plus ten wiatr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ale wiecie co? ja to jednak jestem zakrecona, dopiero w pracy uswiadomili mi w jakich ja butach przyjechalam, w czolenkach:rolleyes::rolleyes: dobrze, ze w bagazniku zapasowe trzewiki takie z wysoka chlewka woze, bo odsniezac samochod w szpilkach bedzie dosc trudno i nieprzyjemnie. coz paniusia ze mnie pelnom gembom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Tarcia...dobrze ze nie wyskoczylas w sandalkach w takim razie dla pocieszenia na ten piekny dzien:bash: taaadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 brrr paskudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 oo tak... bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.12.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 żyjecie czy całkiem Was zasypało? wszystko gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ja zyje sypie na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.12.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Czesc. Zyjemy, ale lekko nie jest. Teraz chwilowo mamy prad i lacznosc ze swiatem:-) . Wkem, ze Sis tez zyje, ale pradu brak, wiec zimno i ciemno... mam nadzieje, ze ten wiatr sobie wreszcie pojdzie, bo ile mozna grac w scrabble;) No i plug jakis dojedzie, bo nawet jakbysmy chcieli to sie nie wydostaniemy, bo wszystkie drogi zasypane. Trzymajcie kciuki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.12.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 trzymamy. u nas też od czwartkowego wieczoru zadyma. nie chce się nosa z domu wyściubiać. brrr aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.12.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 mam nadzieje, ze ten wiatr sobie wreszcie pojdzie, bo ile mozna grac w scrabble;) Pacz pani - u nas na południu sex na to mówimy ale scabble tez ładnie tak po hamerykańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts