agalind 22.11.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) aga - fajna ta podłoga Powiem szczerze, że ja jak byłam na takim etapie to jeszcze nie wiedziałam co to podłoga przemysłowa Pewnie taka by poszła do pom.gosp i kotłowni.... A tak to jest najtanszy gres Nie mogę się doczekać fotki całego dachu !!! Cierpliwości, zdjęcia powinny być już niedługo;) Został im jeszcze kawałeczek, ale dach pokaże dopiero jak będzie cały gotowy:). W każdym razie wygląda świetnie:lol2: Edytowane 22 Listopada 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 hahaha no tak, oddajmy podłodze podłogę oczywiście chodziło mi o płytki na ścianach koło pieca U nas kotłownia będzie w stylu "masarnianym", czyli wszystkie ściany w płytkach. Oprócz pieca będziemy tam skład ekogroszku i łatwiej będzie sprzątnąć, bo wiadomo, ze ściany od samych worków mogą się pobrudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aga, jak tam wyceny kominków? Na jaki wkład się zdecydowałaś? Nasza koza będzie pod koniec tygodnia. Z kominkiem mi się nie spieszy, bo zakładać będziemy go dopiero styczeń/luty. Wysłałam w niedzielę maile z pytaniami o wyceny i czekam cierpliwie. Wkład to Lechma PL200 Exclusive SBJ http://www.lechma.com.pl/images/kominki_wodne/exclusive-sb-p_m.jpg Oczywiście pochwal się kozą. Będziecie ją od razu montować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Z kominkiem mi się nie spieszy, bo zakładać będziemy go dopiero styczeń/luty. Wysłałam w niedzielę maile z pytaniami o wyceny i czekam cierpliwie. Wkład to Lechma PL200 Exclusive SBJ http://www.lechma.com.pl/images/kominki_wodne/exclusive-sb-p_m.jpg Oczywiście pochwal się kozą. Będziecie ją od razu montować? my też będziemy mieli Lechme - PL190 Standard - bo lux ma za nowoczesną szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2011 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) W waszych wnętrzach faktycznie zbyt nowoczesny. Nam właśnie o taki chodziło. Poza tym Lux ma ten czarny fragment szyby na dole, który mi kompletnie nie pasuje, bo jest niesymetrycznie;) Lechma ma dobre opinie, dlatego ją wybraliśmy. Znajomy, który zajmuje się kominkami też nam ją polecał. Edytowane 22 Listopada 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.11.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ale to bierzecie z płaszczem wodnym...?a do czego będzie to podłączone? kocioł gazowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Piec na ekogroszek, a kominek dodatkowo do grzania wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.11.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 aga - piękny ten kominek!!! Pewnie kosztuje majątek .... Ps. ja powinnam była to samo zrobic ze schodami co Ty z dachem - nie pokazywac w trakcie Dziś nic nie pokażę No chyba, że skonczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2011 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Pisałam Ci, żebyś nie pokazywała;) Kominek trochę kosztuje, ale od początku wiedziałam, ze musi być z PW i boczną szybą. Innych nawet nie oglądałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.11.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Wkład ładny, bo prosty i ma dużo szyby;) Jak chcesz go obudować? Domyślam się, że też prosto;) Kominek, który ma pełnić jakieś funkcje pozaestetyczne raczej nie może być tani, nawet moja koza, która tylko "ma robić klimat" nie należy do najtańszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Obudujemy go prosto, z boku pewnie wnęka na drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Na kozy teraz moda, wiec tanio być nie może;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.11.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Myślisz, że to kwestia mody? jeżeli już to drogie powinny być modele ultra designerskie, chociaż Dovre to porządna firma i zawsze się cenili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Kiedyś na kozy nikt nie zwracał uwagi a teraz wiele osób chciałoby mieć, bo rura na wierzchu znaczy nowocześnie;) Tym samym kozy trochę kosztują. Do tego dochodzi oczywiście kwestia marki( tzn. producenta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.11.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No rura na wierzchu rządzi i peryskop w kuchni;) Jaka ja jestem przewidywalna, obie te rzeczy będę miała;) Aga co jeszcze jest trendy, może też będę miała? Tylko co zrobią Ci podążający za modą, kiedy szał minie? Masz racje, magazyny wnętrzarskie mocno promują kozy, ale to minie, nadal o prestiżu będzie świadczył tradycyjny kominek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 O prestiżu i ponadczasowości świadczy charakter wnętrza. Wydaje mi się, że nie masz się czego obawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.11.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 O prestiżu i ponadczasowości świadczy charakter wnętrza. Wydaje mi się, że nie masz się czego obawiać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Nie zrobiłam tylko a to znaczy, że nie żartuję. Wnętrza masz dokładnie przemyslane i nie masz się co obawiać końcowego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.11.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ale też zdaję sobie sprawę, że efekt końcowy często jest niezadowalający, jedyne co mnie pociesza to, że mam dość niezmienny gust i gdy coś mi się podoba to już mi sie podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Nie wyprzedzaj faktów. Jest pomysł i konsekwencja, więc będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts