TAR 24.02.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 no jak na kazde krzaczki, przycinanie zageszcza, utwardza lodygi (drewnieja) krzaczki nie sa takie wiotkie i nie klada sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 A no wlasnie, bo myslalam, ze letnie przyciecie powoduje, ze sie pokłada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.02.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 też ciachnęłam lawendę, może nie aż tak radykalnie jak Tar, ale dość mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.02.2014 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Czesć Nitka:) Dzisiaj sie ogrodowo wykazywałaś Wszystko obcięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.02.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 chyba trochę ją cięłam, ale nie tak mocno. teraz nie będę jej żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.02.2014 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Cześć Kasiu:) A ładnie Ci lawenda odbiła wiosną po mniejszym cięciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.02.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Aga dla Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.02.2014 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ojeju, jak mi miło:D Dziękuję bardzo:) Jak mi sie marzy juz taki widok we własnym ogródku:D Ale skoro żurawie już słychać to bliżej do wiosny niż dalej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.02.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 jakby nie patrzec za 3 dni mamy marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.02.2014 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 I całe szczescie:DChociaz teraz i tak dni dłuższe a i rano wschod slońca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.02.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 w sumie juz moglby byc czas przesuniety, dzien dluzszy a i bialy maly kurdupl by tak nie szalal, ten maly gnidolec wariuje od switu. dzis juz od 5,30 glupial. wkurza wszystkich spaczy w domu lacznie z duzym bialym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.02.2014 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) Młodzieńcza energia;) EDIT: Przynajmniej wstajesz rano, a ja ostatnio tylko budzik na drzemkę ustawiam;) Coraz dłuzszą drzemke:D Edytowane 25 Lutego 2014 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.02.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 jutro leci z sypialni, czlowiek ma okazje jeszcze godzinke pospac a ten sprzedaje kazdemu calusy, jezykiem podnosi powieki, tupta po panelach:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.02.2014 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Skarpetki mu nałóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.02.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2014 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Wcale nie żartowałam,bo gdy psa mieliśmy to miałam podobny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Wczoraj wróciłam do domu przed zmierzchem i zauważyłam, że lawenda zielona się robi od dołu, więc ciąć można:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.02.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Aga - ja miłam pomysł i go zrealizowałam. Widziałyście kiedyś jak zachowuje się pies w skarpetkach? Masakra - mój nie umiał chodzić, łapy mu się rozjeżdżały w niekontrolowany sposób. Byłoby się psisko zabiło...... A moja lawenda suchutka i nic zielonego nie widać Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Wcale nie żartowałam,bo gdy psa mieliśmy to miałam podobny pomysł moj starszy bialasek mial w zeszlym roku zakladane skarpetki zima ze wzgledu na pekniety opuszek, kupilam hurtowo 20 szt. skarpetek niemowlecych z gumowymi podkladkami by sie nie slizgal, chodzic chodzil niestety gubil jedna po drugiej:lol2: a maly grzdyl po prostu wylecial z sypialni, dostal poduche i siedzial za drzwiami Wczoraj wróciłam do domu przed zmierzchem i zauważyłam, że lawenda zielona się robi od dołu, więc ciąć można:D no to masz prace na weekend, ponoc ma byc ladnie i cieplo Aga - ja miłam pomysł i go zrealizowałam. Widziałyście kiedyś jak zachowuje się pies w skarpetkach? Masakra - mój nie umiał chodzić, łapy mu się rozjeżdżały w niekontrolowany sposób. Byłoby się psisko zabiło...... A moja lawenda suchutka i nic zielonego nie widać Dzień dobry hej, hej. sprawdz dobrze te lawende sa tez butki dla psow ale widzialam jak psiaki w nich chodza, nie wiem czy to dobry pomysl zwlaszcza dla pieskow po operacjach lap. mam swira na punkcie swoich okruchow ale nie az takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.02.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Kinga ale masz ładna fotke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts