dorkaS 05.05.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 a jak jeszcze ktoras to zrobi to tez obiecuje, ze usune i tyle fotow bedziecie ogladac. o! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Dorcia tylko nie mow tym usmiechem, ze i Ty tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.05.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Nie, ja za długo włóczę się po internecie. Staram się wrzucać tylko to, co może tkwić w nim na wieki bez uszczerbku dla mojej psyche . np. dom amglad nadal google ładnie pokazuje, tylko trzeba umiejętnie wrzucić w wyszukiwarkę zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.05.2014 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Cześc Dziewczyny:) Melduję, że żyję, tylko zarobiona jestem;) Sis NAJUKOCHAŃSZA:wave::wave: tak się ucieszyłam, że normalnie sie wzruszyłam :hug::hug: trzymam kciuki za jak najszybszy i najszczęśliwszy koniec no i czekamy w czerwcu;) p.s. ryję w ogrodzie, planuje podjazdy, rabaty, taras i elewejszyn:) juz nie pamietam co i jak zaplanowałam;) ale jest ok, byle do przodu całuję i ściskam :hug::hug: :hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Żyj, żyj. Oddychaj pełną piersią i nie bój nic. Możesz nas czasem rozpieścić zdjęciami ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 zadalam pytanie u siebie ale nikt nie raczyl odpowiedziec:mad: zadna "pomorzanka" nie wybiera sie za tydzien na renk na wiosenne targi?????????????? dziewczyny dobra okazja na szybkie spotkanko przy kawce i roslinach ale jak nie to nie, ide sie fochowac do siebie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.05.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 zadalam pytanie u siebie ale nikt nie raczyl odpowiedziec:mad: zadna "pomorzanka" nie wybiera sie za tydzien na renk na wiosenne targi?????????????? dziewczyny dobra okazja na szybkie spotkanko przy kawce i roslinach ale jak nie to nie, ide sie fochowac do siebie:cool: A tam jest gdzie kawę wypić czy termos trzeba zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 pewnie ze jest sa "budy" z jedzeniem i pićkiem i chyba jakis barek na renku tez jest. a w ogole to warto pojechac i chociazby sie rozejrzec. na pewno beda tez produkty regionalne jak chleb, miody, sery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.05.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 O matko TAR, chcesz żebym z torbami poszła??? Zbankrutuję. A kiedy to dokładnie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 16-18 maja na Renku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.05.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Cześć Ogrodniczki:) Na razie nie mam nic w temacie do powiedzenia więc tentego:) pomilczę tu w kąciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.05.2014 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Tar, jak nic się nie wydarzy to może się w sobotę rano przejadę do renku. A Ty kiedy planujesz tam być? Asia, pomilczeć , też trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.05.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 w niedziele, w sobote z psiami do fryzjera lece i juz nie dam rady na renk ale w niedziele od rana bede buszowac po stoiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.05.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Hmm, szkoda, bo w niedzielę chyba mi się nie uda:(. Pokombinuję i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.05.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 co to ten RENK?brzmi intrygujaco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Czesc Maya, Renk to centrum hurtowe w Gdańsku (przy obwodnicy), gdzie w ten weekend organizują targi ogrodnicze. Wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Majka wyrwij sie z tej wyspy zielonej i wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.05.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 aaaa....musialabym znowu polowe rodziny zielonym obdarzyc :D no tak.....wpadlabym tylko czasowo mi sie nie zgralo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 oj tam pietrzysz przeszkody, wsiadaj w samolot i na weekend bedziesz nadmiar roslinek mozemy przechowac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.05.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 wiem...wymyslam:p taki samolot to przeciez zaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts