Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u mnie kwitną krokusy, tulipany maja liście ale kwiatów jeszcze nie widać. Forsycja zakwitnie lada moment, bez też ma piękne pąki. Nawet jeden hiacynt mi wzrósł :)

Ale największą niespodziankę sprawiły mi domowe sansewiery (szable / języki teściowej) - obie wypuściły po pięknęj łodyżce na której widać pączki kwiatów :jawdrop: Nie wiedziałam, że te kwiaty w ogóle kwitną

u mnie kwitną krokusy, tulipany maja liście ale kwiatów jeszcze nie widać. Forsycja zakwitnie lada moment, bez też ma piękne pąki. Nawet jeden hiacynt mi wzrósł :)

Ale największą niespodziankę sprawiły mi domowe sansewiery (szable / języki teściowej) - obie wypuściły po pięknęj łodyżce na której widać pączki kwiatów :jawdrop: Nie wiedziałam, że te kwiaty w ogóle kwitną

Narcyze zaczynaja kwitnac:) Kilka ciepłych dni i by sie zrobiło kolorowo, bo wszystko czeka tylko zeby sie rozwinąć.

dawno tak sie nie wyspalam :D:D:D, z powodu brzydkiej pogody postanowilam sie poopierniczac, wyszlo nam doskonale :lol2:

altanka nie postawiona - wiadomo pogoda

To zazdroszcze, bo ja nie śpię gdy wieje, a do tego jeszcze pełnia:sick: Dzisiaj się czuje jakbym nieźle zabalowała:(

Sis, mogę Cię i miejsce u Ciebie wykorzystac?????????:D:D:D:p

dziewczyny, mam pytanie

jak macie wykończone miejsce styk okno-ściana? akryl? silikon czy inne badziewie czy zupełnie nic- rama okna bezposrednio przy scianie z gładzia/tynkiem, cokolwiek tam macie?

pytam, bo ja nie mam nic, a chyba jednak COŚ powinno byc, bo mi się zaczyna to miejsce przy ramie kruszyc....:( i opadać...i nie podoba mi się to...

powiedzcie co macie, albo co tam powinno byc...

thx from the mountain:D

U mnie jest zostawiona taka plastikowa cienutka listewka, coś ala narożnik, tynk dochodzi do ramy okna. U mnie to zostawiłam ze względu na białe ramy okna, w kolorowych proponują wyciąganie.

ja też...:(:sick:

Mi dzisiaj już lepiej, ale myslalam, ze sobie odrąbię głowę:sick:

Sis, mogę Cię i miejsce u Ciebie wykorzystac?????????:D:D:D:p

dziewczyny, mam pytanie

jak macie wykończone miejsce styk okno-ściana? akryl? silikon czy inne badziewie czy zupełnie nic- rama okna bezposrednio przy scianie z gładzia/tynkiem, cokolwiek tam macie?

pytam, bo ja nie mam nic, a chyba jednak COŚ powinno byc, bo mi się zaczyna to miejsce przy ramie kruszyc....:( i opadać...i nie podoba mi się to...

powiedzcie co macie, albo co tam powinno byc...

thx from the mountain:D

A wykorzystuj sobie ile chcesz:D:D

U mnei bylo podobnie, czyli sie kruszylo, wiec koleś pociągną akrylem i jest spokój.

U mnie jest zostawiona taka plastikowa cienutka listewka, coś ala narożnik, tynk dochodzi do ramy okna. U mnie to zostawiłam ze względu na białe ramy okna, w kolorowych proponują wyciąganie.

Czesc Dorka:) Hmm, listwka mowisz?? Nie widzialam czegos takiego.

jak wszędzie, to wszędzie. u mnie też od soboty piździawa, deszcz, śnieg, trochę słońca i tak w kółko. :p

normalnie łeb urywa. chociaż dziś może mi urwać, bo mnie napierdziela.

Hej Kasia:) Dzisiaj leje:(

maty na ogrodzeniu sie porwały, zniszczona rabata z tulipanami. i mysle nad przerobieniem ogrodzenia tylko kasy na razie nie mamy, no i szczerze to nie chce juz inwestowac w te dzialke.

Oj, niedobrze. Maty to w sumie jak żagiel robily pewnie, więc nie ma się co dziwić. Wiało jak cholera. Tulipanów tez szkoda:(

Nasz sąsiad ma ogordzenie z siatki leśnej, wiec wydawalo sie ,ze nic mu nie grozi, ale jakas folia przyleciała i sie rozpłaszczyła na siatce i siła wiatru spowodowała, ze słupki mu połamało i całe ogrodzenie runęło.

Przerażają mnei takie wichury:sick:

no wlasnie coraz wieksze i czesciej, u nas wialo do nocy a w gdyni juz uspokoilo sie w ciagu dnia. oprocz tego runelo nam wszystko przy domku narzedziowym z wiaty na drewno (narzedzia, drewno, doniczki, oswietlenie) wszystko na trawy i wrzosy ale przezyja. taczka fruwala po calym ogrodzie tak samo stol plastikowy z tarasu, bialasy na smyczy prowadzalam, bo malenki malo nie odfrunal, co to jest 3 kg dla takiego wiatru. sfurkal sie ze schodow wejsciowych zn. wiatr go sfrunal :D

no wlasnie coraz wieksze i czesciej, u nas wialo do nocy a w gdyni juz uspokoilo sie w ciagu dnia. oprocz tego runelo nam wszystko przy domku narzedziowym z wiaty na drewno (narzedzia, drewno, doniczki, oswietlenie) wszystko na trawy i wrzosy ale przezyja. taczka fruwala po calym ogrodzie tak samo stol plastikowy z tarasu, bialasy na smyczy prowadzalam, bo malenki malo nie odfrunal, co to jest 3 kg dla takiego wiatru. sfurkal sie ze schodow wejsciowych zn. wiatr go sfrunal :D

W Gdyni wcale tak spokojnie nie bylo wczoraj. Kolo mojej pracy drzewo się połamało. Chociaz to i tak pikus przy tym, ze w sobote szyba z budynku wyleciała:sick:

Oby sie ta wichura szybko skończyła.