Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie co, wzruszyłam sie, ze wy tak wszystkie czekacie na to info :oops: mąż mówi, ze powinien był sie zająć tym fenomenem

bo wy nas nie znacie, na oczy nie widziałyście, a oczekujecie na to rozwiązanie ze mną

Trochę czasu tu spędzamy, więc nie ma sie czemu dziwić.

To już jest na gotowo. Tak zostaje, no chyba, ze ktoś chce sobie to malować. My zostawiamy jak jest. Tak naprawdę, to podłogę przemysłową robi się podczas robienia wylewki, czyli leją beton jak na wylewki, a potem gdy trochę zaschnie zacierają górną warstwę, sypią pył, potem spryskują różnymi specyfikami. Trwa to kilkanaście godzin. U nas zalali podłogi w czwartek rano a potem od popołudnia, przez całą noc do południa następnego dnia siedzieli i "głaskali". Jeszcze wczoraj byli popryskać.

aga - fajna ta podłoga :) Powiem szczerze, że ja jak byłam na takim etapie to jeszcze nie wiedziałam co to podłoga przemysłowa :oops: Pewnie taka by poszła do pom.gosp i kotłowni.... A tak to jest najtanszy gres ;)

Nie mogę się doczekać fotki całego dachu !!!

a w kotłowni podłogę dajecie też na ścianach czy tylko na podłodze? bo ja myślałam, żeby dać podłogę i te 2 ściany przy których piec będzie

:lol2:

zdecydowanie podłoge zostawiamy na podłdze :p

a tak na serio to ja dałam płytki do samej góry tam gdzie piec i tam gdzie pralka :)