Ardea 13.12.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja wystrój kotłowni zostawiłam mężowi;) ale myślę, że farba może wyglądać nawet lepiej niż płytki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.12.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 no dobra, znalazłam wzrór 12, faaaaaaaaaaaaaajne są!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.12.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 olejna w garażu jak najbardziej ale tylko matowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.12.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 no przecież nie wezmę świecącej chociaż kurde to jest myśl - będę mogła się przejrzeć po każdym napełnieniu pieca tudzież przed wyjazdem do pracy czy wszystko co trzeba mam ubrane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 My mamy zamiar kupić gres techniczny, wykonawca radzi nam żeby odpuścić glazurę na ścianach i że tak jak on machnąć np olejną. Mamy karchera to z myciem faktycznie nie byłoby większych problemów a spora oszczędność. Myślała któraś z was o tym? Pumpaluna, olejnej nie lubie jeszce bardziej niż kafelek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.12.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Mój kuzyn na początek jak nie miał kasy to kupił jakąś tam farbę techniczną, myślałam że wyjdzie jak lamperia z czasów prl'u ale wyglądało to jak normalna farba, tyle że można było ją myjką myć. Machnął ściany wtedy pod sam sufit taką oliwkowo-szarą i moim zdaniem wyglądało to lepiej niż obecny gaciowy róż Problem w tym że on nie pamięta co to dokładnie za farba była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Mi się własnie olejna z lamperią szkolno-szpitalno-urzędniczą kojarzy i za nic nie mogę tego obrazu zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 a mi z budynkami użyteczności publicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) a mi z budynkami użyteczności publicznej czyli szkolno-szpitalno-urzędniczą Edytowane 13 Grudnia 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Olejna -szpitalno jakaśtam, płytki - masarnia;) Kotłownia to najbardziej problematyczne pomieszczenie:D dlatego powierzyłam je mężowi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 no dobra, znalazłam wzrór 12, faaaaaaaaaaaaaajne są!!!! Mam nadzieję, ze na żywo też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Olejna -szpitalno jakaśtam, płytki - masarnia;) Kotłownia to najbardziej problematyczne pomieszczenie:D dlatego powierzyłam je mężowi;) On z pewnościa sobie lepiej poradzi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Bo to będzie bardziej jego pomieszczenie niż moje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja inaczej niż Wy:) Na pewno dizajn w kotłowni nie spędzi mi snu z powiek:D I czy to będzie gaciowo-różowo czy olejnie jest mi zupełnie obojętnie:) Zażądałam:D tylko płytek na podłodze w całej piwnicy zeby zaden syf się do domu nie wnosił Minister żądanie przyjął bez szemrania, zgodnie ustaliliśmy cenę graniczna na płytki 15 zł, wybralismy nawet "fachowca" który będzie je kładł* i temat kotłowni zamknięty:D * "fachowiec" baaardzo chce u nas coś zrobić, pomóc za darmo a jego umiejętności wystarczą aż na bardzo mało uczęszczana piwnicę więc z grzecznosci mu to to pozwolimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja inaczej niż Wy:) Na pewno dizajn w kotłowni nie spędzi mi snu z powiek:D I czy to będzie gaciowo-różowo czy olejnie jest mi zupełnie obojętnie:) Zażądałam:D tylko płytek na podłodze w całej piwnicy zeby zaden syf się do domu nie wnosił Minister żądanie przyjął bez szemrania, zgodnie ustaliliśmy cenę graniczna na płytki 15 zł, wybralismy nawet "fachowca" który będzie je kładł* i temat kotłowni zamknięty:D * "fachowiec" baaardzo chce u nas coś zrobić, pomóc za darmo a jego umiejętności wystarczą aż na bardzo mało uczęszczana piwnicę więc z grzecznosci mu to to pozwolimy:) Fachowiec na pewno się ucieszy, że ma zajęcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Lukarna, szczerze mówiąc to dokładnie tak samo jak my;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Lukarna, szczerze mówiąc to dokładnie tak samo jak my;) Gaciowy róz tez może być? Wydawało mi się, że miało być szaro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Chodziło mi, że snu z powiek nie spędza nam wystrój kotłowni, a płytki kupione biało-szare, ale mąż się łamie i chce wymieniac na wszystkie białe - będzie sprzątał Twierdzi, że ładnie rozwidni to garaż i kotłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Acha, no bo już zaczęłam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Twierdzi, że ładnie rozwidni to garaż i kotłownię :D:D Mam nadzieję że mój tego nie przeczyta bo może zacząć główkować i zmini nam koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts