agalind 06.10.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Pampaluna chyba chciała go na fronty, więc tym bardziej nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.10.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A Ty co planujesz nad blaty w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.10.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Nad płytą tylko szkło (lacobel), nie wiem tylko co pod spód. Reszta pomalowana farbą zmywalną. Teraz mam płytki przy zlewie i kuchence, reszta ścian pomalowana i jest super. Wystarczy tylko zetrzeć wilgotną szmatką i czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.10.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ja też myślałam o farbie ceramicznej lub o barwionym lacobelu, ostatecznie płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.10.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Bardzo ostatecznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Fajny ten jeden pokój, taki industrialny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Może wkomponuję te kolanka i rurki w aranżację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Chciałam szkło między szafkami ale jeszcze nie robiliśmy wyceny, płytki więc tylko na jednej ścianie by były a druga malowana. Jaką farbę macie że tak chwalicie? My w bloku mamy duluxa kuchnia-łazienka i jak dla mnie porażka ze zmywaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 W mieszkaniu mam właśnie Duluxa kuchnia/łazienka i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja mam wszędzie tynki strukturalne na bazie Magnata, ale teraz do kuchni chcę Parę ceramiczną. A słyszałyście, że podobno lacobel pęka przy płycie grzewczej i lepiej wybrać szkło hartowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 my mieliśmy lateksową tikurille i rewelacja, możesz zmywać i czyścić do woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.10.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja ogólnie mam awersję do duluxa, tylko 2 pomieszczenia nim malowaliśmy i obydwa do kitu (w kuchni zostały placki a w pokoju u córki różowy zaczął odchodzić płatami i miejscami place powstały które po roku kolor zmieniały a grunt był duluxa). Nasz wykonawca mówi, żeby na kuchnię się szarpnąć i wziąć beckersa lub tikkurilę bo one sie najlepiej zmywają i nie odbarwiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja mam wszędzie tynki strukturalne na bazie Magnata, ale teraz do kuchni chcę Parę ceramiczną. A słyszałyście, że podobno lacobel pęka przy płycie grzewczej i lepiej wybrać szkło hartowane? Też o tym słyszałam, ale od początku myślałam o hartownym. Tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 teraz do kuchni chcę Parę ceramiczną Widziałaś ją gdzieś na żywo? Myślę o tym efekcie skorupki jajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 I tu jest problem, bo nie widziałam... nasłuchałam się i naczytałam tyle dobrego, że nawet myślę czy samą farbą nie machnąć, a gdyby efekt nie był zadowalający to dopiero dać szkło. Nie mam prawie wcale szafek wiszących i obawiam się jak to szkło będzie wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Uświadomcie koleżankę co to ta para i z czym to się je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 U mnie szło będzie tylko przy płycie. Taki kawałek na środku tej ściany z płytą. Reszta malowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Para to firma, która produkuje farby. Mają też ceramiczne, które się podobno świetnie nadają do zmywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Żeby nie było to jest chyba amerykańska farba i jest obrzydliwie droga;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 znalazłam w necie na ok. 280zł za 4litry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts