Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja się muszę odzwyczajać;) wydawanie kasy lekką ręką to zawsze była moja specjalność, ale teraz postanowiłam być rozsądnie oszczędna, chociaż nadal zdarza mi się mówić to "to tylko tysiąc zł więcej"

Ile kosztuje osprzęt do kominka, bo to kozy to jakiś tysiąc, a montaż mamy gratis, bo to nie jest problem, a z kominkiem to już jest trochę zabawy.

Ja się muszę odzwyczajać;) wydawanie kasy lekką ręką to zawsze była moja specjalność, ale teraz postanowiłam być rozsądnie oszczędna, chociaż nadal zdarza mi się mówić to "to tylko tysiąc zł więcej"

Ile kosztuje osprzęt do kominka, bo to kozy to jakiś tysiąc, a montaż mamy gratis, bo to nie jest problem, a z kominkiem to już jest trochę zabawy.

Z tym oszczędzaniem to różnie bywa. Czasami się po prostu nie da;) Są rzeczy, na których nie potrafię oszczędzać. Tym bardziej gdy chodzi o rzeczy, na które mam patrzeć przez wiele kolejnych lat.

Rurki itp. w sumie niecałe 400zł. U Ciebie przewagą jest brak obudowy, bo u mnie nawet mało skomplikowana i niebogata tez będzie kosztować.

Witam Cię, Drewa. Cieszę się, że podoba Ci się nasz mały domek. Blacha na dachu to panele Pruszyńskiego PD-500. Musisz znaleźć dobrą ekipę do dachu, bo wykonanie musi być perfekcyjne. Inaczej wszelkie ewentualne błędy widać jak na dłoni.

Dom póki co został ocieplony a ostateczny tynk będziemy robić na wiosnę. Elewacja będzie biała z szarym elementem.

Na przyszłość proszę o pytania w komentarzach.

Zapraszam częściej i pozdrawiam.

Nie ma sprawy. Zaglądaj, bo pewnie w sobote pojawia się zdjecia dachu:)

Edytowane przez agalind