karolakr25 03.11.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja tu wariuję, przez ponad godzinę w nocy gadała przez telefon ze swoim facetem, a poza tym jest męcząca Właśnie wybiera kolor wózka, a jest jeszcze w I trymestrze i jest na podtrzymaniu Ma niecałe 18 lat i PLANOWAŁA tą ciążę :o:o I nie może zamówić niebieskiego wózka, bo przecież jeśli okaże się że będą mieli dziewczynkę, to przecież dziewczynka w niebieskim jeździć nie może (jak bym słyszała teściową ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.11.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Karola proponuję słuchawki do czasu jak Ci nie dostarczę informacji o łazience:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.11.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 karola - zwariowac można lukarna - ja tez sie cieszę Zże Was mam bo z mezem to akurat mamy ciche dni (juz 3 dzien mija ) Przypomniałam sobie że i ja mam juz COŚ do nowego domku, tyle że wywiezione do rodziców dlatego mi się zapomniało. Ale juz sie chwalę: teleskopowy stojak/karuzela na buty: http://img525.imageshack.us/img525/7595/teleskopowystojaknabuty.jpg Uploaded with ImageShack.us 2 donice http://img502.imageshack.us/img502/5496/pflanzensaeule.jpg Uploaded with ImageShack.us Prawda, że ładne i przydatne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.11.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Stojak bomba! Wiesz co mi przyszło do głowy? Jak Ci się znudzi, zawsze rura zostaje:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.11.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 a ten stojak do garderoby wstawisz?ja nie lubię tak trzymać butów, ja trzymam w kartonikach (oryginalnych lub przeźroczystych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.11.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja buty też mam w pudełkach, ale każdy ma jak lubi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.11.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Jak Ci się znudzi, zawsze rura zostaje:lol2:) Miałam w poprzedniej sypialni słup (od dachu) w pokoju i mnie strasznie denerwował, mąż sugerowal że przeciez moge go inaczej wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.11.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Miałam w poprzedniej sypialni słup (od dachu) w pokoju i mnie strasznie denerwował, mąż sugerowal że przeciez moge go inaczej wykorzystać I co? Spróbowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.11.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 I co? Spróbowałaś? powiedziałam ślubnego że spróbuję jak i on spróbuje ale stwierdził, ze on sie do tego nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.11.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 powiedziałam ślubnego że spróbuję jak i on spróbuje ale stwierdził, ze on sie do tego nie nadaje Tak to faceci na wszystkim się znają a tu tak szybko się poddał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.11.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Tak to faceci na wszystkim się znają a tu tak szybko się poddał.... a tak na to liczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.11.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Domyślam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.11.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 stojak planuję w szafie w wiatrołapie zamontować na bieżące buty (zwłaszcza te sportowe). Bo szpilki i inne wyjsciowe to tez w pudełeczkach i to ładnie opisane coby szukając nie zaglądac do każdego wiecie co - głupia jestem! nO jaka stara taka głupia. O mało co nie dostałam zawału przed momentem. O 13 połozyłam Lenkę spac. ale chciała z huśtawką bo przywiozłysmy z działki na sezon zimowy do domu (takie plastikowe siedzisko na sznurach). No i włozyłam jej te hustawkę do łóżeczka i zasnęła w mig. I siedzę tera i sie zastanawiam co ona tak długo śpi. I w momencie przypomniałam sobie o tej hustawce i tych sznurach którymi mogła sie udusic ! O mało co nie umarłam zanim upewniłam sie ze słodko spi a hustawka lezy obok.... Boże kochany jaki człowiek czasami bezmyslny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.11.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Biedna mała Mój w sierpniu huśtał się na takiej huśtawce i nagle zasnął i spał w niej 3 godziny jak sie obudził to znów chciał być huśtany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.11.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 :D No co, zasnął przecież tylko na MOMENT:D:D ps. wiecie co a ja się cały czas boję żeby mi jakiś słup nagle w sypialni nie stanął bo "pani, inaczej się nie da":/ Chociaż cieśla się zarzeka że wszystko będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.11.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Pinacolada a gdzie dorwalas ten teleskopowy stojak/karuzela na butyNigdy czegoś takiego nie widziałam, ja nie mam gdzie trzymać pudelek i wszystkie szpilki mam w takiej wiszących kieszonkach na ściance bocznej szafy uczepione ale to rozwiązanie byłoby akurat idealne dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.11.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Pinacolada a gdzie dorwalas ten teleskopowy stojak/karuzela na buty Nigdy czegoś takiego nie widziałam, ja nie mam gdzie trzymać pudelek i wszystkie szpilki mam w takiej wiszących kieszonkach na ściance bocznej szafy uczepione ale to rozwiązanie byłoby akurat idealne dla mnie. http://www.tchibo.pl "Na dużą kolekcję butów. Łatwy montaż bez wiercenia – rozciągany pomiędzy podłogą a sufitem. Do zastosowania aż 8 elementów obrotowych – montowane na dowolnej wysokości. Łatwy do złożenia. Gumowe nakładki zapobiegające zadrapaniom. Z aluminium i czarnego tworzywa sztucznego. Teleskopowy drążek rozciągany od ok. 2,4 do 2,8 m. Na 48 par butów." ale w aktualnej ofercie tego nie ma. Kupiłam to pewnie rok temu Ale filuj bo ja za pierwszym razem tez nie kupiłam bo za długo myslałam i już nie było. Ale drugą szansę juz wykorzystałam i to szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.11.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 :D No co, zasnął przecież tylko na MOMENT:D:D cofnij się, bo ci chyba jego zdjęcia śpiącego na huśtawce wysyłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.11.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Znalazłam na allegro. Kosztuje 99zł. Przyznam jednak, że wolałabym pomacać. Nie widzieliście w Ikei czy Leroy Merlin czegoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.11.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Znalazłam na allegro. Kosztuje 99zł. to dobra cena - płaciłam napewno więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts