agalind 12.11.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Lubię gdy wszytsko do siebie pasuje, ale sprzęty raczej nie beda z jednej firmy. Wybiorę to co mi się podoba, co jest dobre. Lodówki i zmywarki nawet nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.11.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Piekarnik i mikrofalę (jeśli wpadnie jakaś kasa) będę chciała z jednej linii, reszta jak leci i tu patrząc na okazje bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 A płyta i np. piekarnik? Tu siemens to np. amica... Sama się właśnie nad tym głowię, właściwie w przypadku tych sprzętów to chyba tylko o logo firm chodzi;) ale piekarnik i mikrofala to chyba już muszą być z tej samej firmy - u mnie na pewno będą - a reszta nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Piekarnik i płytę pewnie zgram, bo będa nad sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2011 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Właśnie wrzuciłam do dziennika najnowsze budowlane dzieło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.11.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 I to jest zdjęcia dnia:) Ja bardzo blacholubna jestem:) Tym miłym akcentem żegnam sie do jutra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.11.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 podsumowując podłogówkę: nie daje się jej pod wannami, brodzikami, stałymi meblowymi zabudowaniami...meble, które stoją na podłogówce cała swoją dolna powierzchnią niszczą się... drewno za bardzo wysycha i pęka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2011 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 I to jest zdjęcia dnia:) Ja bardzo blacholubna jestem:) Tym miłym akcentem żegnam sie do jutra:) Tak sie tym dzisiaj cieszyłam, ze aż zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2011 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 podsumowując podłogówkę: nie daje się jej pod wannami, brodzikami, stałymi meblowymi zabudowaniami... meble, które stoją na podłogówce cała swoją dolna powierzchnią niszczą się... drewno za bardzo wysycha i pęka... Esiak jak zawsze konkretnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2011 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.11.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Tak sie tym dzisiaj cieszyłam, ze aż zapomniałam Aga no gratuluję:D I powiem szczerze że wygląda pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.11.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ten deser na śniadanie to dopiero coś! Baaaaardzo mi się ta Twoja blacha podoba, ja też taką pierwotnie chciałam ale u nas nie mieli takowej w sprzedaży (mogli sprowadzić ale nie było gdzie naocznie obejrzeć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.11.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Aga - będzie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Dziękuję dziewczyny. Cieszę się, ze się podoba. Napatrzeć się nie mogę na to zdjęcie:lol2: Mam nadzieję, ze efekt końcowy nie będzie odbiegał jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Aga, efekt końcowy może być TYLKO lepszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.11.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No proszę ! Na tym forum nie wolno chodzić spać przed północą bo omijają piekne zdjęcia! Blacha miodzio !!! Powiem Ci szczerze , że jest to jedyna blacha, która mi się podoba ! Pewnie gdyby nie nasze wole oka, które niejako narzuciły nam karpiówkę to pewnie stanęłoby na takiej blasze. Gratuluję i czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Aga, efekt końcowy może być TYLKO lepszy:) I tego się trzymam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No proszę ! Na tym forum nie wolno chodzić spać przed północą bo omijają piekne zdjęcia! Blacha miodzio !!! Powiem Ci szczerze , że jest to jedyna blacha, która mi się podoba ! Pewnie gdyby nie nasze wole oka, które niejako narzuciły nam karpiówkę to pewnie stanęłoby na takiej blasze. Gratuluję i czekam na efekt końcowy Dziękuję. Nasz dach jest prosty, więc mogliśmy sobie pozwolić na takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.11.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Masz na dachu taką blachę o jakiej ja marzę!!!!! Ale u nas, na 4 spadowym dachu, nie wyglądałaby tak cudownie jak u ciebie. Do tego mamy tylko 25 st. nachylenia, więc też nie ten efekt ;( i wszyscy mówią, że byłoby strasznie dużo odpadków u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Odpadów byłoby sporo, to pewne. Wykończenie koszy itp. wymagałoby trochę pracy i umiejętności. W przypadku prostego dachu kupuje się już docięte na długość panele i tylko w miejscach gdzie sa okna trzeba troche powycinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts