Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:no: tak jak jest jest cudnie!!!!!! te szare płytki ułożone z przesunięcie są cudowne!!!!!! i jeśli u nas w łazience na parterze płytki będą w prostokącie, to właśnie ułożymy je z przesunięciem :)

Obojetnie w jakim kolorze prostokątne płytki zawsze kładłabym z przesunięciem.

Obojetnie w jakim kolorze prostokątne płytki zawsze kładłabym z przesunięciem.

Ja planowałam na podłodze wszędzie dać kwadratowe, by nie było tego problemu :lol2: nawet na prostokątne za bardzo nie patrzyłam ;)

Ta mozaika przy umywalce wygląda super :yes: łazienka minimalistyczna i szara, ale na pewno nie będzie "chłodna " w odbiorze :) :) i bardzo łatwo dodatkami zmienić jej oblicze :)

Koło wc jest farba, bo po pierwsze nie chciałam wyróżniać "tronu", a po drugie chcę minimum płytek. Nie wiem czy to praktyczne rozwiazanie, ale będę miała jeszcze troche czasu na ewentualne zmiany.

Jaki kolor fug dałabyś do białych płytek?

No może nie taka całkiem biała łazienka, tylko np. z odcieniem szarosci i wtedy fuga lekko szara.

Bardzo mi się podoba wasza łazienka. Też mówiłam mężowi o mijance ale nie był przekonany. Jak wasze zobaczył to stwierdził, że miałam rację, uffff

Mnie te białe płytki właśnie problemem z fugą zniechęcają a tak strasznie chciałam mieć jedną całą białą z a'la drewnianymi wstawkami :( My też planujemy minimum płytek, ale jednak doradzają nam żeby zrobić tu gdzie idzie miska i bidet. Tyle, że u nas będzie odcięty na pewnej wysokości, a nie do sufitu pion ciągnięty więc i płytek pójdzie niewiele.

Zdradzisz z jakiej kolekcji te Twoje szarości?

Właśnie oglądałam łazienkę w szarości i sie załamałam czy ja aby wiem co robie: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?100130-ŁAZIENKI-NASZE-!!!!!!/page409 (post #8164)

ja bym sie tym nie sugerowała

pamiętasz co ci napisałam? ważne by światło było o ciepłej barwie, i od razu łazienka będzie inna

tak jest z każdymi płytki w każdym kolorze, są na forum cudne czarne łazienki i wcale nie są ciemne i ponure, ale znajdziesz też białe, zimne jak śnieg