Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej światecznie ;)

u nas kratka była zaplanowana w pomieszczeniu gospodarczym ale ją zaślepilismy i zakryliśmy gresem. Nie bardzo rozumielismy co pani architekt miała na mysli projektując ją w tym miejscu.... Mnie taka kratka wydaje sie byc niezbędna w pomieszczeniach które mozna myć za pomoca szlaufa.... Pomieszczenie gospodarcze wg mnie do takich nie należy. Ale w garażu mogłaby być jak najbardziej. U nas nie ma :(

Kratki nie będzie, bo będzie w niej zalegał piach. Nie mówiąc o nieprzyjemnym zapachu z kanalizacji.

ano właśnie. Przez moment mielismy pomysł, żeby ją zostawić tak na wszelk wypadek. Ale ktoś podpowiedział ze jak bedzie nieuzywana to bedzie capić, o fuuuuu...

U nas kratka w garażu będzie, wszyscy znajomi w sumie zrobili i nie narzekają. Moja siostra ma w pomieszczeniu gospodarczym i mówi że dzięki niej szybko się sprząta bo tylko polać wodą czy machnąć karcherem i cały brud po czyszczeniu pieca spływa a nie ze szmatą trzeba walczyć

Jak zawsze wszystko ma dwie strony:) U nas miała być w garażu, ale myślę, ze bez niej przeżyjemy. Zresztą nie mamy już innego wyjścia, bo hydraulika gotowa. W kotłowni może faktycznie by się sprawdziła, ale u nas kotłownia w piwnicy, wiec z tym spływaniem to nie tak łatwo;)

Tak u nas Aga tez problem z wyjściem do kanalizy z piwnicy:/

Tzn wcale się nie da:( Zbyt nisko piwnica w stosunku do studzienki:/

A ja poważnie myślałam nad tym żeby w piwnicy zrobić małe wc z umywalką albo chociaż sama umywalkę tak, żeby np pracując na ogrodzie czy w innych dziwnych sytuacjach;) nie trzeba było przez salon do łazienki latać...

Ale niestety:(