Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kinga, no to by dopiero bylo gdyby udalo Ci sie wyrwac z domu i spotkac z nami:wave: Bus to juz troche malo;) Autobus raczej sie przyda:D tylko cholera ja mam tylko prawo jazdy kat.B:sick::D

a co bym się miała nie wyrwać? Maluch mi podrósł i chętnie u dziadków nocuje, J samodzielna, P samowystarczalny :rotfl:

Tak, tamtędy będzie wracał :) :) :)

co znaczy będzie wracał?? Że niby impreza ma mnie ominąć i skacowane chcecie mnie nawiedzić ??? :no: :p

Aga, dałaś się zaprosić do przejrzenia mich kątów, czy nie dostałaś fot? Tylko od Ciebie nie mam odzewu? A może tak Ci się nie podoba, że szkoda słów by skomentować? Spoko, twarda jestem:p

Oczywiscie odpowiedzialam na priva. Wyslalam jeszcze raz, wiec spawdz jak mozesz czy dostalas.

PS. Nie musisz byc twarda;)

• 2 weeks później...
Dzien dobry :rolleyes:

no tak... a mnie to nikt nie poinformuje, ze cos sie kreci spotkaniowo..

No, właśnie, Meliska dołącz się do dręczenia Luki, bo powiedziała kiedyś, że zrobi parapetówę jak skończy się budowa i teraz nie chcą tej budowy kończyć.... Ona się nas boi :) :)

Dzien dobry :rolleyes:

no tak... a mnie to nikt nie poinformuje, ze cos sie kreci spotkaniowo..

Agalind wczoraj u mnie byla wiosna..dzisiaj grad... naciesz sie sloneczkiem :p :D

Czesc. Gradu mi życzysz? Nieładnie:P:P

W planowaniu jesteśmy super, gorzej z realizacją;)

Cześć Aga, ale ,że te hiacyntu, żonkile i inne przejawy wiosny to w ogródku, czy raczej w doniczce na parapecie ? ;)

W ogródku to mi zywota dokonują cebule, które w styczniu wzeszły. Wiosna na parapecie i stole;)

cześć Sis:hug::hug::hug:

u mnie wiosna na blacie kuchennym;) hiacynty doniczkowe zaraz pękną, a w wazonie na lotniskowcu tulipanki i zonkile:lol2:

ciekawe, kiedy w ogródku bedzie wiosennie...

tesknie:bye:

Nie tęsknij tylko się zjawiaj:):hug::hug::hug::hug:

Dzisiaj slonce, moze wiosna wreszcie przyjdzie?;)

Buzka:hug:

No, właśnie, Meliska dołącz się do dręczenia Luki, bo powiedziała kiedyś, że zrobi parapetówę jak skończy się budowa i teraz nie chcą tej budowy kończyć.... Ona się nas boi :) :)

To jak to się stało, że to przeoczyłam:o

przecież czytam jej wątek... i piszę czasami :rolleyes:

Czesc. Gradu mi życzysz? Nieładnie:P:P

W planowaniu jesteśmy super, gorzej z realizacją;)

no przepraszam, ale ostatnio pojawiłam się bo dano mi cynk... zostawiłam wszystko a przybyłam :p

ja gradu nie życzę, on sam przybędzie :lol2: