pumpaluna 07.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 W moim wypierdziewie na takie rzeczy to nie ma szans także ja nie w temacie. Musimy się z mężem do jakiegoś większego miasta udać, żeby pooglądać kibelki, umywalki i płytki bo u nas to nawet z wystawkami ciężko i na przesuwnych ściankach głównie prezentują co mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 nawet myślę czy samą farbą nie machnąć, a gdyby efekt nie był zadowalający to dopiero dać szkło. Też o tym myślałam. Wiem, ze wiele osób tak robi. Szybę można zawsze dac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A okap już macie wybrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 My dajemy podszafkowy, taki zwykły. Zastanawiałam się przez moment nad czymś takim amici ale stwierdziłam że skoro mają być górne szafki to musżą być ciągiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dla mnie głównym parametrem jest, żeby jak najmniej zasłaniał mi okno:) Rura więc odpada, no i te skośne też, bo sporo miejsca przy ścianie zajmują. Zostaje więc całkiem prosty i kanciasty. Nie wybrałam jeszcze modelu, ale coś w tym stylu: SIEMENS LF 98BB540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dziś czytałam chyba w wątku kuchennym, jak to ludzie gustu nie mają, bo tuba to peryskop, taki na pokaz - fajnie ile mogę się o sobie dowiedziec tylko na podstawie okapu, który wybieram;)Ja właśnie tubę planuję, będzie przyścienna, prawie sama na całej scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja to bym pewnie miała duży problem z dobraniem okapu do mebli a tak będzie po problemie. W sumie można po wystawkach pochodzić i zerknąć co z czym się zgrywa. No, ale u nas problem się sam poniekąd rozwiązał bo oprócz tego, że szafki chcę górne to komin jest bardziej przy zlewie niż przy płycie więc okap kominowy odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Tuba mi się podoba, ale za bardzo zasłaniałaby moje piękne okienko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja na szczęście nie mam takiego problemu (czy na szczęście?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Za to lubisz gadżety:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 W sensie, pokazowy okap-peryskop:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Oh, yeah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 my mieliśmy lateksową tikurille i rewelacja, możesz zmywać i czyścić do woli... ale mieliście ją przy płycie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dziś czytałam chyba w wątku kuchennym, jak to ludzie gustu nie mają, bo tuba to peryskop, taki na pokaz - fajnie ile mogę się o sobie dowiedziec tylko na podstawie okapu, który wybieram;) Ja właśnie tubę planuję, będzie przyścienna, prawie sama na całej scianie Też tą dyskusję czytałam:) Czasami jak takie dyskusje czytam to się zastanawiam po co ludzie tacy są. Bo rozumiem jak ktoś komuś w PROJEKTOWANEJ kuchni powie że ten okap zupełnie nie pasuje, że kolor tych szafek beznadziejnie pasuje do płytek albo że ustawienie mebli jest do kitu... Ale jak ktos pokazuje swoja nową, wymarzoną i dla siebie najpiękniejsza kuchnię a wiara po nim jedzie to jest dla mnie niesmaczne. A jak juz nie mają co napisac to pisza"kolejna taka sama kuchnia": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Tak, bo niektórzy muszą swą oryginalnosc manifestowac w wystroju kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Tak, bo niektórzy muszą swą oryginalnosc manifestowac w wystroju kuchni. To ja znów nie będę oryginalna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Nie będziesz, bo Twój za bardzo wypasiony jak na "oryginalnośc" o którą chodziło w tej dyskusji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.10.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dlatego ja nie zamierzam pokazywać naszych wnętrz, niech będą nasze od początku do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Kurcze, zawsze pod górkę A ja tak się starałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dlatego ja nie zamierzam pokazywać naszych wnętrz, niech będą nasze od początku do końca. Nawet nam nie pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts