TAR 14.04.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 jeszcze mowi sie tak : kazdy ma swoja cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.04.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 nie uwierzycie ale wlasnie zadzwonil stolarz nr 2, ze ma wszystkie materialy by dokonczyc po tym patalachu co mnie w trabe zrobil. niestety z braku czasu mojego przelozylam go na 28 kwietnia. nareszcie widze swiatelko w tunelu. po dlugim weekendzie agentka moze przysylac fotografa zeby zrobil profesjonalne fotencje (taka mamy umowe z biurem). jeszcze mezus zdazy pomalowac wiatrolap i chata bedzie sie nadawala do wystawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 A mieliście oglądaczy w weekend? Trzymam kciuki, zeby ten stolarz był słowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.04.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 bardzo im sie podobalo ale wiecie jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2014 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 No tak, bardzo ładnie, ale chcemy jeszcze kolejne obejrzec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.04.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 nawet mielismy juz chetnych na zakup ale bank odmowil im kredytu i sie ryplo. a szkoda, bo juz dzis bym na budowie poganiaczka byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.04.2014 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 cze Tarcia:hug::hug: Sis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja się grzecznie zapytowywuję - GDZIE SĄ ZDJĘCIA??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.04.2014 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Powiedziała że jak urośnie wszytsko. Czyli za jakieś 3 lata?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.04.2014 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 cze Tarcia:hug::hug: Sis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja się grzecznie zapytowywuję - GDZIE SĄ ZDJĘCIA??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? No wybacz Kochana, ale o takiej godzinie to ja dopiero zaczynam funkcjonować a Ty zdjęcia byś chciała;) Padało i zdjęcia takie sobie. http://i1371.photobucket.com/albums/ag318/agalind/WP_20140414_007_zpsbf7df9af.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 tylko jedno????? a mnie sie tak nie chce robic fotencji a sasanki w najlepsze kwitna i tulipany botaniki, przepiekne kolory udalo mi sie kupic i szafiry. a mnie sie nie chce chyba mam cos z glowa:rolleyes: Czesc wszystkim i kazdemu z osobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.04.2014 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 No napisałam, ze padało i zdjecia kiepskie. Będzie ładniejsza pogoda to obfocę Zreszta troche czasu potrzeba zeby rosliny podrosły;) Tarcia, no jak to ?? Zdjec nie robisz? Przeciez nowy aparat masz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 ale nie mam weny, wracam do domu, wychodze tylko z siersciuchami i robie pol godzinki dla sloniki, ktore zmienia sie w kilka godzin, praca mnie dobija wracam jak stonka po oprysku a tu żądaja ode mnie bym jeszcze do domu robote brala, a w tyl niech sie pocaluja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.04.2014 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 ale nie mam weny, wracam do domu, wychodze tylko z siersciuchami i robie pol godzinki dla sloniki, ktore zmienia sie w kilka godzin, praca mnie dobija wracam jak stonka po oprysku a tu żądaja ode mnie bym jeszcze do domu robote brala, a w tyl niech sie pocaluja. No fakt. Przekichane. Jak ja sie cieszę, że nie moge pracy do domu zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 a ja to mam w nosie, zmienily mi sie priorytety. nie zyje dla pracy ale pracuje by pozyc ilez mozna zapitalac no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.04.2014 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 No prawda:) Mam pytanie do Ciebie. Chcę posadzić hortensje bukietowe i ogrodowe od strony pd-zach. Będą miały słońce przez większość dnia. Dadzą radę? Za nimi planuję klony tatarskie i śliwowiśnie, więc powinny je troszkę osłonić, ale trochę to potrwa. Myślisz, ze mają szansę przeżyć? Wiem, ze w słońcu trzeba będzie im zapewnić wilgoć, żeby nie więdły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 moje tez sa tak sadzone, w pierwszym roku mialy strasznie, gorace wiatry, przypalone sloncem. potem zrobilam oslony maty wiklinowe na ogrodzeniu dzieki czemu dostaly troche cienia, pare drzewek i iglakow i jest duzo lepiej choc nadal maja bardzo sucho (ale taka mam jalowa i piaszczysta glebe). o ile bedziesz je podlewac to powinny dac rade. z ciekawosci zapytam nie boisz sie sadzic ogrodowych hortensji? moje rok w rok przemarzaja i kwitnienie slabiutkie. zawsze 50/50 czy w ogole bedzie. z bukietowymi/drzewiastymi/wiechowatymi nigdy nie mam obaw, kwitna pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 i u mnie nie tyle slonce co pizgajace wiatry im szkodza, nawet jak nie wieje to wieje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.04.2014 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 No z ogrodowymi jeszcze sie zastanawiam, bo wiem, ze problematyczne moga być, ale podobywują mi się Moja mama je miała zawsze piękne, choć nic kompletnie przy nich nigdy nie robiła. Spróbuję najpierw z bukietowymi i sie zobaczy co dalej. i u mnie nie tyle slonce co pizgajace wiatry im szkodza, nawet jak nie wieje to wieje:cool: To tak jak u mnie, wieje z każdej strony. Płotu nie mam, wiec zaslonic sie nie da. Klony beda za zaslone robic jak sie rozrosną. Moze iglaka jakiegos wstawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 te ktore mam od frontu budynku (na nie pizga najbardziej) byly bardzo marne, wysadzilam je stamtad i w zamian dalam trawki, rozchodniki i łubiny - chcialam miec jakis kolor pomiedzy iglakami. a musisz tam horty dawac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.04.2014 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Oczywiście, że nie muszę. To raczej chciejstwo;) I tak dopiero po świętach tam zacznę cokolwiek robić, wiec mam czas na przemyślenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts