Ardea 07.10.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No napisac to ja też mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Niektórzy konfabulują na forach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Idę spac.Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.10.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 No ja tak z dychę zgubić bym chciała ale ciągle mi się nie chce zacząć porządnie odchudzać i tylko takie zakusy niemrawe miewam Następny zryw będzie jak pójdę do sklepu i nic sobie kupić nie będę mogła, do niedawna był rozmiar 38 a teraz w 40 trzeba celować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 No ja tak z dychę zgubić bym chciała ale ciągle mi się nie chce zacząć porządnie odchudzać i tylko takie zakusy niemrawe miewam Następny zryw będzie jak pójdę do sklepu i nic sobie kupić nie będę mogła, do niedawna był rozmiar 38 a teraz w 40 trzeba celować Najtrudniej zacząć, potem to już pójdzie. Proponuję wizytę u dietetyka, który nie dość, ze dobierze indywidualnie dietę (weżmie pod uwagę tryb życia, upodobania itp) to przedtem zrobi wszsytkie niezbędne badania, żeby krzywdy nie wyrzadzić. Poza tym dostaje się rozpiskę na każdy dzień, więc zakupy też łatwiej się robi, bo na cały tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.10.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Agalind mi wystarczyłoby samozaparcie, nie stać mnie na dietetyka ani gotowe rozpisywane diety. Wiem, że jeśli odstawię pieczywo i ziemniaki/makarony, słodkie i drinki to waga poleci w dół. Zresztą ja nie mam jakiegoś szczególnego ciśnienia na schudnięcie. Dobrze by było na zasadzie większy wybór fajnych ubrań ale obecna waga nie ma wpływu na moje samopoczucie i snu z powiek mi nie spędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Agalind mi wystarczyłoby samozaparcie, nie stać mnie na dietetyka ani gotowe rozpisywane diety. Wiem, że jeśli odstawię pieczywo i ziemniaki/makarony, słodkie i drinki to waga poleci w dół. Zresztą ja nie mam jakiegoś szczególnego ciśnienia na schudnięcie. Dobrze by było na zasadzie większy wybór fajnych ubrań ale obecna waga nie ma wpływu na moje samopoczucie i snu z powiek mi nie spędza No to nie jest źle jeśli wiesz co trzeba odstawić. Chociaż to jest najtrudniejsze. Trzymam kciuki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.10.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 O i jeszcze owoce, te kocham nad życie a wystarczy że zjem więcej niż 1 raz dziennie i na wadze się odbija. Bez pieczywa i w ogóle mączystych mogę żyć, gorzej z owocami i drineczkami bo to ciągle a gdzieś się pójdzie a ktoś przyjdzie no ale dopóki się w lustrze i oczach męża przeglądam i jest ok dopóty nie ma tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.10.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Kurcze mnie słodycze gubią:/Jak nie jem to nie jem ale jak zacznę...I brak ruchu. A najbardziej brak silnej woli. Byłam kiedys u dietetyczki. Świetna babka, dietetyk-psycholog. Rozpisała mi dietę dała przepisy nawet. Wszystkie produkty omawiała czy lubię czy nie lubię. Tryb zycia itd.I co? Wytrzymałam miesiąc nie cały:/Po próbie z nia został mi rower stacjonarny który zalecała zakupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 09.10.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ojej, jak tu niebudowlano... To ja chyba wolę o tynkach albo jakichś farbach czy instalacjach pogadać, bo jak chodzi o odchudzanie to robię to systematycznie, kilka razy w roku, chudnę a potem znowu przybieram. I nie mówię o rozmiarze 38 czy 40... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) Ku pamięci wklejam link do strony z armaturą sanitarną za śmieszne pieniądze: http://www.lineablue.pl lub http://www.superceramika.pl Pewnie to chińszczyzna, ale moze sie okazać, ze "nie ma tego co sie lubi, to się lubi co się ma":) Poza tym znalazłam tu fajne kształty umywalek. No i ta cena:jawdrop: No i link do FM z wymianą opinii: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?80903-ceramika-łazienkowa-LINEA-BLUE Edytowane 10 Października 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 No widzisz Aga, tez kiedyś czytałam ten wątek i dawno o nim zapomniałam. Chyba musiałabym własnie tak robić: wklejać sobie we własne komentarze... Ale z drugiej stronie jak się potem przebiję przez te dziesiątki stron... Może w ulubionych zapiszę... Tylko zawsze potem zapominam tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 To fakt. Pozapisywałam sobie w różnych plikach jakieś rzeczy i zdjęcia a potem muszę przekopać pół kompa żeby coś znaleźć. Na FM zawsze mogę użyć wyszukiwarki w moim wątku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Mówisz że jest cos takiego jak wyszukiwarka w wątku??Hmm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Nad pierwszym wpisem na każdej stronie masz na szarym pasku takie funkcje:Pokaż pierwszy nieprzeczytany Narzędzia wątkuPrzeszukaj tematOceń ten tematTyp wyświetlania Gdy klikniesz na Przeszukaj temat możesz wpisac słowo, jakiego szukasz w tym wątku. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Zrozumiałam:) Chociaz dobrze że dodałaś że to na szarym pasku bo nie mogłam znaleźć Faktycznie działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Agalind, dzięki za uświadomienie, że jest coś takiego jak wyszukiwarka w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Karola człowiek całe życie się uczy, nie?? Muszę na chwile wyłaczyć kompa bo kurcze nic nie mogę zrobić:/ Ale nie uciekajcie, wrócę to będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Lukarna a czy ta twoja wizualka z avatara to była robiona w google sketch up?Sama robiłaś czy architekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Cieszę sie, że mogłam pomóc. A jeszcze bardziej, że zrozumiałyście cos z tego mojego pokrętnego opisu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts