1976pinacolada 07.03.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ktoś słał mi chyba wiadomość na priva. Informuję, że skrzynka oczyszczona:D To ja! To ja ! Słałam do wszystkich to i do Ciebie kciałam.... zaraz ponowie próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.03.2014 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 To ślij:) Czekam z nieceirpliowościa:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.03.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Teraz Ty masz pełną skrzynkę;) Link nie działa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 gdyby nie ta moja delegacja to bym rano na gielde skoczyla i zakupila bratki, stokrotki i sasanki na jutro, dupa wolowa ze mnie:bash:. z drugiej strony mam tyle roboty, ze moglabym nie miec czasu na ich wsadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.03.2014 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Mam kawal trawnika do skopania najpierw i przygotowania ogolnie, wiec kwiatki to później;) Zresztą boje sie, ze mogłyby zmarznać. Dzisiaj -3st. mielismy. Ta rabata od frontu ma byc i musze przemyslec jeszcze co tam posadzic. Horty na stówe beda;)Gdzie na giełdę jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 na elblaska, mam po drodze do pracy, u mnie w weekend wysadzanie krzaczorow i dewastacja trawnika pod altane i nowa rabate:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.03.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Teraz Ty masz pełną skrzynkę;) Link nie działa:( jak to nie działa w sygnaturce wpisałam nazwę użytkownika, i jeszcze raz wysłałąm maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.03.2014 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Tar, będzie pięknie, to wiadomo:) Kinga, już mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 To ja! To ja ! Słałam do wszystkich to i do Ciebie kciałam.... zaraz ponowie próbę a do mnie nic nie przyslalas:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.03.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 a do mnie nic nie przyslalas:rolleyes: zachowałam się jak gówniarz i czuję się podle poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 no i to sie nazywa wlasciwa skrucha:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.03.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 jest już weeeeeeeekend :wiggle: śnieg tak jak pisałam niemrawy i już śladu po nim nie ma. ale noce jeszcze są chłodne. na szczęście zapowiadają pogodny ładny weekend, więc mam nadzieję, że na chwilę skoczę zobaczyć co się dzieje na działce. dziś w lidlu zakupiłam nasionek trochę i dwa worki ziemi - trzeba już pelargonie odsadzać. ps. dzięki Kinia za wiadomość - piękne te Twoje dzieła. mam nadzieję, że kiedyś będę miała miejsce, żeby taki postawić i wtedy się zgłoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.03.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ps. dzięki Kinia za wiadomość - piękne te Twoje dzieła. mam nadzieję, że kiedyś będę miała miejsce, żeby taki postawić i wtedy się zgłoszę. Pina, to są Twoje własnoręczne dzieła? Jeśli tak, to padam na kolanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.03.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Pina, to są Twoje własnoręczne dzieła? Jeśli tak, to padam na kolanka... własnomózgowe własnoręczne Wymysliłam, zaprojektowałam i ktoś je "klepie" dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.03.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Aguś - a ta Twoja lawenda to zielona puszcza od zeszłorocznych gałązek czy od korzeni ??? Bo moją obserwuję i nic Chyba jednak szlag ja trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.03.2014 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 jest już weeeeeeeekend :wiggle: śnieg tak jak pisałam niemrawy i już śladu po nim nie ma. ale noce jeszcze są chłodne. na szczęście zapowiadają pogodny ładny weekend, więc mam nadzieję, że na chwilę skoczę zobaczyć co się dzieje na działce. dziś w lidlu zakupiłam nasionek trochę i dwa worki ziemi - trzeba już pelargonie odsadzać. ps. dzięki Kinia za wiadomość - piękne te Twoje dzieła. mam nadzieję, że kiedyś będę miała miejsce, żeby taki postawić i wtedy się zgłoszę. No właśnie, zacznij sadzić, to może zima u Ciebie minie;) Pina, to są Twoje własnoręczne dzieła? Jeśli tak, to padam na kolanka... własnomózgowe własnoręczne Wymysliłam, zaprojektowałam i ktoś je "klepie" dla mnie Zdolna bestia nie? Aguś - a ta Twoja lawenda to zielona puszcza od zeszłorocznych gałązek czy od korzeni ??? Bo moją obserwuję i nic Chyba jednak szlag ja trafił U mnie szarozielone listki rosną od dołu na pędach zeszłorocznych. Poczekaj może tydzień ( ma być ciepło i ładnie) i jak nie zobaczysz listków to i tak ją ciachnij. Może ruszy??? Tylko na cięcie wybierz ładny suchy dzień, żeby grzyba nie dostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.03.2014 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Rabata skopana, obiad i kawki na powietrzu były Weekend udany:D Dzisiaj ciepło, słonecznie, +15st.C!!!!!! I tak ma być do końca tygodnia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 tylko kurcze do roboty trzeba zaginac:sick: u nas tez bylo cieplo, kawkowo i grilowo ogrodowo. ale z wrzosami jeszcze czekam, bo cos niepokojace prognozy w radiu gdansk podawali na koniec tygodnia i weekend nawet do -10 i opady sniegu z deszczem. oby nie, bo altanke w sobote nam stawiaja i rosliny wykopane w donicach czekaja na docelowe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.03.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 U mnie szarozielone listki rosną od dołu na pędach zeszłorocznych. Poczekaj może tydzień ( ma być ciepło i ładnie) i jak nie zobaczysz listków to i tak ją ciachnij. Może ruszy??? Tylko na cięcie wybierz ładny suchy dzień, żeby grzyba nie dostała. ja już ją jakiś tydzień temu ciachnęłam Podlewam ją co drugi dzień ale póki co to nic poczekam jeszcze chwilunie i jak się nie zbierze to trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.03.2014 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 tylko kurcze do roboty trzeba zaginac:sick: u nas tez bylo cieplo, kawkowo i grilowo ogrodowo. ale z wrzosami jeszcze czekam, bo cos niepokojace prognozy w radiu gdansk podawali na koniec tygodnia i weekend nawet do -10 i opady sniegu z deszczem. oby nie, bo altanke w sobote nam stawiaja i rosliny wykopane w donicach czekaja na docelowe miejsce. Tar, nie strasz zimą, prosze:eek: Po ostatnim weekendzie nie chcę nawet myśleć że trzebaby znów wyjąć ciepłą kurtkę i buty:no: ja już ją jakiś tydzień temu ciachnęłam Podlewam ją co drugi dzień ale póki co to nic poczekam jeszcze chwilunie i jak się nie zbierze to trudno... Pstryknę dziś fotkę, to zobaczysz jak u mnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts