malka 12.02.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wokol tv zrobisz sobie wersję prostokątną tego http://www.achica.pl/Media/Product/Main/2/X/2XFBULL-45_1.jpg i tez ekran zginie:D:D:D:D chyba bym sie porzygała patrząc stale w środek , gorzej niż na karuzeli Kinia, a dwa tygodnie temu jak ja miałam feriowy zajob, to nikt ni nie współczuł , masz teraz za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.02.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Kinia, a dwa tygodnie temu jak ja miałam feriowy zajob, to nikt ni nie współczuł , masz teraz za swoje :P ja już odliczam dni do końca... dla dzieci ferie a dla mnie męczarnia... taka już ze mnie matka wariatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.02.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Malka, fajny pomysł z tym tv , baaardzo mi sie podoba czesc Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2014 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Cześć Nita, Ty przychodzisz jak ja idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 13.02.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Hej Sis:hug::hug: jesteś? ? ? u mnie żurki już trąbią na polach Wiosna nadciąga, pani, wiosna:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.02.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 :P ja już odliczam dni do końca... dla dzieci ferie a dla mnie męczarnia... taka już ze mnie matka wariatka u mnie sie zacznie od 22go na szczescie tylko tydzien... wiec..znam ten bol meczarni... nie jestes sama dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Słońce świeci, żurawie się nawołują, szafirki i narcyze z ziemi wyglądają WIOSNA:wave::wave: Aż korciło żeby złapać za łopatę i jakieś nowe roślinki wsadzić A skoro wiosna, to czas zacząć sezon rowerowy 2014:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ja jakos specjalnie u siebie tej wiosny nie widze... pizdzi, ale o dziwo dzisiaj sucho!! od ilus tam dni w koncu nie leje Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Czesc Melisa, u Ciebie pewnie z opóżnieniem, ale przyjdzie:) ----------------- No dobrze, wiec skoro wiosna, to przydałoby się sekator w rękę złapać i ruszyc do ogrodu;) I tu pojawia sie seria pytan;): 1. lewende obciąć dopiero jak zacznie sie pojawiac zielone czy juz? http://www.twojogrodnik.pl/files/texts/img_3/67_lawenda-2.jpg tu podobnie (ciecie pomiedzy linią czerwoną i czarną): http://3.bp.blogspot.com/-i1qlKUUUqw4/UBL4qf0Np7I/AAAAAAAACTU/UzGLMO6XhPk/s1600/Jak+ci%C4%85%C4%87+lawend%C4%99.jpg 2. śliwki (wsadzone jesienia) sie przycina, to wiem;), ale można już? 3. jablonki kolumnowe sie przycina? jak? 4. ligustry przycina sie dosyc mocno, ale juz mozna? 5. berberysy sie przycina? 6. forsycje chyba powinno sie ciąć teraz zanim kwiaty pusci? 7. krzewuszkę przyciąć teraz? Już wiem, ze nic nie wiem to ide szukac:D PS. Gdyby ktoś chciał/umiał odpowiedzieć na te pytania zapraszam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) Czesc Melisa, u Ciebie pewnie z opóżnieniem, ale przyjdzie:) ----------------- No dobrze, wiec skoro wiosna, to przydałoby się sekator w rękę złapać i ruszyc do ogrodu;) I tu pojawia sie seria pytan;): 1. lewende obciąć dopiero jak zacznie sie pojawiac zielone czy juz? http://www.twojogrodnik.pl/files/texts/img_3/67_lawenda-2.jpg tu podobnie (ciecie pomiedzy linią czerwoną i czarną): http://3.bp.blogspot.com/-i1qlKUUUqw4/UBL4qf0Np7I/AAAAAAAACTU/UzGLMO6XhPk/s1600/Jak+ci%C4%85%C4%87+lawend%C4%99.jpg 2. śliwki (wsadzone jesienia) sie przycina, to wiem;), ale można już? 3. jablonki kolumnowe sie przycina? jak? 4. ligustry przycina sie dosyc mocno, ale juz mozna? 5. berberysy sie przycina? 6. forsycje chyba powinno sie ciąć teraz zanim kwiaty pusci? 7. krzewuszkę przyciąć teraz? Już wiem, ze nic nie wiem to ide szukac:D PS. Gdyby ktoś chciał/umiał odpowiedzieć na te pytania zapraszam i dziękuję robie tylko ciecie wiosenne scinam z 5 cm. nad ziemia, czyli zadne z rysunkow , na owocowych sie nie znam, forsycje, krzewuszki, migdałki - po kwitnieniu chociaz nie, rysunek dolny linia czarna Edytowane 24 Lutego 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Czyli teraz tak troszke mocniej, ale nie przy samej ziemi (zostawic troche lisci)? Po kwitnieniu przyciełam lawendzie kwiaty. One są dosuc wybujałe, wiec chyba jej nie zaszkodze. U Ciebie puszczaja juz zielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 u mnie juz sa zielone ale ciachalam wszystko jak leci z 5 cm nad ziemia, zreszta jak co roku wszystko na rowno, nie mam czasu na zabawy. ciecia letniego nie robie wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2014 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Widać nie musisz, a rosnie u Ciebie jak szalone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 noo lawendy u mnie wyjatkowo ladnie rosna, moze dlatego ze sie z nimi nie cackam:rolleyes:mam za to mnostwo samosiejek w roznych czesciach ogrodu. a po cieciu rozcieram glowki suszkow zeby nasionka sie wysypaly, moze zageszcza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Moje lawendy ładnie wyrosły latem i kwitly bardzo dlugo. Zobaczymy co wyjdzie z tego ciecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2014 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dzisiaj nie dam rady, ale moze jutro zdąże je obciąc zanim ciemno sie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 spoko mozesz poczekac jeszcze z tydzien, teraz az tak cieplo nie bedzie a nad ranem przymrozki. ja swoje cielam, bo juz ruszyly, to samo trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.02.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 od razu jakoś lepiej się tydzień zaczyna, jak rozmówki roślinne na tapecie. zazdroszczę ogródka przydomowego. ja jeszcze na działce nie byłam, a też już jestem ciekawa zieleniny. ciąć chyba jeszcze za bardzo nie mogę, bo u nas nocą jeszcze mrozi. ale dzięki za instrukcję dot. lawendy. moja jakoś tak kładzie się na ziemi, jakby nie miała siły sterczeć. nie wiem o co jej chodzi. pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 a byla wczesniej przycinana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2014 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 a byla wczesniej przycinana? A to ma wpływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts