Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Ja tu wariuję, przez ponad godzinę w nocy gadała przez telefon ze swoim facetem, a poza tym jest męcząca

Właśnie wybiera kolor wózka, a jest jeszcze w I trymestrze i jest na podtrzymaniu

Ma niecałe 18 lat i PLANOWAŁA tą ciążę :o:o:o

I nie może zamówić niebieskiego wózka, bo przecież jeśli okaże się że będą mieli dziewczynkę, to przecież dziewczynka w niebieskim jeździć nie może (jak bym słyszała teściową :p)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

karola - zwariowac można

lukarna - ja tez sie cieszę Zże Was mam bo z mezem to akurat mamy ciche dni (juz 3 dzien mija ;) )

Przypomniałam sobie że i ja mam juz COŚ do nowego domku, tyle że wywiezione do rodziców dlatego mi się zapomniało. Ale juz sie chwalę:

teleskopowy stojak/karuzela na buty:

http://img525.imageshack.us/img525/7595/teleskopowystojaknabuty.jpg

Uploaded with ImageShack.us

2 donice :)

http://img502.imageshack.us/img502/5496/pflanzensaeule.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Prawda, że ładne i przydatne ? :)

stojak planuję w szafie w wiatrołapie zamontować na bieżące buty (zwłaszcza te sportowe). Bo szpilki i inne wyjsciowe to tez w pudełeczkach i to ładnie opisane coby szukając nie zaglądac do każdego

wiecie co - głupia jestem! nO jaka stara taka głupia. O mało co nie dostałam zawału przed momentem. O 13 połozyłam Lenkę spac. ale chciała z huśtawką bo przywiozłysmy z działki na sezon zimowy do domu (takie plastikowe siedzisko na sznurach). No i włozyłam jej te hustawkę do łóżeczka i zasnęła w mig. I siedzę tera i sie zastanawiam co ona tak długo śpi. I w momencie przypomniałam sobie o tej hustawce i tych sznurach którymi mogła sie udusic ! O mało co nie umarłam zanim upewniłam sie ze słodko spi a hustawka lezy obok.... Boże kochany jaki człowiek czasami bezmyslny jest :(

Pinacolada a gdzie dorwalas ten teleskopowy stojak/karuzela na buty

Nigdy czegoś takiego nie widziałam, ja nie mam gdzie trzymać pudelek i wszystkie szpilki mam w takiej wiszących kieszonkach na ściance bocznej szafy uczepione ale to rozwiązanie byłoby akurat idealne dla mnie.

http://www.tchibo.pl

"Na dużą kolekcję butów. Łatwy montaż bez wiercenia – rozciągany pomiędzy podłogą

a sufitem. Do zastosowania aż 8 elementów obrotowych – montowane na dowolnej wysokości. Łatwy do złożenia. Gumowe nakładki zapobiegające zadrapaniom. Z aluminium

i czarnego tworzywa sztucznego. Teleskopowy drążek rozciągany od ok. 2,4 do 2,8 m. Na 48 par butów."

ale w aktualnej ofercie tego nie ma. Kupiłam to pewnie rok temu ;) Ale filuj bo ja za pierwszym razem tez nie kupiłam bo za długo myslałam i już nie było. Ale drugą szansę juz wykorzystałam :) i to szybko ;)