TAR 14.05.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 i laduje bezposrednio w gdansku tylko jeden zjazd z obwodowej i jestes na renku to juz by cie ktoras odebrala z tego lotniska:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2014 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 No i już Majka wiesz co robisz w weekend:lol2: Powiedz kiedy, to Cie odbierzemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ba, nawet na weekend Majke mozemy przechowac i noclegu uzyczyc a ona tu sie miga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2014 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 I rośliny przechowamy do lata, a ona tylko wymówek szuka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 nie tylko do lata:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2014 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 No prawda;) Tarcia, a Ty tylko odbierasz swoje zamowione byliny czy dokupowujesz cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.05.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 szalone Laski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 No prawda;) Tarcia, a Ty tylko odbierasz swoje zamowione byliny czy dokupowujesz cos? odbieram na pewno i jak znam zycie dokupowywowuje pewnie tez:lol2: zalezy co bedzie i do czego serduszko mi piknie. latarenke chce kupic choc jak beda drogie to na gieldzie na elblaskiej kupie. latarenke chce do altanki i do oranzerii. generalnie chce sie troche pokrecic i klimatu powchlaniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2014 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 szalone Laski!!! Ty się nie smiej, tylko pakuj:lol2: odbieram na pewno i jak znam zycie dokupowywowuje pewnie tez:lol2: zalezy co bedzie i do czego serduszko mi piknie. latarenke chce kupic choc jak beda drogie to na gieldzie na elblaskiej kupie. latarenke chce do altanki i do oranzerii. generalnie chce sie troche pokrecic i klimatu powchlaniac W sumie plan mamy podobny:) Obym tylko dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 chciec to moc:cool: planuje pare zurawek kupic chce: limonki, papriki lub gignger peach i nowej odmiany can can (mocno buraczkowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.05.2014 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ku pamięci:- Byliny długo kwitnące na miejsca słoneczneAstry, dzwonki, jeżówka purpurowa, liliowce ogrodowe, lawenda, piwonia ogrodowa, krwawnik, nachyłek, ostróżki, rozchodnik okazały, rudbekia, płomyki, kocimiętka, łubin trwały- Byliny rosnące w cieniu i półcieniu Bergenia sercolistna, bodziszek korzeniasty, dąbrówka rozłogowa, funkie (hosty), konwalia majowa, parzydło leśne, tawułka chińska, tawułka Arendsa, przywrotnik ostroklapowy, serduszka okazała, języczka pomarańczowa, języczka Przewalskiego, naparstnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.05.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ku pamięci: - Byliny długo kwitnące na miejsca słoneczne Astry, dzwonki, jeżówka purpurowa, liliowce ogrodowe, lawenda, piwonia ogrodowa, krwawnik, nachyłek, ostróżki, rozchodnik okazały, rudbekia, płomyki, kocimiętka, łubin trwały - Byliny rosnące w cieniu i półcieniu Bergenia sercolistna, bodziszek korzeniasty, dąbrówka rozłogowa, funkie (hosty), konwalia majowa, parzydło leśne, tawułka chińska, tawułka Arendsa, przywrotnik ostroklapowy, serduszka okazała, języczka pomarańczowa, języczka Przewalskiego, naparstnica Cześć Sis kochana, cześć Dziewczynki moje:hug: melduje, że mi sie te jezyczki najbardziej podobaja;) nie widziałam na oczy, ale nazwa brzmi mocno zachecajaco... w trzech słowach 1. koncert był super - jak na Polskę... na 95% jestem usatysfakcjonowana 2. ogólnie było super bo zrobilismy sobie dłuższy łykend- połazilismy po miescie , restauracjach itp odpoczełam od codziennego patataj 3. elewejszon jest wstrzymana jeszcze tydzień-dwa - sosny pylą i ekipa nie wyrobiła sie z poprzedniej roboty - nie przeszkadza mi to bo panowie kostki układaja podjazd- im dłuzej elewejszonów nie bedzie, tym korzystniej 4. mam cyrk z papierami do oddania budowy - im głebiej wchodze w to;) tym ciemniej...teraz okazało sie, że przyłącze wodociagowe moje jest nie na mojej działce;) - nudna to i długa historia, wiec oszczędzę Wam szczegółów - powiem tylko tyle, że jestem osoba spokojną, wyluzowana z natury, rzadko kiedy podnosze głos, idzie sie ze mna dogadać w wiekszości kwesti przeróznych - a dziś moje Panie straciłam panowanie nad sobą i tak strasznie zjechałam szefa firmy, co mi napier...lił z tym łączem i papierami - że sama byłam zaskoczona i z siebie bardzo dumna:) też byłybyscie ze mnie dumne, jakbyscie słyszały mnie w akcji pracownik, który stał obok szefa i troszke słyszał zadzwonił do mnie po kilku minutach i mówi - pani aniu, co pani mu nagadała- był raz czerwony, raz biały, trząsł sie i zmieniał barwy;) dobrze, że nikt mnie nie widział - bo z kibla z pracy dzwoniłam i ktokolwiek wchodził jak mnie słyszał - to uciekał- bo ja tez zmieniałam barwy z wsciekłosci 5. ogródek lezy odłogiem - znów beda kopać kopareczka, gdyż wodociąg trza inaczej pociągnąć, więc przodu nawet nie zaczynsam... a tył czeka na dwie-trzy godziny pracy panka wsiowego i będzie gotów do zasiania trawy. może w sobote przyjdzie o ile pogoda pozwoli 6. wróciłam dopiero z pracy i ze złosci nazarłam się po kokardę i juz mam wyrzuty sumienia...bo oprócz 2 gołąbków zezarłam 5 rurek tago - uwielbiam je 7. całuje Was mocno i nie mogę doczekać sie kiedy pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.05.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Aniu, opowieść przecudna choć faktów niekoniecznie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.05.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Sis, może Ty i wyluzowana ale w takim przypadku jestem w stanie sobie wyobrazić jak facetowi nawsadzałaś I dobrze mu;) Cieszę się, ze fajny weekend spędziliście. Przydaje się złapać czasami oddech:) Czesc Dorka Ciagle leje? Myslalam wczoraj o Tobie;) jak zobaczylam rodo obsypane kwiatami. Moje ciagle w pąkach, do kwiatów daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figa z makiem 16.05.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 no z kwiatami po tych ulewach to może być ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 od poniedzialku upaly (podobno ) mnie sie w ogole nie chce wychodzic na dwor i cokolwiek robic zimno i pizga ale to "ogrodnicy" wiec mozna sie bylo spodziewac. jutro zamierzam posadzic mieczyki do donic i poa tym mam srylion rzeczy (jak zwykle) do zrobienia od glupiego prania po mycie podlog:sick: firanki w dwoch pokojach od 2 tygodni kwicza by je wyprasowac i powiesic. bleeee nie lubie prasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.05.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 bleeee nie lubie prasowac podpisuje sie czym sie da...:yes::D moge kible szorowac...tylko by nie prasowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.05.2014 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) no z kwiatami po tych ulewach to może być ciężko Witam, bo chyba pierwszy raz u mnie? Moje pąki ani myślą się rozwijać od poniedzialku upaly (podobno ) mnie sie w ogole nie chce wychodzic na dwor i cokolwiek robic zimno i pizga ale to "ogrodnicy" wiec mozna sie bylo spodziewac. jutro zamierzam posadzic mieczyki do donic i poa tym mam srylion rzeczy (jak zwykle) do zrobienia od glupiego prania po mycie podlog:sick: firanki w dwoch pokojach od 2 tygodni kwicza by je wyprasowac i powiesic. bleeee nie lubie prasowac podpisuje sie czym sie da...:yes::D moge kible szorowac...tylko by nie prasowac... Dziewczyny, zlitujcie się. Mam okna do umycia, zasłony wyprac, wyprasowac (nienawidzę, też wolę kible szorowac:sick:) i ogólnie chałupę ogarnąc a mam leniaaaa Za to w ogrodzie mogłabym kopać, ale wichura taka, że z domu sie wychodzić nie chce. Edytowane 16 Maja 2014 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 taaaak? ty masz problem z oknami? a co ja mam powiedziec jak wlasnie oranzerie zamowilam, dopiero dzis sie stuknelam w czaszke, ze to dodatkowe szyby do mycia:lol2: biedny mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.05.2014 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Dlatego ja nawet nie bralam takiego rozwiazania pod uwage:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts