Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie no problem jest:)

Bo tylko ja widzę potrzebę zrobienia w piwnicy punktu sanitarnego:):)

I jak przedstawię inwestorowi pomysł dodatkowej pracy bo kanaliza juz zrobiona i dodatkowych kosztów (rozdrabniacz i pewnie jakas pompa) to niestety ale zostanę załatwiona odmownie:)

Szkoda że nie wiedziałam tego wczesniej że tak się da to może użyłabym jakichś trików;)

U nas będzie umywalka w kotłowni, żeby po napaleniu w piecu było gdzie ręce umyc, ale Lukarna, jak nie ma to najwyżej wilgotne chusteczki położysz, zeby wszystkich klamek nie wysmarowac i już

Nie no piec mamy miec gazowy więc pewnie problemu az takiego nie będzie.

Gorzej jak kiedys będzie potrzeba zakupienia i odpalenia pieca na paliwo stałe:D:D

Nie no problem jest:)

Bo tylko ja widzę potrzebę zrobienia w piwnicy punktu sanitarnego:):)

I jak przedstawię inwestorowi pomysł dodatkowej pracy bo kanaliza juz zrobiona i dodatkowych kosztów (rozdrabniacz i pewnie jakas pompa) to niestety ale zostanę załatwiona odmownie:)

Szkoda że nie wiedziałam tego wcześniej że tak się da to może użyłabym jakichś trików;)

z doświadczenia: dodatkowa wanna, kibelek w piwnicy bardzo się przydaje....

a z podłączeniem naprawdę nie ma problemu... w gotowej rurze kanalizacyjnej wstawia się taki trójnik jak do innych dopływów i do niego doprowadzasz rurkę od rozdrabniacza....

Tak też myślałam, że pewnie hydraulika jeszcze nie zaczęta, więc możesz użyć swoich trików;)

Niepotrzebnie temat z Ministrem zaczęłam przed chwilą:)

Nie i KONIEC:):):)

Co tam, ja w piwnicy nie planuję bywac zbyt często więc niech sobie radzi jak umie:):)

z doświadczenia: dodatkowa wanna, kibelek w piwnicy bardzo się przydaje....

a z podłączeniem naprawdę nie ma problemu... w gotowej rurze kanalizacyjnej wstawia się taki trójnik jak do innych dopływów i do niego doprowadzasz rurkę od rozdrabniacza....

I można to zrobić przy już "działającej" kanalizacji??

Bo jak tak to może jak faktycznie okaze się ze mój pomysł był jednak rewelacyjny;) to po zamieszkaniu sobie zrobimy;)