Ardea 03.12.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Płatki zamiast placka? Widzę, ze nie odpuściłaś diety, ja po aerobiku wróciłam wczoraj tak, ze aż mi się uda trzęsły ze zmęczenia, ale fajnie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Płatki zamiast placka? Widzę, ze nie odpuściłaś diety, ja po aerobiku wróciłam wczoraj tak, ze aż mi się uda trzęsły ze zmęczenia, ale fajnie było:) Myslę że te płatki niestety nic wspólnego z dietą nie maja:) Ale do aerobiku dojrzewam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.12.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Mi niestety brakuje samozaparcia do chodzenia na aerobik:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Mi niestety brakuje samozaparcia do chodzenia na aerobik:( Aga, najgorzej zacząc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.12.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 O tej porze roku ciężko mnie wyciągnąć z domu a co dopiero żeby sporty uprawiać. No jedynie narty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Narty to przecież swietny sposób na ruch na swiezym powietrzu:DNo tak, ale Ty masz trochę daleko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.12.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 na zjazdowych za dużo nie spalicie, ale w góry nie trzeba jechać aby jeździć na nartach biegowych, a moreny polodowcowe trójmiasta idealnie się na to nadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.12.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) No właśnie, gdyby aerobik był na świeżym powietrzu... W góry mam kawałek, na szczęscie Kaszuby sa pofałdowane i wyciagi tu też mamy. Tylko takie troszkę mniejsze;) Edytowane 3 Grudnia 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.12.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Nieźle kulinarnie szalejesz. Ja jutro mam zamiar się spełnić,ale jeszcze nie mam koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.12.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 a ja jutro dalej będę tańczył ze sznurkiem... którego zresztą mam 2km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 a ja jutro dalej będę tańczył ze sznurkiem... którego zresztą mam 2km... Kilka tras wspinaczki Ci się zdąży przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 aga - wjechałas mi na ambicję tym pichceniem i..... upiekłam placek pierwszy od chyba pół roku Ale co ja zrobię jak niedaleko od domu mam 2 świetne cukiernie. Grzech nie wstapić Moi są w głębokim szoku! Musiałam go schowac bo by gorący zeżarli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.12.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Agalind jestem w stanie zakochania, zakochałam sie w Twoim dachu bez pamięci. Jest pieknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 aga - wjechałas mi na ambicję tym pichceniem i..... upiekłam placek pierwszy od chyba pół roku Ale co ja zrobię jak niedaleko od domu mam 2 świetne cukiernie. Grzech nie wstapić Moi są w głębokim szoku! Musiałam go schowac bo by gorący zeżarli Miło, że jestem dla kogoś natchnieniem;) Oczywiście smakowało? Moi goście też zadowoleni. Nie myśleli, że jedna dynia, tyle ludzi nakarmi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Agalind jestem w stanie zakochania, zakochałam sie w Twoim dachu bez pamięci. Jest pieknie:) Dziekuję MSU:) Po takiej długiej przerwie Twoje odwiedziny są miłą niespodzianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Zapomniałam się pochwalić, że w weekend koza została podłączona i pierwszy dymek z komina poszedł A dzisiaj padał śnieg..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Koza jest, domek ocieplony, zadaszony - można czekac na zimę. W Centrum lało, ale ciągle ciepło, tak londyńsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.12.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 oj tam, wprowadzać się można skoro są wszystkie media i ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Rano było ciepło, ale gdy wyszłam z pracy to juz tylko 1 stopień był na plusie. Na noc śnieg z deszczem zapowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 oj tam, wprowadzać się można skoro są wszystkie media i ciepło "Ciepło" to trochę na wyrost powiedziane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts