Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mój P chciał koniecznie balkon w naszej sypialni. Płyta balkonu byłaby "zadaszeniem" tarasu. ja jednak postwiłam veto bo po 1 cholernie boję się pająków a one lubią balkony (i włażą do pościeli wywieszanej na balkon ) a po 2 to bałam się że ten "daszek" za bardzo zaciemni mi salon....

Pinacolada, czytałam, że Ty masz bez żadnego zabezpieczenia

Mam specjalne okucie w oknach i jak włączę blokadę to będę mogła okno uchylić a nie będę mogła go otworzyć ! A kluczyk będzie schowany głęboko coby dziecię nie znalazło :eek:

Też myślałam żeby nie robić barierki, ale tak jakoś stwierdziliśmy, ze będzie lepiej jak zrobimy. Z czasem coraz trudniej zrobić, bo człowiek się przyzwyczaja do tego jak jest.

Jesli nie masz blokady w oknie to nadzór mógłby Ci robić problemy z odbiorem domu !!!! Orientowałam się i u mnie przejdzie tylko dzięki temu okuciu ...

Ile ja się musiałam na tłumaczyc po co mi ten balkon... aż w końcu zaczęłam mówic, że z miłości do Szekspira:P a po co lukarny? bo lubię ptaki, a lukarny przypominają karmniki:P itd. Nie wiem dlaczego wszyscy moi znajomi spodziewali się, że będę miała kosmiczną bryłę domu:rolleyes:

Ile ja się musiałam na tłumaczyc po co mi ten balkon... aż w końcu zaczęłam mówic, że z miłości do Szekspira:P a po co lukarny? bo lubię ptaki, a lukarny przypominają karmniki:P itd. Nie wiem dlaczego wszyscy moi znajomi spodziewali się, że będę miała kosmiczną bryłę domu:rolleyes:

Może dlatego, ze sama jesteś kosmiczna;) Twoja ekipa od SSO też z kosmosu:)