Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Bardzo mi się podoba wasza łazienka. Też mówiłam mężowi o mijance ale nie był przekonany. Jak wasze zobaczył to stwierdził, że miałam rację, uffff

Mnie te białe płytki właśnie problemem z fugą zniechęcają a tak strasznie chciałam mieć jedną całą białą z a'la drewnianymi wstawkami :( My też planujemy minimum płytek, ale jednak doradzają nam żeby zrobić tu gdzie idzie miska i bidet. Tyle, że u nas będzie odcięty na pewnej wysokości, a nie do sufitu pion ciągnięty więc i płytek pójdzie niewiele.

Zdradzisz z jakiej kolekcji te Twoje szarości?

Nowa Gala Signum SG12.

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tu się ukryłyście !!!

aga - łazienka cudna - całkowicie w moim klimacie :) No i drewniany blat ;) Miodzio!

Ja od kilku dni szukam w necie płytek, które chciałam do łazienki dziewczynek i nie mogę znaleźć. Przeglądnęłam tysiące stron i nic :( Dobrze, że wiem, w którym sklepie w mojej mieścinie mają je na wystawce więc jutro czym prędzej się tam wybiorę i w końcu odpiszę. W prawdzie moja Julka nie jest do nich przekonana ale może jak Dominika wymysli z nich cos fajnego to da się na nie namówić. Jeśli nie to zgapię od MarJel i zrobię Tender Way Viola z Paradyża.

Tender Way Viola z Paradyża - masz jakiś pomysł, bo ten wzorek do łatwych nie należy? No, chyba, ze z kolorów rezygnujesz?

nie bardzo :( Oddam to w ręce Dominiki ;) jedno wiem - płytek nie będzie duzo. I chciałabym całe wnętrze kabiny prysznicowej i obudowę wanny w mozaice ale boję się, że cena mnie powali :(

Lukarna, dziękuję.:) Jutro masz bojowe zadanie, tylko nie zagrzeb sie w papierach, bo na FM wszyscy będa czekać na wiadomości o Karoli i Lence.

Wiecie co, wzruszyłam sie, ze wy tak wszystkie czekacie na to info :oops: mąż mówi, ze powinien był sie zająć tym fenomenem

bo wy nas nie znacie, na oczy nie widziałyście, a oczekujecie na to rozwiązanie ze mną

Chcialam hol, kuchnię i witrołap w tym samaym co dolna łazienka, czyli Nowa Gala Singum SG12.

I słusznie - ja też tak zrobiłam. I tez byłam zakochana w Nowej gali signum . Zdradziłam ją z Cementytem tylko ze wzglęu na większe podobieństwo jego do płyt betonowych, ktore juz miałam. A potem doszłam do wniosku, że kolejnych wyborów nie przeżyję więc zakupiłam to samo na wiatrołap i kuchnię :)

Wiecie co, wzruszyłam sie, ze wy tak wszystkie czekacie na to info :oops: mąż mówi, ze powinien był sie zająć tym fenomenem

bo wy nas nie znacie, na oczy nie widziałyście, a oczekujecie na to rozwiązanie ze mną

My tutaj jesteśmy przypadkiem na podstawie, którego można napisać pewnie niejedna rozprawę naukową;) Przed Twoim mężem sporo pracy. Przecież tu niektórzy piszą lampach, które nie świecą i zastawach, na których nikt nie je...

Oj tam, ja mam wrażenie jakbym Cię znała:)

I cały czas mnie męczy skąd Ty możesz mnie znac:):):)

ja też nie wiem skąd cię znam, wiem że cię widziałam gdzieś i kiedyś, ale nie potrafię cie umiejscowić :(

P.S. Ja tez mam wrażenie, że od dawna cie znam :lol2:

Edytowane przez karolakr25

My tutaj jesteśmy przypadkiem na podstawie, którego można napisać pewnie niejedna rozprawę naukową;) Przed Twoim mężem sporo pracy. Przecież tu niektórzy piszą lampach, które nie świecą i zastawach, na których nikt nie je...

Mój sie specjalizuje w leczeniu schizofrenii i rozdwojenia jaźni, więc w sumie tymi nieświecącymi lampami tez moze się zająć :lol2: