Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak wybiorę to pokażę:) Na pewno dwustronny i jak najmniej ozdobny.

Aga, żeby niepotrzebnie Cię nie straszyc tymi drzwiami, dopytałam i podobno te kupowane w słynnej hormannowskiej promocji były wadliwe (kuzynka ma te z promocji, a Karolina nie pamięta), te modele w regularnej cenie 4tys. są dobre:)

Aga, pamiętasz gdy kiedyś proponowałaś mi zegar dworcowy w salonie? Teraz, gdy koncepcje coraz bardziej dojrzewają dla tego zegara też znajdzie się miejsce:) Nie w samym salonie, ale w ciągu komunikacyjnym, na granicy klatki schodowej i salonu. Warto mi podrzucac pomysły:)

Cieszę się, ze mogłam pomóc:) Gdy pisałaś stylu wiatrołapu od razu przyszedł mi do głowy dworcowy zegar (taki dwustronny z peronu). Nie moge doczekac się fotek z realizacji, chociaz pewnie nie tylko ja;)

Ja też niby żyłam tam na pełny etap, ale tak naprawdę miasto widziałam tylko w ciemności, bo wstawałam przed wschodem słońca, a pracę kończyłam po zachodzie.

Miałam podobnie i dlatego już mnie tam nie ma. Z drugiej strony weekendowe łażenie po knajpkach wspominam bardzo miło.

Aga, obiecałaś łazienkę od Karoli:)

Na temat łazienki powiem tylko tyle, że mnie się ona bardzo, bardzo, ale to bardzo podoba. Jest bardzo w moim stylu :)

Podoba mis ie sposób ułożenia płytek na podłodze i na ścianach we wnęce prysznicowej :)

I choć chciałam dać u siebie białe płytki, to jednak już nie jestem taka do nich przekonana. Teraz jest 50/50% białe /szare

Agalind. Mam nadzieję, ze nie napisałam zbyt dużo ;) ?

Ojeju, jak ten czas leci. Ciesze sie z Wami :hug:

A co do łazienki to cały czas łamię się nad białą.

:no: tak jak jest jest cudnie!!!!!! te szare płytki ułożone z przesunięcie są cudowne!!!!!! i jeśli u nas w łazience na parterze płytki będą w prostokącie, to właśnie ułożymy je z przesunięciem :)