Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga, no proszę Cię - przecież te krokwie są fajnym dysonansem, są nieoczywiste i moim dziwnym zdaniem;) właśnie dlatego pasują. Spróbuj sobie to wyobrazić zabudowane.... i co ciężko to wygląda?

Aż poszłam zobaczyć o co chodzi bo zupełnie nie zwróciłam uwagi wcześniej...

Aga, Ardea ma rację. A Ty po prostu jeżeli nie możesz ich polubić to je po prostu zignoruj

Dziewczyny, wiem, że macie rację i przy tym dachu zabudowa nie będzie pasowała. Pocieszam sie, że mam jakąś alternatywę;) Niby tego tak mocno nie widać, ale co jakis czas ktoś zwraca na to uwagę i mi przypomina, bo prawdę mówiąć chyba sie powoli przyzwyczajam:oops:

Kiedyś ktoś z mieszkających już forumowiczów stwierdził, że wiele rzeczy z tych które wydają nam się klęska i nieszczęsciem w czasie budowy, w cudowny sposób idzie w zapomnienie po zamieszkaniu:)

Przychodzi wielka radośc z faktu mieszkania we własnym domu i drobne usterki nie sa ważne:)

I tego się trzymajmy:)

Lukarno mam taką nadzieję! Może kiedyś pokocham nasze schody chociaż na razie kto nie przyjdzie obejrzeć domu to pierwsze ale właśnie schodowe ma jakie to one fatalne i że głupotę zrobiliśmy, że się na takie zgodziliśmy. Tylko nikt nie może zrozumieć, że inne schody to zmniejszenie kuchni z 10 do 6 m by było i podobnie o kilku metrów salonu.