Ardea 27.12.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 To ja też witam się poświątecznie:) Kiedy będą fotki drzwi? Już wiem dlaczego nie chciałam ramki stalowej..., bo ona jest powiewem nowoczesności, a Bławi w zamyśle ma być nijaki;) Piękne będą te Twoje drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.12.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kiedy do nas wrócisz po świątecznej gorączce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.12.2011 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kiedy do nas wrócisz po świątecznej gorączce? Wróciłam z samego rana, zaraz po przyjściu do pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.12.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 a Bławi w zamyśle ma być nijaki Proszę Cię, Bławi nie będzie nijaki mając taką właścicielkę Piękne będą te Twoje drzwi... Czy piękne to się okaże, nie zapeszaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.12.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 A przecież my jeszcze bramy nie widzieliśmy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.12.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Oj Ardea, no jak nie, przecież w dzienniku przed świętami się pojawiła Z niecierpliwością czekam na relację odnośnie drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.12.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Oj Ardea, no jak nie, przecież w dzienniku przed świętami się pojawiła Dziękuję za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.12.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 A przecież my jeszcze bramy nie widzieliśmy...? Chyba przygotowania przedświąteczne całkiem Cię wciągnęły;) Zdjęcia bramy sa w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.12.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Ciekawi niech zajrzą do dziennika a ja ide się napić z radości:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 No racja, przygotowania przedświąteczne wciągnęły i nie zauważyłam bramy:bash: ale już nadrobiłam - drzwi rzeczywiście piękne (i dobrze, że bez drabinki, też bym takie wzięła) warte napicia się, więc też się napiję te do kotłowni też super:) Wszystko prezentuje się extra!!! Idę obejrzeć wszystko jeszcze raz. A pozostałe prace też idą pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.12.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Jejku, ile wiadomości, fot, radości i tak wzystko jednego dnia?? Cza było nam dozować przez cały tydzień ! Wełna połozona wg mnie z zegarmistrzowską dokładnościa Rewelka! Drzwi (jedne i drugie) oraz brama - super ! Kolorek wydaje sie byc identyczny na wszystkich "wejściach", nawet klameczki w drzwiach take same - cóż za precyzja Ja mam inne ale musze to zmienić Brawo Aga - wiem jak to cieszy ! I te celsjusze w domciu Miło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Aga, wełna sama nie trzymała Ci się między krokwiami, że te sznurki...?i pytanko dlaczego ocieplałaś powyżej jętek..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Aga, wełna sama nie trzymała Ci się między krokwiami, że te sznurki...? i pytanko dlaczego ocieplałaś powyżej jętek..? ja tez mam ocieplone po sam szczyt Tylko stryszek już nie jest płytowany tylko folią założony ale wełenka jest i to tak samo grubo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Aga piję z Tobą Piękne drzwi, naprawdę bardzo mi się podobają. Muszę poszukać u Ciebie co to za producent bo zapomniałam i zapisuję w ulubionych... I ogólnie wszystko slicznie do siebie pasuje:) Zdrówko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.12.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 A to ja se też poleję , a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Spoko w święta nie piłam to dzisiaj się z Wami napiję chętnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.12.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 ja tez mam ocieplone po sam szczyt Tylko stryszek już nie jest płytowany tylko folią założony ale wełenka jest i to tak samo grubo.... i co to niby daje..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 27.12.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 ale macie ciepło w domku - pozazdrościć a wełna faktycznie - równiuteńko z jakiej firmy sa drzwi wejsciowe? Fajnie się prezentują! ja ostatecznie zrezygnowałam z dużego przeszklenia - choć sece łakało - rozmum odradzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.12.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 i co to niby daje..? To samo jak sie grubo ubierzesz w duzy mróz a nie założysz czapki Mostek termiczny, rożnica temperatur i ryzyko skroplin, za zimno dla rekuperatora, ktory tam będzie mieszkał.....? Nie wiem, ale to był juz tak niewielki koszt, że grzech było to tak zostawić. Poza tym skoro więcej osób tak robi to sens jakiś (choćby ukryty) musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 27.12.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 brawo pinacolada - rezolutna, matczyna odpowiedź, aż żałuje, że sama na to nie wpadłam ja tez tam chciałam ocieplić, ale mąż nie chciał - choć zima lubi chodzić w czapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts