Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam serdecznie

Zbieram obecnie zdjęcia do konkursu na najciekawszą realizację drzwi WIKĘD (szczegółowe informację http://www.wiked.pl) stąd też trafiłem tu na forum, po zdjęciu zamieszczonym które widnieje w sieci grafik google.

Bardzo bym prosił w miarę możliwości o przesłanie zdjęć Pani realizacji do mnie na adres e-mail: [email protected]

Będę bardzo wdzięczny !

A tak na poprawę humoru, że istnieją również inne ciekawe projekty zamieszczam zdjęcie innego klienta.

[ATTACH=CONFIG]227631[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]227632[/ATTACH]

Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę

Trudno odróżnić: Hormann czy Wikęd;)

tylko jazda do pracy stresujaca byla, poludniowa oczywiscie nieodsniezona , trasa sucharskiego - beznadzieja, biala i zalodzona, pluga nie widziala od ostatniej zimy. jechalam wolno ale dojechalam calo. za to niektorzy miszczowie kierownicy ho ho - snieg i lod im niestraszny zyc 9 maja jak koty ;)

Uff, przeżyliśmy nawałnicę:wave:

Pradu nie było od 18 do 23, potem w nocy z przerwami. Rano okazało się ze wody brak:sick: Jak nie urok, to....;)

Ważne, że obyło sie bez strat w ludziach i mieniu:)

u nas prąd załączyli po 22, w nocy przerwy, z rana prysznic przy świeczce, wyjazd do pracy o 6 więc jeszcze ciemno, nie zauważyłem strat...

ale teraz nadal ostro wieje i nie przestaje...

Melisa, KA odmówiłaś :jawdrop:???? Nie pisz o tym głośno, bo Cię zbanują;)

madra glowka co nie? :bash:

u mnie wczoraj z przebojami... sasiadowi kawal elewacji spadl na chodnik..koszel lataly po ulicy... skrzynki na listy zrywalo..

ja z dziecmi pod szkola we wszystkie strony bylam rzucana..z braku sil na chwile z dziecmi przycupnelam na chodniku...

pod szkola drzewo sie zawalilo na placu zabaw..ale jak to oni mowia, ci urzedasy...ze szkoly i przedszkola normalnie funkcjonuja bo nic zlego nikt nie zglaszal...

ale ja i tak dzisiaj z dziewczynkami w domu..w dodatku sniegiem sypie na maxa, plus ten wiatr;)

ale wiecie co? ja to jednak jestem zakrecona, dopiero w pracy uswiadomili mi w jakich ja butach przyjechalam, w czolenkach:rolleyes::rolleyes::rolleyes: dobrze, ze w bagazniku zapasowe trzewiki takie z wysoka chlewka woze, bo odsniezac samochod w szpilkach bedzie dosc trudno i nieprzyjemnie. coz paniusia ze mnie pelnom gembom :lol2:

Czesc. Zyjemy, ale lekko nie jest. Teraz chwilowo mamy prad i lacznosc ze swiatem:-) . Wkem, ze Sis tez zyje, ale pradu brak, wiec zimno i ciemno... mam nadzieje, ze ten wiatr sobie wreszcie pojdzie, bo ile mozna grac w scrabble;) No i plug jakis dojedzie, bo nawet jakbysmy chcieli to sie nie wydostaniemy, bo wszystkie drogi zasypane. Trzymajcie kciuki:-)