agalind 01.11.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Odpływ powinien pójść do kanalizacji ściekowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Dlaczego zrezygnowaliście z tej kratki? Mój mąż też uważa, że jej nie potrzebujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 hej światecznie u nas kratka była zaplanowana w pomieszczeniu gospodarczym ale ją zaślepilismy i zakryliśmy gresem. Nie bardzo rozumielismy co pani architekt miała na mysli projektując ją w tym miejscu.... Mnie taka kratka wydaje sie byc niezbędna w pomieszczeniach które mozna myć za pomoca szlaufa.... Pomieszczenie gospodarcze wg mnie do takich nie należy. Ale w garażu mogłaby być jak najbardziej. U nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Kratki nie będzie, bo będzie w niej zalegał piach. Nie mówiąc o nieprzyjemnym zapachu z kanalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Na początku chciałam kratkę, bo wiadomo snieg z kół, zawsze można szlauchem spłukać itd. Potem przyszło nam do głowy, że przecież auta w garażu myć nie będziemy a ze śniegu tyle wody nie będzie. No i ten "zapach" z odpływu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Kratki nie będzie, bo będzie w niej zalegał piach. Nie mówiąc o nieprzyjemnym zapachu z kanalizacji. ano właśnie. Przez moment mielismy pomysł, żeby ją zostawić tak na wszelk wypadek. Ale ktoś podpowiedział ze jak bedzie nieuzywana to bedzie capić, o fuuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ja też byłam za kratką, ale mąż powiedział NIE i jej nie będzie, bo w garażu to on rządzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Wychodzi na to, że mężczyźni są praktyczni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A kobiety są i praktyczne i jeszcze o estetykę dbają, a czasami nawet pilnują wydatków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A kobiety są i praktyczne i jeszcze o estetykę dbają, a czasami nawet pilnują wydatków;) I są piękne i mądre i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 No nie wiem, u nas kratka będzie:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 No nie wiem, u nas kratka będzie:D:D:D:D ale to w niczym nie przeszkadza byc piękną i mądra:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ale to w niczym nie przeszkadza byc piękną i mądra:p Nie daję rady z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Święto refleksyjne to równoważymy humorem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Słusznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.11.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 U nas kratka w garażu będzie, wszyscy znajomi w sumie zrobili i nie narzekają. Moja siostra ma w pomieszczeniu gospodarczym i mówi że dzięki niej szybko się sprząta bo tylko polać wodą czy machnąć karcherem i cały brud po czyszczeniu pieca spływa a nie ze szmatą trzeba walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 U nas kratka w garażu będzie, wszyscy znajomi w sumie zrobili i nie narzekają. Moja siostra ma w pomieszczeniu gospodarczym i mówi że dzięki niej szybko się sprząta bo tylko polać wodą czy machnąć karcherem i cały brud po czyszczeniu pieca spływa a nie ze szmatą trzeba walczyć Jak zawsze wszystko ma dwie strony:) U nas miała być w garażu, ale myślę, ze bez niej przeżyjemy. Zresztą nie mamy już innego wyjścia, bo hydraulika gotowa. W kotłowni może faktycznie by się sprawdziła, ale u nas kotłownia w piwnicy, wiec z tym spływaniem to nie tak łatwo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Tak u nas Aga tez problem z wyjściem do kanalizy z piwnicy:/Tzn wcale się nie da:( Zbyt nisko piwnica w stosunku do studzienki:/ A ja poważnie myślałam nad tym żeby w piwnicy zrobić małe wc z umywalką albo chociaż sama umywalkę tak, żeby np pracując na ogrodzie czy w innych dziwnych sytuacjach;) nie trzeba było przez salon do łazienki latać...Ale niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) to żaden problem...podłączasz umywalkę czy też kibelek do rozdrabniacza, który to wszystko pompuje do kanalizy... Edytowane 1 Listopada 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 No coś Ty! Da się, trzeba tylko małą przepompownię zrobić i będzie działać. Przecież ja mam w piwnicy pralnię i woda musi mieć odpływ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts