agalind 20.11.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Bardzo mi się podoba wasza łazienka. Też mówiłam mężowi o mijance ale nie był przekonany. Jak wasze zobaczył to stwierdził, że miałam rację, uffff Mnie te białe płytki właśnie problemem z fugą zniechęcają a tak strasznie chciałam mieć jedną całą białą z a'la drewnianymi wstawkami My też planujemy minimum płytek, ale jednak doradzają nam żeby zrobić tu gdzie idzie miska i bidet. Tyle, że u nas będzie odcięty na pewnej wysokości, a nie do sufitu pion ciągnięty więc i płytek pójdzie niewiele. Zdradzisz z jakiej kolekcji te Twoje szarości? Nowa Gala Signum SG12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Lukarna, dziękuję. Jutro masz bojowe zadanie, tylko nie zagrzeb sie w papierach, bo na FM wszyscy będa czekać na wiadomości o Karoli i Lence. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 No coś Ty będę dzielnie czekać na stanowisku (pracy) i zaraz dam Wam znac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Tu się ukryłyście !!! aga - łazienka cudna - całkowicie w moim klimacie No i drewniany blat Miodzio! Ja od kilku dni szukam w necie płytek, które chciałam do łazienki dziewczynek i nie mogę znaleźć. Przeglądnęłam tysiące stron i nic Dobrze, że wiem, w którym sklepie w mojej mieścinie mają je na wystawce więc jutro czym prędzej się tam wybiorę i w końcu odpiszę. W prawdzie moja Julka nie jest do nich przekonana ale może jak Dominika wymysli z nich cos fajnego to da się na nie namówić. Jeśli nie to zgapię od MarJel i zrobię Tender Way Viola z Paradyża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Nowa Gala wygląda naprawde dobrze. Od razu wpadła mi w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Tender Way Viola z Paradyża - masz jakiś pomysł, bo ten wzorek do łatwych nie należy? No, chyba, ze z kolorów rezygnujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Tender Way Viola z Paradyża - masz jakiś pomysł, bo ten wzorek do łatwych nie należy? No, chyba, ze z kolorów rezygnujesz? nie bardzo Oddam to w ręce Dominiki jedno wiem - płytek nie będzie duzo. I chciałabym całe wnętrze kabiny prysznicowej i obudowę wanny w mozaice ale boję się, że cena mnie powali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Oglądałam ostatnio właśnie na żywo Nową Galę - piękna jest:) Pinacolada wyguglałam sobie te Tender, można pewnie je ciekawie zrobić... A te Twoje które chcesz to rozumiem że nie wiesz jak się nazywają tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Lukarna, dziękuję. Jutro masz bojowe zadanie, tylko nie zagrzeb sie w papierach, bo na FM wszyscy będa czekać na wiadomości o Karoli i Lence. Wiecie co, wzruszyłam sie, ze wy tak wszystkie czekacie na to info mąż mówi, ze powinien był sie zająć tym fenomenem bo wy nas nie znacie, na oczy nie widziałyście, a oczekujecie na to rozwiązanie ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Aga, a co planujesz na podłogi do wiatrołapu, holu, kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Podoba mi sie jeszcze Polcolorit seria Soffi - ten dmmuchawiec wymiata - ale że oczojebek z niego to mógłby być tylko w 1 miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Oj tam, ja mam wrażenie jakbym Cię znała:) I cały czas mnie męczy skąd Ty możesz mnie znac:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 A te Twoje które chcesz to rozumiem że nie wiesz jak się nazywają tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Chcialam hol, kuchnię i witrołap w tym samaym co dolna łazienka, czyli Nowa Gala Singum SG12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ja jeszcze myślę o orientale i bardzo mi się podoba Arkesia Paradyża - zwłaszcza do kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Chcialam hol, kuchnię i witrołap w tym samaym co dolna łazienka, czyli Nowa Gala Singum SG12. I słusznie - ja też tak zrobiłam. I tez byłam zakochana w Nowej gali signum . Zdradziłam ją z Cementytem tylko ze wzglęu na większe podobieństwo jego do płyt betonowych, ktore juz miałam. A potem doszłam do wniosku, że kolejnych wyborów nie przeżyję więc zakupiłam to samo na wiatrołap i kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Wiecie co, wzruszyłam sie, ze wy tak wszystkie czekacie na to info mąż mówi, ze powinien był sie zająć tym fenomenem bo wy nas nie znacie, na oczy nie widziałyście, a oczekujecie na to rozwiązanie ze mną My tutaj jesteśmy przypadkiem na podstawie, którego można napisać pewnie niejedna rozprawę naukową Przed Twoim mężem sporo pracy. Przecież tu niektórzy piszą lampach, które nie świecą i zastawach, na których nikt nie je... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) Oj tam, ja mam wrażenie jakbym Cię znała:) I cały czas mnie męczy skąd Ty możesz mnie znac:):) ja też nie wiem skąd cię znam, wiem że cię widziałam gdzieś i kiedyś, ale nie potrafię cie umiejscowić P.S. Ja tez mam wrażenie, że od dawna cie znam Edytowane 20 Listopada 2011 przez karolakr25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.11.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 My tutaj jesteśmy przypadkiem na podstawie, którego można napisać pewnie niejedna rozprawę naukową Przed Twoim mężem sporo pracy. Przecież tu niektórzy piszą lampach, które nie świecą i zastawach, na których nikt nie je... Mój sie specjalizuje w leczeniu schizofrenii i rozdwojenia jaźni, więc w sumie tymi nieświecącymi lampami tez moze się zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ciekawe dlaczego:D ps. Karola - błyskawica, to ciekawe dlaczego było do poprzedniego posta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts