Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękny ten wasz kominek, ja to ostatnio zaczęłam jęczeć mężowi że w ogóle niepotrzebnie się na kominek decydowaliśmy bo na nic co mi się podoba nas nie stać :( byle jaki narożny przegradzany pionowym metalem na rogu (taki dwuszybowy) kosztuje ponad 2 tys a znowu droższego mi szkoda byłoby robić skoro ma być "klimatycznie" odpalany raz kiedyś.

A z tą fugą w kotłowni to mnie zabiłaś, w życiu bym nie wpadła na to żeby w ogóle się nad tym zastanawiać, u nas i w garażu i w kotłowni będzie taka jaką nam doradzą że mężowi będzie się łatwiej robiło ;)

Nasi znajomi nie mieli kominka, bo kasa sie skończyła a nie chcieli wstawiać niec co się nie podobało. Wiadomo, zostałoby na wieki. Połozyli na ścianie tapetę i nie było nic widać. Po kilku latach zerwali tapetę i postawili śliczny kominek pasujący do całego domu.

My i tak mamy kilka rzeczy na potem jak kiedyś kasa by była więc chyba zostaniemy przy najzwyklejszym kominku. W sumie nasi znajomi mają taki "zwyklak" z kratki.pl i w całości wygląda to i tak nieźle. Jak nie można mieć wsyzstkiego to trzeba iść na kompromisy. Teraz to mąż by mnie chyba wyeksmitował do spiżarki gdybym mu powiedziała że kominka nie będzie :p

Witam się . Ciekawie się zapowiada u Was ;-)

Fajny kominek a parapety na zew mamy prawi identyczne chyba ;-)

Witaj, kanka9. Zagladałam do Ciebie, ale cichaczem. Piękny jest Wasz dom. Szklane drzwi robią wrażenie, a fioletowy fotel w salonie - po prostu boski:)

Edytowane przez agalind

No, ale muszą palic i to bardziej regularnie niż np. ekogroszkiem

Kominki narożne jeszcze mają tę zaletę, ze jakkolwiek by je obudowac nie wyglądają hutniczo:)

Zdziwiłam sie, że udaje im się utrzymywac temp. 22st.C. Coprawda kominek sie pali nawet gdy są w pracy, a tego chyba ze strachu bym nie przeżyła.