Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dla mnie głównym parametrem jest, żeby jak najmniej zasłaniał mi okno:) Rura więc odpada, no i te skośne też, bo sporo miejsca przy ścianie zajmują. Zostaje więc całkiem prosty i kanciasty. Nie wybrałam jeszcze modelu, ale coś w tym stylu: SIEMENS LF 98BB540

Ja to bym pewnie miała duży problem z dobraniem okapu do mebli a tak będzie po problemie. W sumie można po wystawkach pochodzić i zerknąć co z czym się zgrywa. No, ale u nas problem się sam poniekąd rozwiązał bo oprócz tego, że szafki chcę górne to komin jest bardziej przy zlewie niż przy płycie więc okap kominowy odpada

Dziś czytałam chyba w wątku kuchennym, jak to ludzie gustu nie mają, bo tuba to peryskop, taki na pokaz - fajnie ile mogę się o sobie dowiedziec tylko na podstawie okapu, który wybieram;)

Ja właśnie tubę planuję, będzie przyścienna, prawie sama na całej scianie

Też tą dyskusję czytałam:)

Czasami jak takie dyskusje czytam to się zastanawiam po co ludzie tacy są. Bo rozumiem jak ktoś komuś w PROJEKTOWANEJ kuchni powie że ten okap zupełnie nie pasuje, że kolor tych szafek beznadziejnie pasuje do płytek albo że ustawienie mebli jest do kitu...

Ale jak ktos pokazuje swoja nową, wymarzoną i dla siebie najpiękniejsza kuchnię a wiara po nim jedzie to jest dla mnie niesmaczne. A jak juz nie mają co napisac to pisza"kolejna taka sama kuchnia":;)