Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Mój kuzyn na początek jak nie miał kasy to kupił jakąś tam farbę techniczną, myślałam że wyjdzie jak lamperia z czasów prl'u ale wyglądało to jak normalna farba, tyle że można było ją myjką myć. Machnął ściany wtedy pod sam sufit taką oliwkowo-szarą i moim zdaniem wyglądało to lepiej niż obecny gaciowy róż

Problem w tym że on nie pamięta co to dokładnie za farba była

My też tak zrobiliśmy i wyglada bardzo dobrze. Stwierdzilismy, że zaoszczędzimy na płytkach, a kiedyś ewentualnie możemy położyć w przypływie gotówki. A teraz myslę że nigdy nie położymy, bo u nas kotłownia to piec gazowy, baniak i półka na przetwory i miejsce na rurę od odkurzacza centralnego, więc jest czysto i zaglada sie tam tylko po to by włączyć/ wyłaczyć piec i po odkurzacz :-)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Urwanie głowy mam przed tymi świętami. Ogarnąć się nie mogę, ale uprzedzałam, ze na zdjęcia trzeba będzie poczekać;) (ach ta intuicja:)). Bramę widziałam i nawet fotki jakieś strzeliłam, ale po ciemku, więc nie oddają do końca koloru. Postaram się zrzucić je wieczorem jak ubiorę choinkę:)

Inna wiadomość jest taka, że od piątku MAMY CIEPŁO!!!!.