TAR 15.04.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 no tak chciejstwo, wiem cos o tym:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.04.2014 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Jedyne co mnie ratuje to to, że czytam, pytam;) I końcowo robię tak jak rośliny lubią a nie jak chce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 no to masz fajnie ja sie uczylam na bledach swoich i kosztem roslin niestety. ale nikt nie jest doskonaly nawet ja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.04.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 nie bądź dla siebie taka ostra;) No coś tam uśmierciłam, ale nie żeby specjalnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2014 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Hej Aga Pamiętam, że masz Masto na ścianach w łazience. Czy były problemy ze szlifowaniem pod kątem, bo mój płytkarz właśnie oswiadczył, że będę musiała dać do specjalistycznej firmy, "bo sie nie da bez wyszczerbień". Podobno gresu nie kładzie się na scianach tylko na podłodze:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.04.2014 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Ewuś, gdzie Ty bylas jak Cię nie bylo? U mnie same gresy. Masto i Nowa Gala są na ścianach, byly cięte, szlifowane i nie maja uszczerbień.Moze Pan nie ma wprawy i sie zwyczajnie boi?? Mam nadzidje, ze sie pochwalisz nowościami w domu:) Pokazuj sie częściej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Aga, dzięki za odpowiedź - utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że pan Płytka sciemnia. Chyba nie kładł takich na scianie, ale wymieniłam mu kilka nazw popularnych gresów, które moi znajomi (z FM oczywiście ) maja położone bez korzystania ze specjalistycznej firmy. Aguś - u mnie zmiany tylko kosmetyczne - meble do sypialni i gabinetu. W końcu robimy górną łazienkę - drewnopodobna podloga i szary gres na ścianie. bardzo się boję, czy efekt końcowy będzie zadawalajacy. Na FM Was nie opuszczam, zaglądam do "starych znajomych", ale raczej czytam - tak już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.04.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Aga spokojnych Świąt życzę, smacznego jajka, mokrego dyngusa i dużo dużo słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 19.04.2014 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Sis Kochana Wielkanocnej Radości, Spokoju i Ufności, świątecznej atmosfery, zdrowia i smacznego jajka bo przecież ab ovo:D wrzucam Ci cos, co odnalazłam po wielu latach -znalazłam kieeedyś w liceum i inne prawdy w tym widziałam...potem zgubiłam;)ktoś, kto to napisał, był po prostu genialnyCałusy dla Ciebie, Krystiana i Rodziny to sa najlepsze życzenia na życie Krocz spokojnie wśród zgiełku i pośpiechu - pamiętaj jaki pokój może być w ciszy. Tak dalece jak to możliwe nie wyrzekając się siebie, bądź w dobrych stosunkach z innymi ludźmi. Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchaj też tego co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swoją opowieść. Jeśli porównujesz się z innymi możesz stać się próżny lub zgorzkniały, albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie. Ciesz się zarówno swymi osiągnięciami jak i planami. Wykonuj z sercem swą pracę, jakakolwiek by była skromna. Jest ona trwałą wartością w zmiennych kolejach losu. Zachowaj ostrożność w swych przedsięwzięciach - świat bowiem pełen jest oszustwa. Lecz niech ci to nie przesłania prawdziwej cnoty, wielu ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie pełne jest heroizmu. Bądź sobą, a zwłaszcza nie zwalczaj uczuć: nie bądź cyniczny wobec miłości, albowiem w obliczu wszelkiej oschłości i rozczarowań jest ona wieczna jak trawa. Przyjmuj pogodnie to co lata niosą, bez goryczy wyrzekając się przymiotów młodości. Rozwijaj siłę ducha by w nagłym nieszczęściu mogła być tarczą dla ciebie. Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności. Jesteś dzieckiem wszechświata, nie mniej niż gwiazdy i drzewa, masz prawo być tutaj i czy jest to dla ciebie jasne czy nie, nie wątp, że wszechświat jest taki jaki być powinien. Tak więc bądź w pokoju z Bogiem, cokolwiek myślisz i czymkolwiek się zajmujesz i jakiekolwiek są twe pragnienia: w zgiełku ulicznym, zamęcie życia, zachowaj pokój ze swą duszą. Z całym swym zakłamaniem, znojem i rozwianymi marzeniami ciągle jeszcze ten świat jest piękny. Bądź uważny, staraj się być szczęśliwy. Autor: Max Ehrmann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 19.04.2014 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 zapomniałam o obrazku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.04.2014 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Aga, dzięki za odpowiedź - utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że pan Płytka sciemnia. Chyba nie kładł takich na scianie, ale wymieniłam mu kilka nazw popularnych gresów, które moi znajomi (z FM oczywiście ) maja położone bez korzystania ze specjalistycznej firmy. Aguś - u mnie zmiany tylko kosmetyczne - meble do sypialni i gabinetu. W końcu robimy górną łazienkę - drewnopodobna podloga i szary gres na ścianie. bardzo się boję, czy efekt końcowy będzie zadawalajacy. Na FM Was nie opuszczam, zaglądam do "starych znajomych", ale raczej czytam - tak już mam Ewa, musisz pokazać efekt końcowy:) Drewno i szarość to dobre połączenie, więc się nie stresuj, będzie pięknie:) I zaglądaj do nas:hug: Aga spokojnych Świąt życzę, smacznego jajka, mokrego dyngusa i dużo dużo słońca Dziękuję Ci Aniu. Choć już po świetach;), ale życze Ci dużo spokoju i radości:hug: Sis Kochana Wielkanocnej Radości, Spokoju i Ufności, świątecznej atmosfery, zdrowia i smacznego jajka bo przecież ab ovo:D wrzucam Ci cos, co odnalazłam po wielu latach -znalazłam kieeedyś w liceum i inne prawdy w tym widziałam...potem zgubiłam;) ktoś, kto to napisał, był po prostu genialny Całusy dla Ciebie, Krystiana i Rodziny to sa najlepsze życzenia na życie Krocz spokojnie wśród zgiełku i pośpiechu - pamiętaj jaki pokój może być w ciszy. Tak dalece jak to możliwe nie wyrzekając się siebie, bądź w dobrych stosunkach z innymi ludźmi. Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchaj też tego co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swoją opowieść. Jeśli porównujesz się z innymi możesz stać się próżny lub zgorzkniały, albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie. Ciesz się zarówno swymi osiągnięciami jak i planami. Wykonuj z sercem swą pracę, jakakolwiek by była skromna. Jest ona trwałą wartością w zmiennych kolejach losu. Zachowaj ostrożność w swych przedsięwzięciach - świat bowiem pełen jest oszustwa. Lecz niech ci to nie przesłania prawdziwej cnoty, wielu ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie pełne jest heroizmu. Bądź sobą, a zwłaszcza nie zwalczaj uczuć: nie bądź cyniczny wobec miłości, albowiem w obliczu wszelkiej oschłości i rozczarowań jest ona wieczna jak trawa. Przyjmuj pogodnie to co lata niosą, bez goryczy wyrzekając się przymiotów młodości. Rozwijaj siłę ducha by w nagłym nieszczęściu mogła być tarczą dla ciebie. Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności. Jesteś dzieckiem wszechświata, nie mniej niż gwiazdy i drzewa, masz prawo być tutaj i czy jest to dla ciebie jasne czy nie, nie wątp, że wszechświat jest taki jaki być powinien. Tak więc bądź w pokoju z Bogiem, cokolwiek myślisz i czymkolwiek się zajmujesz i jakiekolwiek są twe pragnienia: w zgiełku ulicznym, zamęcie życia, zachowaj pokój ze swą duszą. Z całym swym zakłamaniem, znojem i rozwianymi marzeniami ciągle jeszcze ten świat jest piękny. Bądź uważny, staraj się być szczęśliwy. Autor: Max Ehrmann Kochana Ty Moja Sis:) Dziękuję Ci bardzo bardzo. :hug::hug::hug: Uściskaj swoich mężczyzn:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.04.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Agalind sama wiesz jak rzadko coś u Ciebie napiszę, raczej zaliczam się do podczytujących. Ale dziś szczególnie mnie coś przyciągało... już wiem co... piękne słowa, którymi podzieliła się Amglad, bardzo mądre, wzruszające, poruszające ukrytą gdzieś na co dzień czułą strunę. Amglad dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.05.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Rocia :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.05.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Sis NAJUKOCHAŃSZA:wave::wave: tak się ucieszyłam, że normalnie sie wzruszyłam :hug::hug: trzymam kciuki za jak najszybszy i najszczęśliwszy koniec no i czekamy w czerwcu;) p.s. ryję w ogrodzie, planuje podjazdy, rabaty, taras i elewejszyn:) juz nie pamietam co i jak zaplanowałam;) ale jest ok, byle do przodu całuję i ściskam :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 kolezanka chyba gdzies weekendowo zabardożyla juz sie balam, ze kolejna dziennik usunela. tak, tak to wtret do Ciebie Am i do Meliski:p a jak jeszcze ktoras to zrobi to tez obiecuje, ze usune i tyle fotow bedziecie ogladac. o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 TARciu ale ja mam swoj dziennik nadal Witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ostatnio czytalam ze usunelas i nie bylo w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Tarcia usunelam ale inny, na temat wnetrz tzn moge go przywrocic ale nie chce a w stopce nie ma bo ukrywam.. tylko wyzej pokazalam zeby nie bylo ze klamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 i po co tak mi w glowie mieszasz co??!!??!!??!! i jak niby mm znalezc jak w podpisie nie ma????? w dupsko powinnas dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 dodaj do subskrypcji a jak bedzie sie cos dziac to bedzie powiadomienie Tarcia ja w glowie nie mieszam.. bynajmiej nie chcialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts