Lukarna 22.01.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ooo Dorka najbezpieczniejsza fucha - trunki:D Żadnych kanałów, bedziemy się bawić na legalu:lol2: Myślę że nawet dzieci oddam do babci żebym się obowiązkami rodzicielskimi przejmowac nie musiała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.01.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 A czy należy brać drugą połowę, czy można jako singiel występować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.01.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 A w zasadzie karnawał długi, to można by z drugiej strony jakąś zabawę przebierańców uskutecznić, np. zabawa tematyczna - może, może, każdy przebiera się za ulubionego fachmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 A jak kto woli:lol2: ps. lampka działa co?u mnie sie przegrzewa już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 A w zasadzie karnawał długi, to można by z drugiej strony jakąś zabawę przebierańców uskutecznić, np. zabawa tematyczna - może, może, każdy przebiera się za ulubionego fachmana :lol2: albo za klatkę dla kuny jak Jarek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.01.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 A w zasadzie karnawał długi, to można by z drugiej strony jakąś zabawę przebierańców uskutecznić, np. zabawa tematyczna - może, może, każdy przebiera się za ulubionego fachmana O nie o nie bo bym musiała sobie trzy zęby na przodzie wybić Aga, lepiej zajrzyj i zareaguj szybko, bo będziesz miała dużą niespodziankę któregoś dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 u nas urodziny sie obchodzi choc i na imieniny kazdy chetnie wpada, jak balanga to balanga:lol2: Bardzo dobre podejście:D No ok. Skopiowałam, wydrukowałam, mam to na piśmie!! Więc lepiej się zacznij szykować:hug: a jak tylko zamontują mi barierki i kibelek przyjeżdżaj od razu - jestes na bieżąco więc będziesz wiedziała kiedy spakowac torbę Niczego się nie wypieram:D To teraz niech no się Aga boi bo jak już powiedziała A... to wiesz;) To wiem:P I wcale się nie boję no tak, sa lepsi i lepsiejsi do mnie ma rzut dwoma beretami i wolami jej nie przyciaglo:p Przecież mówiłam, ze przyjadę, nie? parapetówka??? gdzie jak? juz mam sie pakować??? Aga, ja tu czytam w kawiarni, o niedzieli, sorki ze Ci smsami zawracalam głowę :hug:Smakowało wszystkim bardzo, zmietli jedzenie do ostatniego okruszka. Tylko co ja wymyśle do jedzenia jak Wy do nas przyjedziecie, musze juz zacząć kombinować :) Nie przejmuj sie. Fajnie, ze smakowało. Zacznij myslec, bo wiesz, niedlugo przyjezdzamy;) Kurcze to nie mów głośno może się nie zorientuje że będzie głównym kucharzem... Patron, organizator parapetowy a teraz jeszcze kucharz? A czy należy brać drugą połowę, czy można jako singiel występować? Dorka, jak przelecisz do Gdanska, zabiore Ciebie, Sis i Nitkę, to mężowie nam już nie wlezą O nie o nie bo bym musiała sobie trzy zęby na przodzie wybić :lol2::lol2::lol2::lol2: Aga, lepiej zajrzyj i zareaguj szybko, bo będziesz miała dużą niespodziankę któregoś dnia Ale to u Luki parapetówa, nie u mnie:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.01.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Aga, a Ty nie zalegasz z jakąś parapetówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Aga, a Ty nie zalegasz z jakąś parapetówką? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.01.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 :lol2::lol2::lol2::lol2: jak skończę się śmiać to przyjdę i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.01.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 ja tam swojego chłopa nie zamierzam wlec, tylko szpilki mi sie do walizki zmieszczą i japonki rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.01.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Aga a na Mazury nie miałabyś ochoty po drodze zajechać? tylko trochę z trasy byś zboczyła no dobra już się w pociąg wpakuję. czego to się dla ulubionego kółka różańcowego nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Aga, a Ty nie zalegasz z jakąś parapetówką? Nawet jak nie zalegam to dla Was zrobie:D Mogę nawet troche kartonów porozstawiać żeby dom wygladał jak świeżo po przeprowadzce :lol2: :lol2::lol2::lol2::lol2: jak skończę się śmiać to przyjdę i napiszę A z czego Wy sie tak śmiejecie, co???? Nitka, do Ciebie też przyjedziemy:rotfl: ja tam swojego chłopa nie zamierzam wlec, tylko szpilki mi sie do walizki zmieszczą i japonki rzecz jasna O jedwabiach nie zapomnij:lol2::lol2: Aga a na Mazury nie miałabyś ochoty po drodze zajechać? tylko trochę z trasy byś zboczyła no dobra już się w pociąg wpakuję. czego to się dla ulubionego kółka różańcowego nie robi. Nigdy nie wiadomo, gdzie ten wesoły autobus zboczy, tzn. zajedzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.01.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 ja tam swojego chłopa nie zamierzam wlec, tylko szpilki mi sie do walizki zmieszczą i japonki rzecz jasna Nitka krótko i na temat:lol2: Aga wynajmij busa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Aga, mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie: prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum Edyty E&K dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2014 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Nitka krótko i na temat:lol2: Aga wynajmij busa:D No cos czuje, ze tak to sie skonczy:rotfl: Asia na Twoim miejscu juz bym szykowala materace:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Aga, mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie: prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum Edyty E&K dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484 Ciasteczo, oczywiscie nie mam nic przeciwko. Biedactwu trzeba pomoc:hug: Dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.01.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Hmm, wesoły autobus? To może jednak polecę naokoło Luka, może Ty pojedziesz do Agi przywitać nas na miejscu i potem wrócisz do siebie, z nami rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Hmm, wesoły autobus? To może jednak polecę naokoło Luka, może Ty pojedziesz do Agi przywitać nas na miejscu i potem wrócisz do siebie, z nami rzecz jasna. Nożesz cholera, juz sie gubie kto gdzie i kiedy. Musze jakis roklad jazdy zrobic;) To jest myslm Asia przyjedzie, zrobimy welcome party na lotnisku i wtedy w droge:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.01.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Aga wynajmij busa:D A czy bus przez małopolskę przejedzie ?? Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts