pumpaluna 14.11.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 no i w ten oto sposób mamy kolejną zaletę prostych, 2spadowych dachów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Och, wyaje mi się, że tych zalet jest dosyć sporo. Przede wszystkim ich koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Przede wszystkim prostota;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.11.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) Oj, tak. To jest najważniejsze Edytowane 15 Listopada 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.11.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Oczywiście nie mylic z prostactwem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.11.2011 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Aga, pamiętasz gdy kiedyś proponowałaś mi zegar dworcowy w salonie? Teraz, gdy koncepcje coraz bardziej dojrzewają dla tego zegara też znajdzie się miejsce:) Nie w samym salonie, ale w ciągu komunikacyjnym, na granicy klatki schodowej i salonu. Warto mi podrzucac pomysły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.11.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Proszę o okazanie takiego typowanego zegara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Jak wybiorę to pokażę Na pewno dwustronny i jak najmniej ozdobny. Aga, żeby niepotrzebnie Cię nie straszyc tymi drzwiami, dopytałam i podobno te kupowane w słynnej hormannowskiej promocji były wadliwe (kuzynka ma te z promocji, a Karolina nie pamięta), te modele w regularnej cenie 4tys. są dobre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Aga, pamiętasz gdy kiedyś proponowałaś mi zegar dworcowy w salonie? Teraz, gdy koncepcje coraz bardziej dojrzewają dla tego zegara też znajdzie się miejsce:) Nie w samym salonie, ale w ciągu komunikacyjnym, na granicy klatki schodowej i salonu. Warto mi podrzucac pomysły:) Cieszę się, ze mogłam pomóc:) Gdy pisałaś stylu wiatrołapu od razu przyszedł mi do głowy dworcowy zegar (taki dwustronny z peronu). Nie moge doczekac się fotek z realizacji, chociaz pewnie nie tylko ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Proszę o okazanie takiego typowanego zegara Czyżbyś miała ochotę na zaczerpnięcie inspiracji w Waszym "wagoniku"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.11.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Widzę, że się doszkoliłaś i wróciłaś Jak tam stolica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Może dziwnie to zabrzmi, ale tam wiem, że żyję. Wszystko wokół pędzi i mnie tez napędza. Inna sprawa, że próbowałam tam żyć na pełen etat, ale to nie dla mnie. Pozostałam fanka krótkich wypadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ja też niby żyłam tam na pełny etap, ale tak naprawdę miasto widziałam tylko w ciemności, bo wstawałam przed wschodem słońca, a pracę kończyłam po zachodzie. Aga, obiecałaś łazienkę od Karoli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Lata leca a pamięć szwankuje;). Zaraz poszukam wizualek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ja też niby żyłam tam na pełny etap, ale tak naprawdę miasto widziałam tylko w ciemności, bo wstawałam przed wschodem słońca, a pracę kończyłam po zachodzie. Miałam podobnie i dlatego już mnie tam nie ma. Z drugiej strony weekendowe łażenie po knajpkach wspominam bardzo miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.11.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Aga, obiecałaś łazienkę od Karoli:) Na temat łazienki powiem tylko tyle, że mnie się ona bardzo, bardzo, ale to bardzo podoba. Jest bardzo w moim stylu Podoba mis ie sposób ułożenia płytek na podłodze i na ścianach we wnęce prysznicowej I choć chciałam dać u siebie białe płytki, to jednak już nie jestem taka do nich przekonana. Teraz jest 50/50% białe /szare Agalind. Mam nadzieję, ze nie napisałam zbyt dużo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Alez skądże. Karola, ja jestem Ci bardzo wdzięczna, że chciałaś wogle sie nad moją łazienka pochylić Nie zdązyłam jeszcze nadrobić zaległości, ale przy okazji to gratuluję i trzymam kciuki, bo za kilka dni córcia będzie już z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.11.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Nie ma sprawy dla mnie to była sama przyjemność a Lena będzie z nami za +/- 11,5 godziny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ojeju, jak ten czas leci. Ciesze sie z Wami A co do łazienki to cały czas łamię się nad białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ojeju, jak ten czas leci. Ciesze sie z Wami A co do łazienki to cały czas łamię się nad białą. tak jak jest jest cudnie!!!!!! te szare płytki ułożone z przesunięcie są cudowne!!!!!! i jeśli u nas w łazience na parterze płytki będą w prostokącie, to właśnie ułożymy je z przesunięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts