Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No racja, przygotowania przedświąteczne wciągnęły i nie zauważyłam bramy:bash: ale już nadrobiłam - drzwi rzeczywiście piękne (i dobrze, że bez drabinki, też bym takie wzięła):) warte napicia się, więc też się napiję;) te do kotłowni też super:) Wszystko prezentuje się extra!!! Idę obejrzeć wszystko jeszcze raz.

A pozostałe prace też idą pełną parą:)

Jejku, ile wiadomości, fot, radości i tak wzystko jednego dnia?? Cza było nam dozować przez cały tydzień ! ;)

Wełna połozona wg mnie z zegarmistrzowską dokładnościa :yes: Rewelka! Drzwi (jedne i drugie) oraz brama - super ! Kolorek wydaje sie byc identyczny na wszystkich "wejściach", nawet klameczki w drzwiach take same - cóż za precyzja :) Ja mam inne ale musze to zmienić ;)

Brawo Aga - wiem jak to cieszy ! I te celsjusze w domciu :D Miło.....

Aga, wełna sama nie trzymała Ci się między krokwiami, że te sznurki...?

i pytanko dlaczego ocieplałaś powyżej jętek..?

ja tez mam ocieplone po sam szczyt :yes: Tylko stryszek już nie jest płytowany tylko folią założony ale wełenka jest i to tak samo grubo....

i co to niby daje..?

To samo jak sie grubo ubierzesz w duzy mróz a nie założysz czapki ;) Mostek termiczny, rożnica temperatur i ryzyko skroplin, za zimno dla rekuperatora, ktory tam będzie mieszkał.....? Nie wiem, ale to był juz tak niewielki koszt, że grzech było to tak zostawić. Poza tym skoro więcej osób tak robi to sens jakiś (choćby ukryty) musi być :p