agalind 24.01.2014 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 A czy bus przez małopolskę przejedzie ?? Hej Kinga, no to by dopiero bylo gdyby udalo Ci sie wyrwac z domu i spotkac z nami:wave: Bus to juz troche malo;) Autobus raczej sie przyda:D tylko cholera ja mam tylko prawo jazdy kat.B:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.01.2014 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 A czy bus przez małopolskę przejedzie ?? Hej Tak, tamtędy będzie wracał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.01.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Kinga, no to by dopiero bylo gdyby udalo Ci sie wyrwac z domu i spotkac z nami:wave: Bus to juz troche malo;) Autobus raczej sie przyda:D tylko cholera ja mam tylko prawo jazdy kat.B:sick: a co bym się miała nie wyrwać? Maluch mi podrósł i chętnie u dziadków nocuje, J samodzielna, P samowystarczalny Tak, tamtędy będzie wracał :) co znaczy będzie wracał?? Że niby impreza ma mnie ominąć i skacowane chcecie mnie nawiedzić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.01.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Aga, dałaś się zaprosić do przejrzenia mich kątów, czy nie dostałaś fot? Tylko od Ciebie nie mam odzewu? A może tak Ci się nie podoba, że szkoda słów by skomentować? Spoko, twarda jestem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.01.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 co znaczy będzie wracał?? Że niby impreza ma mnie ominąć i skacowane chcecie mnie nawiedzić ??? To było w ramach szukania rozwiązań i pretekstów ale inne same się nasuwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.01.2014 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Aga, dałaś się zaprosić do przejrzenia mich kątów, czy nie dostałaś fot? Tylko od Ciebie nie mam odzewu? A może tak Ci się nie podoba, że szkoda słów by skomentować? Spoko, twarda jestem:p Oczywiscie odpowiedzialam na priva. Wyslalam jeszcze raz, wiec spawdz jak mozesz czy dostalas. PS. Nie musisz byc twarda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.01.2014 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 To było w ramach szukania rozwiązań i pretekstów ale inne same się nasuwają. Musimy zrobic jakas ksiege wnioskow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.02.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ja to zawsze muszę się dopraszać o odpowiedź Aga, wysłałam privka, odpisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.02.2014 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Nie zawsze, nie zawsze;) Najważniejsze, że mozesz już odebrać priva:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.02.2014 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 U nas dzisiaj piękne słonko. Wiosna????? Oby:D W domu wlasciwie już jest, bo hiacynty w pełnym rozkwicie, żonkile prężą sie dumnie. I niech tak pozostanie:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.02.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dzien dobry no tak... a mnie to nikt nie poinformuje, ze cos sie kreci spotkaniowo.. Agalind wczoraj u mnie byla wiosna..dzisiaj grad... naciesz sie sloneczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Cześć Aga, ale ,że te hiacyntu, żonkile i inne przejawy wiosny to w ogródku, czy raczej w doniczce na parapecie ? I jeszcze powiem cześć Ardea - fajnie,że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 12.02.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 cześć Sis:hug::hug: u mnie wiosna na blacie kuchennym;) hiacynty doniczkowe zaraz pękną, a w wazonie na lotniskowcu tulipanki i zonkile:lol2: ciekawe, kiedy w ogródku bedzie wiosennie... tesknie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.02.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dzien dobry no tak... a mnie to nikt nie poinformuje, ze cos sie kreci spotkaniowo.. No, właśnie, Meliska dołącz się do dręczenia Luki, bo powiedziała kiedyś, że zrobi parapetówę jak skończy się budowa i teraz nie chcą tej budowy kończyć.... Ona się nas boi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 U mnie taka wiosna a za oknem leje i pochmurno jak w listopadzie, bleeeee:sick: Dorka -niedoczekanie, obiecanki, cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.02.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dzien dobry no tak... a mnie to nikt nie poinformuje, ze cos sie kreci spotkaniowo.. Agalind wczoraj u mnie byla wiosna..dzisiaj grad... naciesz sie sloneczkiem Czesc. Gradu mi życzysz? Nieładnie:P:P W planowaniu jesteśmy super, gorzej z realizacją Cześć Aga, ale ,że te hiacyntu, żonkile i inne przejawy wiosny to w ogródku, czy raczej w doniczce na parapecie ? W ogródku to mi zywota dokonują cebule, które w styczniu wzeszły. Wiosna na parapecie i stole;) cześć Sis:hug::hug: u mnie wiosna na blacie kuchennym;) hiacynty doniczkowe zaraz pękną, a w wazonie na lotniskowcu tulipanki i zonkile:lol2: ciekawe, kiedy w ogródku bedzie wiosennie... tesknie:bye: Nie tęsknij tylko się zjawiaj:):hug::hug: Dzisiaj slonce, moze wiosna wreszcie przyjdzie? Buzka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.02.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No, właśnie, Meliska dołącz się do dręczenia Luki, bo powiedziała kiedyś, że zrobi parapetówę jak skończy się budowa i teraz nie chcą tej budowy kończyć.... Ona się nas boi :) To jak to się stało, że to przeoczyłam:o przecież czytam jej wątek... i piszę czasami Czesc. Gradu mi życzysz? Nieładnie:P:P W planowaniu jesteśmy super, gorzej z realizacją no przepraszam, ale ostatnio pojawiłam się bo dano mi cynk... zostawiłam wszystko a przybyłam ja gradu nie życzę, on sam przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 U mnie taka wiosna zadżebista i jakas komode biala widze u Cie, nic sie babolcu nie chwalisz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.02.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 zadżebista i jakas komode biala widze u Cie, nic sie babolcu nie chwalisz:cool: TARcia miałaś chwalić kwiatuszki a nie w dal patrzeć za komodami patrzcie jaka cwaniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ojej widzę że mam straszne zaległości w forumowym zyciu... Tak mnie ten real ostatnio wciąga że szok:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts