agalind 20.11.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ja jeszcze myślę o orientale i bardzo mi się podoba Arkesia Paradyża - zwłaszcza do kuchni... Orientale jak dla mnie zbyt "żylasty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ciekawe dlaczego:D ps. Karola - błyskawica, to ciekawe dlaczego było do poprzedniego posta:D chodzi ci o tą małą edycję treści?? rozpędziłam sie i napisałam za dużo i nieco nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Wiecie co, wzruszyłam sie, ze wy tak wszystkie czekacie na to info mąż mówi, ze powinien był sie zająć tym fenomenem bo wy nas nie znacie, na oczy nie widziałyście, a oczekujecie na to rozwiązanie ze mną Trochę czasu tu spędzamy, więc nie ma sie czemu dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ja zmykam. Karola, Będę o Tobie/Was jutro myslała. Trzymam mocno kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.11.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Trochę czasu tu spędzamy, więc nie ma sie czemu dziwić. niby tak, ale ciągle tylko piszemy , fakt o wielu rzeczach, a nie tylko o budowie, ale dla mnie to ciągle zaskakujące Ja zmykam. Karola, Będę o Tobie/Was jutro myslała. Trzymam mocno kciuki. ] Dziekuję ja też idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Karola nie o edycję tylko zanim odpisałam na Twojego posta to już zdazyłaś dodać nastepny:) Aga do jutra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.11.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ostatnio jak wariatka jeździłam po wszystkich poziomach garażu i przyglądałam się podłogom przemysłowym:D Fajnie się mienią i mnie przekonują, ale męża nie, więc płytkujemy. Wasze na razie megabłyszczące i bardzo ładne. Można zabarwić taki beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Są różne kolory (za dopłatą), ale niektórzy zwyczajnie też go malują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.11.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Mnie się nawet taki surowy bez dopłaty;) podoba. A co to za drobinki, ze się mienią, w każdej przemysłówce to widziałam i dodaje im to takiego satynowego połysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Podczas zacierania sypią jakimś grafitowym pyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.11.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Fajna ta podłoga...Pisałaś gdzieś może o cenie za metr?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 60zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 To jeszcze chyba nie tak źle...I to już na gotowo jest, nic z tym nie trzeba robić??I grubość jaką ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 To już jest na gotowo. Tak zostaje, no chyba, ze ktoś chce sobie to malować. My zostawiamy jak jest. Tak naprawdę, to podłogę przemysłową robi się podczas robienia wylewki, czyli leją beton jak na wylewki, a potem gdy trochę zaschnie zacierają górną warstwę, sypią pył, potem spryskują różnymi specyfikami. Trwa to kilkanaście godzin. U nas zalali podłogi w czwartek rano a potem od popołudnia, przez całą noc do południa następnego dnia siedzieli i "głaskali". Jeszcze wczoraj byli popryskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Mnie się nawet taki surowy bez dopłaty;) podoba. Mnie tez, dlatego taki zostaje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.11.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 aga - fajna ta podłoga Powiem szczerze, że ja jak byłam na takim etapie to jeszcze nie wiedziałam co to podłoga przemysłowa Pewnie taka by poszła do pom.gosp i kotłowni.... A tak to jest najtanszy gres Nie mogę się doczekać fotki całego dachu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.11.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 a w kotłowni podłogę dajecie też na ścianach czy tylko na podłodze? bo ja myślałam, żeby dać podłogę i te 2 ściany przy których piec będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 a w kotłowni podłogę dajecie też na ścianach czy tylko na podłodze? bo ja myślałam, żeby dać podłogę i te 2 ściany przy których piec będzie zdecydowanie podłoge zostawiamy na podłdze a tak na serio to ja dałam płytki do samej góry tam gdzie piec i tam gdzie pralka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 hahaha no tak, oddajmy podłodze podłogę oczywiście chodziło mi o płytki na ścianach koło pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Aga, jak tam wyceny kominków? Na jaki wkład się zdecydowałaś? Nasza koza będzie pod koniec tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts