Ardea 07.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Też nie jestem fanką pokazywania wnętrza domu - może się na pw wymienimy fotkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 pomyślę Poważnie jednak mówiąc zanosi się na to że od kwietnia kończy nam się umowa o net a w nowym domu będzie dopiero pewnie gdzieś w lipcu więc może nie być jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 O PW myślałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Chyba nie miałabym odwagi wystawić wnętrza na publiczny lincz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Zresztą po Ci to:) Nam pokażesz, a my powiemy, ze ślicznie i ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Na Was można liczyć Miałam na myśli coś w stylu "Galeria zdjęć domów Forumowiczów". Takiego wątku nie założę, a "Dziennik budowy" przecież się kończy przed przeprowadzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Czasami mam wrażenie, że te niektóre komentarze są przez zwykłą zawiść, a kiedy indziej po prostu z braku zrozumienia. Trzeba brać poprawkę na różny status budujących się. Jednych stać na ekscesy w urządzaniu mieszkania inni muszą zadowolić się BRW i tanimi substytutami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 na dzisiaj uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Śpij dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja z tym nie mam problemu, bo w gronie moich znajomych jestem "ubogą krewną z prowincji";) i nawet nie mogę ich pytac o różne rozwiązania, bo i tak mnie na nie nie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Mam podobną sytuację. Do tego jeszcze styl trochę inny, bo znajomi albo w beżach i brązach gustują albo rustykalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Biedulki moje ciocia Asia was do serca przytuli:P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 I jak mi nie pokazecie swoich ubogich, wstrętnie symetrycznych i obrzydliwie szarych wnętrz to ja się osobiście pofatyguje i przez okno Was podejrzę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dobrze, ze oprócz tych wszystkich yuppies jest ciocia Asia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Biedulki moje ciocia Asia was do serca przytuli:P:P:P:P Czy to oznacza, że rozczulam i użalam się nad sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 I jak mi nie pokazecie swoich ubogich, wstrętnie symetrycznych i obrzydliwie szarych wnętrz to ja się osobiście pofatyguje i przez okno Was podejrzę:D Nie kuś, bo będę z utęsknieniem przez okno wyglądała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 I jak mi nie pokazecie swoich ubogich, wstrętnie symetrycznych i obrzydliwie szarych wnętrz to ja się osobiście pofatyguje i przez okno Was podejrzę:D Zapraszam:lol2: JAk uprzedzisz zostawię odsłoniete zasłony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Tak się już zastanawiałam czy uda nam się kiedyś w realu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wybudujemy domy i znikniemy z FM:( lub kazdego roku u kogoś innego będziemy podziwiac tarasy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Oooo wymysliłam:) Może przyjedziecie na Targi wnętrz do Poznania:):) Pogadamy o najnowszych trendach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts