cronin 15.03.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 No u nas też taka kratka, tylko dlaczego pada zawsze gdy wysiadamy z samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2014 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Oby nie wiało, to będzie dobrze:) Narcyze maja paki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.03.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 u mnie kwitną krokusy, tulipany maja liście ale kwiatów jeszcze nie widać. Forsycja zakwitnie lada moment, bez też ma piękne pąki. Nawet jeden hiacynt mi wzrósł Ale największą niespodziankę sprawiły mi domowe sansewiery (szable / języki teściowej) - obie wypuściły po pięknęj łodyżce na której widać pączki kwiatów Nie wiedziałam, że te kwiaty w ogóle kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.03.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 dawno tak sie nie wyspalam :D:D, z powodu brzydkiej pogody postanowilam sie poopierniczac, wyszlo nam doskonale altanka nie postawiona - wiadomo pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.03.2014 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 u mnie kwitną krokusy, tulipany maja liście ale kwiatów jeszcze nie widać. Forsycja zakwitnie lada moment, bez też ma piękne pąki. Nawet jeden hiacynt mi wzrósł Ale największą niespodziankę sprawiły mi domowe sansewiery (szable / języki teściowej) - obie wypuściły po pięknęj łodyżce na której widać pączki kwiatów Nie wiedziałam, że te kwiaty w ogóle kwitną Narcyze zaczynaja kwitnac:) Kilka ciepłych dni i by sie zrobiło kolorowo, bo wszystko czeka tylko zeby sie rozwinąć. dawno tak sie nie wyspalam :D:D, z powodu brzydkiej pogody postanowilam sie poopierniczac, wyszlo nam doskonale altanka nie postawiona - wiadomo pogoda To zazdroszcze, bo ja nie śpię gdy wieje, a do tego jeszcze pełnia:sick: Dzisiaj się czuje jakbym nieźle zabalowała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.03.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 dzis moja mila to ja sie czuje jak z krzyza zdjeta, podtrulam sie czyms i pol nocki z bani:sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.03.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 No to współczuję. Ja też dzis ledwie żyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.03.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 No to współczuję. Ja też dzis ledwie żyję. ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.03.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Sis, mogę Cię i miejsce u Ciebie wykorzystac?????????:D:D:p dziewczyny, mam pytanie jak macie wykończone miejsce styk okno-ściana? akryl? silikon czy inne badziewie czy zupełnie nic- rama okna bezposrednio przy scianie z gładzia/tynkiem, cokolwiek tam macie? pytam, bo ja nie mam nic, a chyba jednak COŚ powinno byc, bo mi się zaczyna to miejsce przy ramie kruszyc.... i opadać...i nie podoba mi się to... powiedzcie co macie, albo co tam powinno byc... thx from the mountain:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.03.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 U mnie jest zostawiona taka plastikowa cienutka listewka, coś ala narożnik, tynk dochodzi do ramy okna. U mnie to zostawiłam ze względu na białe ramy okna, w kolorowych proponują wyciąganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 17.03.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 jak wszędzie, to wszędzie. u mnie też od soboty piździawa, deszcz, śnieg, trochę słońca i tak w kółko. normalnie łeb urywa. chociaż dziś może mi urwać, bo mnie napierdziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2014 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ja też... Mi dzisiaj już lepiej, ale myslalam, ze sobie odrąbię głowę Sis, mogę Cię i miejsce u Ciebie wykorzystac?????????:D:D:p dziewczyny, mam pytanie jak macie wykończone miejsce styk okno-ściana? akryl? silikon czy inne badziewie czy zupełnie nic- rama okna bezposrednio przy scianie z gładzia/tynkiem, cokolwiek tam macie? pytam, bo ja nie mam nic, a chyba jednak COŚ powinno byc, bo mi się zaczyna to miejsce przy ramie kruszyc.... i opadać...i nie podoba mi się to... powiedzcie co macie, albo co tam powinno byc... thx from the mountain:D A wykorzystuj sobie ile chcesz:D:D U mnei bylo podobnie, czyli sie kruszylo, wiec koleś pociągną akrylem i jest spokój. U mnie jest zostawiona taka plastikowa cienutka listewka, coś ala narożnik, tynk dochodzi do ramy okna. U mnie to zostawiłam ze względu na białe ramy okna, w kolorowych proponują wyciąganie. Czesc Dorka:) Hmm, listwka mowisz?? Nie widzialam czegos takiego. jak wszędzie, to wszędzie. u mnie też od soboty piździawa, deszcz, śnieg, trochę słońca i tak w kółko. normalnie łeb urywa. chociaż dziś może mi urwać, bo mnie napierdziela. Hej Kasia:) Dzisiaj leje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.03.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ja dalej wyautowana, na ogrodzie same straty ale jestem taka chora, ze nie mam sily tym sie martwic. w sumie dobrze, ze leje, bo susza u nas juz okropna byla, tylko psy znowu ufajdane beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 To Cię cholerstwo trzyma, biedaczko:( Straty macie? U nas obyło się bez, ale tez jeszcze mało sadziliśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.03.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 maty na ogrodzeniu sie porwały, zniszczona rabata z tulipanami. i mysle nad przerobieniem ogrodzenia tylko kasy na razie nie mamy, no i szczerze to nie chce juz inwestowac w te dzialke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2014 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 maty na ogrodzeniu sie porwały, zniszczona rabata z tulipanami. i mysle nad przerobieniem ogrodzenia tylko kasy na razie nie mamy, no i szczerze to nie chce juz inwestowac w te dzialke. Oj, niedobrze. Maty to w sumie jak żagiel robily pewnie, więc nie ma się co dziwić. Wiało jak cholera. Tulipanów tez szkoda:( Nasz sąsiad ma ogordzenie z siatki leśnej, wiec wydawalo sie ,ze nic mu nie grozi, ale jakas folia przyleciała i sie rozpłaszczyła na siatce i siła wiatru spowodowała, ze słupki mu połamało i całe ogrodzenie runęło. Przerażają mnei takie wichury:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.03.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 no wlasnie coraz wieksze i czesciej, u nas wialo do nocy a w gdyni juz uspokoilo sie w ciagu dnia. oprocz tego runelo nam wszystko przy domku narzedziowym z wiaty na drewno (narzedzia, drewno, doniczki, oswietlenie) wszystko na trawy i wrzosy ale przezyja. taczka fruwala po calym ogrodzie tak samo stol plastikowy z tarasu, bialasy na smyczy prowadzalam, bo malenki malo nie odfrunal, co to jest 3 kg dla takiego wiatru. sfurkal sie ze schodow wejsciowych zn. wiatr go sfrunal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.03.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Amglad u mnie akryl - wszędzie na styku dwóch ruszających się płaszczyzn, gdzie nie ma wody (tam silikon). U mnie też wieje i pada ale nie tak mocno na szczęście. Ale śliwki mi wszystkie zmarzły chyba, bo nic nie ruszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2014 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 no wlasnie coraz wieksze i czesciej, u nas wialo do nocy a w gdyni juz uspokoilo sie w ciagu dnia. oprocz tego runelo nam wszystko przy domku narzedziowym z wiaty na drewno (narzedzia, drewno, doniczki, oswietlenie) wszystko na trawy i wrzosy ale przezyja. taczka fruwala po calym ogrodzie tak samo stol plastikowy z tarasu, bialasy na smyczy prowadzalam, bo malenki malo nie odfrunal, co to jest 3 kg dla takiego wiatru. sfurkal sie ze schodow wejsciowych zn. wiatr go sfrunal W Gdyni wcale tak spokojnie nie bylo wczoraj. Kolo mojej pracy drzewo się połamało. Chociaz to i tak pikus przy tym, ze w sobote szyba z budynku wyleciała:sick: Oby sie ta wichura szybko skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2014 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ania, u mnie jabłonki przezyly, bo zaczynaja sie pojawiac jakies pączki, ale sliwki jeszcze "spią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts