agalind 29.06.2011 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Weri miło, że się podoba. Ja się już nie mogę doczekać Twoich wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.06.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 (edytowane) Schuco ma nieco lepsze parametry,chociaż Veka daje 3 szyby do dobrych 6 komorowych profili, a wyceny u nas były zbliżone na tyle, że nie miały wpływu na ostateczny wybór. W łódzkim na okna w standardowym kolorze czeka się 4-5 tygodni. Życzę owocnych wyborów. Edytowane 30 Czerwca 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 No wlaśnie wydaje mi się, że 3-szybowe okna na 6-komorowych profilach Veki będą całkiem dobrymi oknami i nie będą bardzo odbiegać od Schuco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.07.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Jeżeli mogę coś doradzić to jedź do salonów, pooglądaj na żywo i porównaj wyceny. Piszesz jakby Veka była tańsza, a Schuco droższe - u nas tak nie było. Parametry okien u większości sznujacych się producentów są podobne, różnice są istotne tylko w przypadku domów pasywnych. Oczywiście liczy się dobry montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Napisałam, ze Schuco sa drozsze, bo takie opinie zebrałam od znajomych. Jak będzie naprawde zobaczymy w tym tygodniu jak dostaniemy wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 06.07.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Powodzenia w wyborze, my mamy Schuco, ze względu na korzystną cenę i wygląd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.07.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Z okien, które miałam okazję zobaczyć "na żywo" najbardziej podobają mi się MS Pomorska Fabryka Okien. Są na profilach Brugmanna. Zobaczymy jak będzie z ich ceną. Niestety nie widziałam żadnych okien na profilach Schuco, czekam jednak na ofertę z Oknovidu (chociaż dziaiaj czytałam o nich kiepskie opinie, więc sceptycznie do tej firmy podchodzę) i Hekaplastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.07.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Na budowie chwilowo spokój. Chłopaki na innej budowie coś robią, ale obiecali jeszcze w tym tygodniu dokończyć ściany szczytowe i zacząć działowe na poddaszu. Dekarz jeszcze nie wchodzi, więc mają trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.07.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Słowna ta nasza brygada, że aż miło (oby im się nie odwidziało:no:). Przyjechali dzisiaj, ściany szczytowe dokończyli a na poddaszu zaczęły się pokoje wyłaniać. Będzie co urządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.07.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 To znów jesteśmy na podobnym etapie:) tylko my bez działówek. A z urządzaniem nie będziesz miała aż takiego problemu, przecież o wiele trudniej urządza się małe powierzchnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.07.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 (edytowane) Jeszcze chwila i będziesz miała działówki Co do wnętrz to niby łatwiej urządzać, ale gorzej się zdecydować. Za duży wybór!!! Edytowane 8 Lipca 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Pogoda nie odpuszcza i leje co chwila, więc ścianki na poddaszu rosną wolniej. Przestanie wkońcu kiedyś padać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.07.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Przywołuj słońce na Pomorze, nam też zależy, bo za kilka dni zawitamy na Wybrzeże... chociaż w Centrum też mogłoby być ładnie, bo u nas dekarze będą lada dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Tańce odstraszające chmury zadziałały i od wczoraj słoneczko pieknie świeci. Mam nadzieję, ze Wam też zaświeci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.07.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 U nas na razie czasem słońce, czasem deszcz... Kiedy u Was zalśni daszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Liczę, że dach będzie gotowy w ciągu 2 miesięcy. Wiadomo - terminy i kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.07.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 wpadam z rewizytą - widzę, że mamy akie samo marzenie i zamierzenie lato 2012 we własnym ogródku nie wiem jak ty, ale ja będę do tego dążyła za wszelką cenę, a że zodiakalny ze mnie baran i mega uparciuch to nie ma opcji że swego nie dopnę czemu z tym dachem ma tak długo zejść? u nas mówił o kilku dniach, wykonawca stawia więźbę a zaraz wchodzi dekarz widzę że o oknach było (jeszcze nie nadrobiłam całości) - my bierzemy na profilu Schuco SI 82 Classic. wybiera nam je nasz przyjaciel, który ma firmę sprzedającą okna i drzwi różnych producentów, wybrał jak dla siebie, ufam mu więc decyzja podjęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.07.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam u siebie. Ja jestem koziorożec, więc uparta też jestem i będe chciała dotrzymac terminu przeprowadzki. Co do dachu, to trochę nam sie terminy poprzesuwały, a wiadomo, że jak jedną ekipę przesuniesz to kolejne też trzeba a z tym może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.07.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dopiero teraz zobaczyłam jaką Ty miałas extra wiechę, a schłodzona, że sie tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.07.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 my mamy od wszystkiego jednego wykonawcę który wszystko zleca swoim podwykonawcom i dzięki czemu w miarę będzie ciągłość, w sumie na razie to wygląda na to że tylko elektryk jest "niezrzeszony", nad hydraulikiem się jeszcze zastanawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts