pumpaluna 05.12.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 na mnie już pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 To ogólne info dla zainteresowanych - po ceny w jakich kupujemy proszę się kierowac na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 To ogólne info dla zainteresowanych - po ceny w jakich kupujemy proszę się kierowac na priv:) To się porobiło:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 08.12.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 agalind Bardzo mis ię podoba twój domek, okna narożne, dach i wogóle wszystko. Jedyne co mnie gryzie w jego wyglądzie to te wycinane krokwie, wg. mnie powinny być proste to tego stylu (ale to tylko moje zdanie:-) Ogólnie zapowiada się suuuperrroowwwoooo, na pewno będę zagladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.12.2011 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Uwierz mi, ze mnie też gryzą te krokwie i zupełnie nie pasują. Wystarczył jeden dzień nieobecności i mam to co mam. Najwyżej "kiedyś" zabuduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.12.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Aga, no proszę Cię - przecież te krokwie są fajnym dysonansem, są nieoczywiste i moim dziwnym zdaniem;) właśnie dlatego pasują. Spróbuj sobie to wyobrazić zabudowane.... i co ciężko to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.12.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Aż poszłam zobaczyć o co chodzi bo zupełnie nie zwróciłam uwagi wcześniej... Aga, Ardea ma rację. A Ty po prostu jeżeli nie możesz ich polubić to je po prostu zignoruj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Aga, no proszę Cię - przecież te krokwie są fajnym dysonansem, są nieoczywiste i moim dziwnym zdaniem;) właśnie dlatego pasują. Spróbuj sobie to wyobrazić zabudowane.... i co ciężko to wygląda? Aż poszłam zobaczyć o co chodzi bo zupełnie nie zwróciłam uwagi wcześniej... Aga, Ardea ma rację. A Ty po prostu jeżeli nie możesz ich polubić to je po prostu zignoruj Dziewczyny, wiem, że macie rację i przy tym dachu zabudowa nie będzie pasowała. Pocieszam sie, że mam jakąś alternatywę Niby tego tak mocno nie widać, ale co jakis czas ktoś zwraca na to uwagę i mi przypomina, bo prawdę mówiąć chyba sie powoli przyzwyczajam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.12.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Kiedyś ktoś z mieszkających już forumowiczów stwierdził, że wiele rzeczy z tych które wydają nam się klęska i nieszczęsciem w czasie budowy, w cudowny sposób idzie w zapomnienie po zamieszkaniu:)Przychodzi wielka radośc z faktu mieszkania we własnym domu i drobne usterki nie sa ważne:) I tego się trzymajmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.12.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Lukarno mam taką nadzieję! Może kiedyś pokocham nasze schody chociaż na razie kto nie przyjdzie obejrzeć domu to pierwsze ale właśnie schodowe ma jakie to one fatalne i że głupotę zrobiliśmy, że się na takie zgodziliśmy. Tylko nikt nie może zrozumieć, że inne schody to zmniejszenie kuchni z 10 do 6 m by było i podobnie o kilku metrów salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 To widzę, ze każdy ma coś takiego, ja na razie większosc zmieniam (komin, groto-dzyndzle), a schody polubiłam - wystarczyło je sobie wyobrazic w docelowej aranżacji, a poza tym są wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.12.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 moje są podwójnie zabiegowe więc ciężko będzie je polubić zwłaszcza jak się mieszka całe życie w bloku ze zgrabnymi schodami - nie za strome, nie za niskie, oooo takie blokowe bym mogła mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Chcesz moje blokowe? Pierwszy i ostatni stopień o kilka cm wyższe od pozostałych, co drugie piętro, zeby trudniej było wpaśc w rytm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Schody na szczęscie nam się udały i są wygodnie, chociaz zabiegowe. Dzisiaj je zamiatalam i nie spadłam, więc test przeszły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ja swoje zamiatałam wielokrotnie (jakoś chce mi się tam sprzątac), a teraz trafiła się ekipa pedantów(elektryk i hydraulicy) i wysprzatane na błysk czeka na wylewki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Nasi też po sobie sprzątają, ale teraz piachu trochę się naniosło a że TAM chce się sprzątać to zamiatałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Kiedy rozruch odkurzacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Jeszcze trochę Na razie miotła musi wystarczyć, bo panowie pracuja przy c.o. Sprowadzili piec i kocioł na wode do piwnicy i robią pajęczyne rurek, pompek i innych elementów. Potem pewnie przyjdzie kolej na odkurzacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 No to konkretne pytanie - jaki piec? jaki zasobnik na wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.12.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 No to konkretne pytanie - jaki piec? jaki zasobnik na wodę? o właśnie, podpinam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts